Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Crayon":3dm7sl8b mondta:ezmost OFF, de ez már eméleti kérdés.
Ha felételezzük, hogy a frakció csak a zónán belül létezik továbbá, hogy az összes élő tagot sikerül megölni, továbbá, hogy a frakció "szabályzata" nincs egyéb formában megőrizve (pl. írásban), továbbá, hogy a frakcióval kapcsolatban álló egyéb frakcióknak nincs annyi információ a birtokukban, hogy ezt a "szabályzatot" újra megteremtsék, akkor kijelenthető, hogyha egy frakciót kiirtunk az már nem fog létezni a SHoC idejére. Tudom ez sok feltétel és logikus keretek között valóban újraalakulhat egy frakció a semmiből. Az átlag amerikai gondolatmenete már a mondat elején az első feltételnél elakad , így mivel neki is készült, a játék nem sarkallhatja túlzott agytevékenységre![]()
Crayon":28a1rfpe mondta:A frakcióháborús "problémára" nincs megoldás, ez NEM bug!
Először nekem sem tetszett, hogy nem lehet egy-egy frakciót teljesen eltüntetni a zónából, de logikusan utánagondolva rájöhetünk, hogy ez így van jól, hiszen a SHoC előtt járunk, tehát az összes frakciónak léteznie kell a játék végén is (a Clear Skyra én nem emlékszem, ők kihalhatnának)...
Az egyetlen értelmes megoldás a fejlesztőktől az lehetett volna, hogy behoznak új frakciókat akiket aztán teljesen kiirthatunk, úgyis kerek marad a történet...
Az elektromos anomáliák környékén erős a pszi sugárzás. Végül is az is az elektromosság egy fajtája, ha létezik...Kimmuriel":21km3rw7 mondta:És az a szem ikon mi a franc? lol2 A kézikönyv szerint a pszichikai állapotot jelzi. Na mármost, én a Southern Farmstead-től keletre lévő anomália mezőn kutatgattam artifact-ek után, amikor is ez az ikon teljesen bepirosodott... De nem tudom, hogy miért, mert controller nem volt a közelemben (nem is tudom, hogy egyáltalán van-e a CS-ban). Viszont a távvezetékek mentén, az elektromos anomáliák fölött a levegő függőleges irányban erőteljesen vibrált. :roll:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.