Na szasztok.
Én is kitoltam végre (azaz kicsit sajnalom, hogy vége, de full elölről nem állnék neki most azonnal
Szóval játékhangulat total hozta a szintet amit vártam. A save vesztés elkerülése miatt sima 1.5-tel toltam végig, semmi patch, ugyhogy eléggé probára tette a türelmemet a sok bug, de valami hihetetetlen mazlista voltam, nem talalkoztam semmi "fatal" errorral ami miatt nem tudtam egyáltalán továbbmenni (pl a mapswitch problémák, sztori szkripoteknél kifagyás, save file-ok beszarása stb...)
Ami az ujdonságokat illeti, az artifactocat szerintem nem kellett volna igy mengezehíteni - azé hogy 2 vodkat meg 3 injekciot meg 2 healthpackot keljen felhasznalni a becserkészéshez, áh.. Na meg körözök mint egy hulye 1 centire az artifacttol és csak nem jelenik meg... namindegy, kb 2öt szedtem fel az egész gém folyamán, azt jo pénzért eladtam.
A bandahaboruzást nem probáltam, sunyi modon probaltam mindenkivel joban lenni, csak a banditakat irtottam ki rendesen, meg a végén a monolithokat (ugye az a sztori miatt muszaj limanskban)
A fegyver, pancéltapolas az jo ötlet. Mondjuk én magam nem tapoltam sokat, de viszont lootoltam jokis feltapolt fegyvereket szep számmal

A hosszu éjszakakkal kapcsolatban én voltam a balfék: frusztralt az éjszakai vakoskodas, ésa jatek vége elött 10 perccel vettem észre véletlenul hogy van infra beépitve a Seva suitomba...
Palyaszerkesztés szempontbol ami idegesítő hogy a hidleeresztös résztöl (tehat redforest-- >hid->limansk->hospital->CPP) a jatek végéig egyetlen traderrel nem lehet talalkozni.. cipeltem 59 kilot folyamatosan azt semmire sem mentem vele., nem tudtam eladni, meg nem tudtam sehol feltölteni a healthpack meg bandage készletet.
ja meg 0ra leamortizaltak mar limansk felénél a pancelomat, es sehol egy szerelö csavo.
Igy CPP-re ugy mentem át hogy nem volt egy darab healthpackom se és kb két bandage-m maradt (pedig lootoltam mint egy idiota mindenkit limanskban meg a korhazban).. szoval ott télleg quicksave /load volt a baratom...
A jatek legvége csalodás volt kicsit (föleg az überhangulatos lymansk és korház után)
és öszintén szolva nem értem 100%ig mi történt. mikor lelöttem azt a bizonyos embert, meg utána a endsequence-ben mire utaltak... (Van oylan topic errefele ahol erröl dumaltok ?)
A Clearskynak amugy csak egy vége van?
Vkinek sikerült bejutni az erőműbe?