Élménybeszámolók

Ez azért van, mert egyik frakciót sem lehet teljesen kiirtani, és az első hely, ahová újrateremtődnek, az a bázisuk...

A frakcióháborús "problémára" nincs megoldás, ez NEM bug!
Először nekem sem tetszett, hogy nem lehet egy-egy frakciót teljesen eltüntetni a zónából, de logikusan utánagondolva rájöhetünk, hogy ez így van jól, hiszen a SHoC előtt járunk, tehát az összes frakciónak léteznie kell a játék végén is (a Clear Skyra én nem emlékszem, ők kihalhatnának :D)...
Az egyetlen értelmes megoldás a fejlesztőktől az lehetett volna, hogy behoznak új frakciókat akiket aztán teljesen kiirthatunk, úgyis kerek marad a történet...

Egyébként meg ha belegondolsz, attól, hogy egy frakció összes élő embere halott, maga a szervezet nem. Átvehetik a halottak helyét új belépők, akik az erőforrásokra támaszkodva működtetik tovább a dolgot. Amúgy ezért sem érdemes bármelyik frakcióval harcban állni, mert úgysem arathatsz végső győzelmet.

ezmost OFF, de ez már eméleti kérdés.
Ha felételezzük, hogy a frakció csak a zónán belül létezik továbbá, hogy az összes élő tagot sikerül megölni, továbbá, hogy a frakció "szabályzata" nincs egyéb formában megőrizve (pl. írásban), továbbá, hogy a frakcióval kapcsolatban álló egyéb frakcióknak nincs annyi információ a birtokukban, hogy ezt a "szabályzatot" újra megteremtsék, akkor kijelenthető, hogyha egy frakciót kiirtunk az már nem fog létezni a SHoC idejére. Tudom ez sok feltétel és logikus keretek között valóban újraalakulhat egy frakció a semmiből. Az átlag amerikai gondolatmenete már a mondat elején az első feltételnél elakad , így mivel neki is készült, a játék nem sarkallhatja túlzott agytevékenységre :)

[mod]Közvetlen megelőző hozzászólást nem idézünk. Érdemes volna elolvasni a szabályzatot. - hispan[/mod]

Crayon":3dm7sl8b mondta:
ezmost OFF, de ez már eméleti kérdés.
Ha felételezzük, hogy a frakció csak a zónán belül létezik továbbá, hogy az összes élő tagot sikerül megölni, továbbá, hogy a frakció "szabályzata" nincs egyéb formában megőrizve (pl. írásban), továbbá, hogy a frakcióval kapcsolatban álló egyéb frakcióknak nincs annyi információ a birtokukban, hogy ezt a "szabályzatot" újra megteremtsék, akkor kijelenthető, hogyha egy frakciót kiirtunk az már nem fog létezni a SHoC idejére. Tudom ez sok feltétel és logikus keretek között valóban újraalakulhat egy frakció a semmiből. Az átlag amerikai gondolatmenete már a mondat elején az első feltételnél elakad , így mivel neki is készült, a játék nem sarkallhatja túlzott agytevékenységre :)

Ott a pont!:) Amúgy igazatok van, de azért egy kicsit bosszantó^^

Én arra (is) céloztam, hogy ha megüresedik egy terület, hatalmi vákuum alakul ki. Ezt előbb-utóbb betölti valaki, ha kell, akkor jöttmentek az utcáról és egy meglevő felépítésű rendszert könyebb újraéleszteni (vagy egy meglevő nevet felvenni).

Ez persze tényleg tök elméleti dolog, mert most úgy beszélünk, mintha a CS 100%-os valóságszimulátor lenne :)

már szerencsére nincs az a bug hogy folyton kilép.Megvan a patch!

