Egyéb

no lehet mégis lesz stalker2, szal maradjon a topic, viszont akkor is kéne a survariumnak 1 külön részleg szerintem! :)

Így kaptam a rangot,átállítani meg nem akartam mivel "új" voltam, így egy idő után el is felejtődött. :)

Várjál-várjál nem teljesen tiszta nekem a dolog. Ez stalker fórum, tehát olyan szintű témakört csak akkor csinálok, ha az is a stalker sorozat rendes része. (és ahogy olvasom, hivatalosan nem a stalker sorozat része)

nem része, mivel a gscből kiváltak a stalker készítői, úgy mint annó 2006ban (és azok a metrót csinálják), a maradék mag meg most a survariumon dolgozik. csak gondoltam megérné, úgy mint a metronak is, mivel a fórum is aktívabbá válna, többen jönnének, és lenne megint élet. a stalker szériával kapcsolatban már nem sokat lehet fórumozni, a 2. rész meg még nincs megerősítve hivatalosan, hogy lesz-e, vagy nem...

Üdv! Örülök, hogy ide tartozhatok, bár nyilván már ismertek innen-onnan. :D

Jó látni, hogy kicsit felélénkült a fórum Lost Alpha megjelenése után. :)
Viszont a megjelenés előtt használt topicot szerintem érdemes lenne bezárni, hogy a saját fórumrészébe menjen az összes témával kapcsolatos hozzászólás.

Ez egy jó ötlet én támogatom. :)
Egyébként igen, nagyon jó, hogy tér vissza az élet, remélhetőleg fog még feljebb menni a forgalom. :)

Vissza
Top Alul