Egyéb

A lassulás az nem tudom, miért volt, nekem most normális sebességű. Az avataros dolognak utánanézek. Milyen böngészőben csinálta ezt?

Yeti-től kaptam egy levelet a stalker táboros topiccal kapcsolatban:

Y3ti":152kygrc mondta:
[...] Azt szeretném kérdezni megoldható-e hogy a regisztrációs topic nyitása az OFF topic részlegen belül. Ugyanis mint mondtam "készülne" egy saját honlapja a tábronak. De ennek a honlapnak a szerkesztője finoman szólva tojik most mindenre ,és mindenkire, ám de már menne a regisztráció és a végleges infok ki adása.
A lényeg hogy abba topicba csak a jelentkezések kerülnének bele és persze a végleges info, és fontosabb részletek. Ennek a topicnak a linkjét adnám meg a többi airsoftos, és egyéb honlapon. Így nem csak a tábort népszerűsíteném, hanem magát a United Hungarian Stalker Forumot is.
Valamint ennek a topicnak kellene egy moderátor is. A másik topicot pedig csak annyival kéne át írni hogy Stalker Camp 2010 [Csevej] [...]

Írtam neki, hogy egyszerűbb lenne hogyha mindenkinek a táboros topicban lévő első hozzászólásának a direkt linkjét adná meg és azt szerkesztené hogy kik jelentkeztek, mikor lesz, mit kell hozni stb. de továbbra is kitart a saját ötlete mellett (amit nem tartok jó ötletnek, mert úgy is mindenki belefog írni mindenfélét és nem csak a fontos dolgok meg az lesz benne hogy kik regeltek, de ezt neki is megírtam). Ti mit gondoltok erről, hogy legyen? Nyithat a dolognak még egy topicot vagy szerkessze bele a már meglévőbe?

nem vagyok ellenére a fórum gyarapodásának :) szal szerintem nyithatna... persze én inkább úgy csinálnám, hogy az offtopic részlegen, lenne 1 stalker camp részleg, és azok beül lennne pár subfórum, mint pl jelentkezések, infó, képek-videók, társalgó.... ennek több értelme lenne szntem :)

hispan, vágod vmennyire a laptopokat? enyém most halt fel. olyat csinál, hogy bekapcsolom, és hallom felpörögnek a ventik meg a vinyó, de utána semmit nem csinál, nem bootol be :S a bolt ahol vettem, most zárva van még 1 hétig, és megesz az ideg :D

mi lett a stalker camp 2010 topiccal? :D vagy csak nálam rossz? 7 oldalt látok (2009 augusztus 9-ig), aztán ma írt a berkut 2010 aug 10-es dátummal, de köztes 1 év nálam nem látszik...

Tibi javaslatára kérdezem, mit szólna a vezetőség Domesz moderátorrá való kinevezéséhez?

Domesz elvállalta a felkérést :-)

Szerdáig beállítom a jogosultságait és csinálok egy leírást röviden a mit-hogyanokról. Ezt megírtam neki is :-)

Üdv.

Remélem a Call of Pripyat/Mod box/S.M.E.R.T.ER. topikban szakszerűen jártam el.
Ha valamit rosszul csináltam csak szóljatok.

Üdv !
Az üzenőfalon sokat emlegetik,hogy legyen politikai topik.Teljesen tanácstalan vagyok ez ügyben,de két lehetőség is eszembe jutott:
1: Megnyithatják amíg kulturált marad
2: nem

Vissza
Top Alul