Crayon":28a1rfpe mondta:
A frakcióháborús "problémára" nincs megoldás, ez NEM bug!
Először nekem sem tetszett, hogy nem lehet egy-egy frakciót teljesen eltüntetni a zónából, de logikusan utánagondolva rájöhetünk, hogy ez így van jól, hiszen a SHoC előtt járunk, tehát az összes frakciónak léteznie kell a játék végén is (a Clear Skyra én nem emlékszem, ők kihalhatnának :D)...
Az egyetlen értelmes megoldás a fejlesztőktől az lehetett volna, hogy behoznak új frakciókat akiket aztán teljesen kiirthatunk, úgyis kerek marad a történet...

Az a baj vle hogy így kicsit unalmas pl ha kiírtom a fosókat még a bázisukat is mienst lépnék a jutalomért már jelennek is meg plussz újra az az lesz a feleadat h semmisítsd meg a bázisukat jutalom meg ahoz képest kevés

Úgylátszik nincs nekem már régebben is feltünt hogy még 1* se írott ki éhezős villákat.

Okos ember már az elején levágja h nincs benne ugyanis a hudon nincs kijelzője.

És az a szem ikon mi a franc? lol2 A kézikönyv szerint a pszichikai állapotot jelzi. Na mármost, én a Southern Farmstead-től keletre lévő anomália mezőn kutatgattam artifact-ek után, amikor is ez az ikon teljesen bepirosodott... De nem tudom, hogy miért, mert controller nem volt a közelemben (nem is tudom, hogy egyáltalán van-e a CS-ban). Viszont a távvezetékek mentén, az elektromos anomáliák fölött a levegő függőleges irányban erőteljesen vibrált. :roll: Fogalmam sincs, miféle jelenség ez, én mindenesetre ennek tulajdonítottam... De nagyon fura volt, és iszonyú erős hatása van, egy párszor meg is murdeltam tőle, mire sikerült onnan kihozni az artifact-et. Nem tudja valaki, hogy ez mi a szösz volt? lol2

Akkor bizony 2 külön játékkal játszunk mert nekem bizony elő szokott jönni a kis cuki zöld kés,villa^^

Semmilyen modot nem raktam fel, full álá natúr Clear Sky 1.5.0.5.ös patchel. Eredeti!! Gyűjtői változat ráadásul!(bár az a játék szempontjából nem számít:D)

Kimmuriel":21km3rw7 mondta:
És az a szem ikon mi a franc? lol2 A kézikönyv szerint a pszichikai állapotot jelzi. Na mármost, én a Southern Farmstead-től keletre lévő anomália mezőn kutatgattam artifact-ek után, amikor is ez az ikon teljesen bepirosodott... De nem tudom, hogy miért, mert controller nem volt a közelemben (nem is tudom, hogy egyáltalán van-e a CS-ban). Viszont a távvezetékek mentén, az elektromos anomáliák fölött a levegő függőleges irányban erőteljesen vibrált. :roll:
Az elektromos anomáliák környékén erős a pszi sugárzás. Végül is az is az elektromosság egy fajtája, ha létezik...

Igen. Ráadásul mintha szívósabb lenne, mint a SHOC-béli haverjai. Odalent ő volt az egyetlen igazi ellenfél, meg az idő...

Akivel még sokat szívtam, a pseidogiantok. Egy a Red Forestben, egy meg Agropromban. Igaz, ez utóbbihoz én mentem oda kötekedni, mert nem esik útba sehova. Ahol elviszi a bloodsucker a duty tagot, ott kell fölmenni a kerítés felé a dombra és ott kódorog egy.

Sokkal jobban tetszett mint a SHOC. Bár sajnálom, hogy kimaradt Prypjat, de ettől függetlenül nagyon oda tették magukat a fiúk. A vége viszont csalódás volt, egyszerűen csak elsötétül és meghalok az erőműnél, se videó se semmi. Azért ezen lehetett volna kicsit tovább dolgozni. A játék megjelenése előtt írták a cikkekben, hogy kiderül, hogy került Strelok a halottas kocsira, de ez konkrétan nem derül ki csak sejteni lehet.

Én se vagyok még kb. sehol, de matrix valamit rosszul csinált ,mert én nem bírtam ki és rákerestem youtube-on és bizony van videó a végén^^

Vissza
Top Alul