Élménybeszámolók

matrix01":1q0lgupq mondta:
Sokkal jobban tetszett mint a SHOC. Bár sajnálom, hogy kimaradt Prypjat, de ettől függetlenül nagyon oda tették magukat a fiúk. A vége viszont csalódás volt, egyszerűen csak elsötétül és meghalok az erőműnél, se videó se semmi. Azért ezen lehetett volna kicsit tovább dolgozni. A játék megjelenése előtt írták a cikkekben, hogy kiderül, hogy került Strelok a halottas kocsira, de ez konkrétan nem derül ki csak sejteni lehet.

Nem halsz meg. Vagy ha igen, akkor elrontottál valamit. Igaz, ováció sincs a végén, ez nem olyan játék...
Amúgy az utolsó 3 terület nagyon összecsapott, ötlettelen, agyonscriptelt (minden nekifutásra, mindig ugyanott jelennek meg az ellenfelek), nagyjából ugyanúgy reagálnak. Tudom, mert sokszor kilőttek és vissza kellett töltögetni. Nagyjából: lövök 2-3-at, két ellenfél elfekszik, F5. Futás tovább, lelőttek, F9 (ide tettem a gyorstöltést)...

Sziasztok.
Senkinek nem ajánlom, hogy telepítse a Trader Mod-ot. Hihetetlenül megöli a játékélményt. Egyszerre meg tudsz venni fillérekért minden eszközt, fegyvert, páncélt stb. melyekért a játékban meg kell dolgozni. Ráadásul néhány vétel-eladással pillanatok alatt több százezer rubelt "kereskedtem" össze. Így már pénzem is van dögivel. De hiányzik a játék...:-). Valszeg letörlöm, remélem akkor eltűnik minden és marad a jól bevált gyüjtögetés és cipekedés.

Én sem akarok csalni :-) De a játék megteszi: nem enged tetemeket cibálni pedig van 1060 kiló fegyverem, amit el kéne vinni egy kereskedőhöz :D Sehogysem sikerül :) Ezzel szórakozok már 3 napja.

Nem találtam igazán megfelelő topicot a problémámra,igazából a 2 játék végével lenne "felfogási" problémám,ugye a clear sky mint tudjuk a "S.T.A.L.K.E.R." előtti időszakot mutatja be...hmm akkor kezdem mondjuk ezzel........ugye bár a végén "Dr.gonosz"-ra vadászom miközben állandó jelleggel csillagharcosok teleportálódnak körém,na most itt meg is állnék....1 honnan az ATYAÚRISTENBŐL JÖNNEK?,2 HOGY?!,3 az az lenne hogy mié de ez kézen fekvő :roll: .na mind1 ezen még túltudtam lépni mert ösztökéltek Ak47-sekkel......ugye lekommandózok, minden fajin, Mr.Evilt fejbe dobálom Kilós mágnes lövedékkel,oszt csitt csatt bumm bumm meg vinnyogás....jön a videó.......na most ugye előtte hajuk hogy agyilag mindenki vissza ugrott Kvazimodo agyi szintjére,már persze csak az akinek meg maradt a feje és nem loccsant szét az agya a pszichikus izétől........Ebből adódik, ki vitte be azt a 500 román vendég munkást arra a folyosóra,mik azok a TÉVÉK????? illetve mi lett Dr.Kováccsal aki ellen harcoltam.Szóval akkor jöjjön most maga a stalker,abba mé nincsen vörös Erdő? #B #B #B #B #B #B (éjszaka(itt is,ott is)+shotgun+vöröserdő+5.1+22 monitor)illetve a vége,az lenne az agy perzselő ami ugye a hallucinációkat okozza miközben szét olvad az agyunk mindig a sugárzástól?Illetve ki a főhőse....az lenne akit a clear skyba olyan vadul hajtottam????
Na most hirtelen ennyi de rengeteg minden dolog van még amit nem tudok hova tenni,ez többnyire azért van mert most végeztem vele hajnali 2-kor és majd meghalok me nem látok illetve azért mert egyébként is zokni vagyok mióta tolom 8)
Nyugodtan írjatok ódákat is válaszként!bár reggelre ugyis rájövök a kérdéseknek több mint felére :D

azokat a tv-ket én sem vágom hogy mi lehet de hülyén fog hangozni az is lehet hogy valamiféle "kiképzés " a megjellöltek számára

[mod]El kéne olvasni a szabályzatot:

Nincs off! Adott dolgot a megfelelő témába tessék írni!

WARN 2 hét.

hispan [/mod]

Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy hol lehet megvenni a Stalker SOC-t? Újra végignyomnám, de már eredetiben. Néztem a CD Galaxisban és több 576 üzletben de sehol sincs. A magyar kiadóra meg nem emlékszem, az biztos, hogy nem a CD projekt volt.

Hoppá egy hét alatt végigrohantam a game-n az alap ruhában és egy TRS301-el... ez komoly...

Az naon nagy volt beszélek Lebegyevvel a végén és kétszer is fejbelövik mikor szövegel és meg sem rezzen.

JaJa padavan csak ez annyira nem ide illett

Cody! Mitől érezted úgy, hogy kommentálnod kell az írásomat okostojás? Élményemet osztottam meg, hogy nem tudom megvenni az első részt. Egyébként ha már ilyen okos vagy homályosíts fel, hogy mégis hová kellett volna tennem. A fegyverekhez vagy az elakadáshoz vagy esetleg a modokhoz. :-))

Cody":1a8n0ywp mondta:
Hoppá egy hét alatt végigrohantam a game-n az alap ruhában és egy TRS301-el... ez komoly...

Az naon nagy volt beszélek Lebegyevvel a végén és kétszer is fejbelövik mikor szövegel és meg sem rezzen.

JaJa padavan csak ez annyira nem ide illett

jha az utolsó pályán halhatatlanok a cs-sek meg azok a monolith-ok akik lövöldöznek

(nem vitatkozatok mert ha meglátja 1 moderátor vagy az admin akkor warn-t is kaphattok.... ha valami nem teccik akkor iintézzétek PM-ben )

Kedves Szabó Tamás: Cody-nak tökéletesen igaza volt. Nemhogy nem a megfelelő szobában nem vagy, de még csak a megfelelő témában sem! Hogy jön egy SHOC-os dolog CS-s szobába?

Jutalmad elnyerted egyébként.

[mod]Szerinted ez élménybeszámoló? Nagyon sajnállak, de tán a megfelelő szobába kellett volna. Ha lehet, a válaszok is oda menjenek.

hispan[/mod]

Most elmegyek és valkit kinyírok a GSCnél::: #B #B #B #B #B #B #B
1 hete játszom már fullos páncél, fegyverek, minden mellék küldetés megcsinálva és éppen a Duty bázison mentettem és a gép is csinált egy auto mentést pont ugyanoda pedig csak pályarészek között szokott .És amikor be akarom tölteni pont rákattintanék és X-ray BUGgal kidob #B #B #B Nem ezért vettem a játékot eredetiben(gyűjtőit ráadásul) hogy azért legyek idegbeteg mert 1 heti játékomnak 0 ( 1.5.0.5 fent van)
HELP MEEEEE !!!!

érdekesw dolgot vettem észre army werhouse-ban van az az a felu nah ott bementem az egyik házba és eldobtam 1 artifact-et és az láthatatlan lett miután elővettem az elite detectort újra megjelentek ..... ki érti ezt :)

Vissza
Top Alul