Egyéb

Igaz-igaz, de akkor én is részvényes akarok lenni :D .

Szerk.: Egyre több embert (többek között engem is) idegesít KönigsTiger minden napszakban történő REGGÖT!!! üzenetei a chatboxban. Azt találtam ki, hogy tudathatnám vele, hogy ha ezt nem a reggel 6 órától 9-ig tartó időszakban írja akkor töröljük a hsz-ét. <:D> Szerintetek?

Hát ha ez ennyire zavaró, akkor legyen, de szerintem senkit sem bánt meg vele vagy nem akadályozza a fórum működését...

Köszi. Igen, tegnap elkezdtem kijavítgatni a téma neveket, aztán rájöttem, hogy ez ott nem is volt egységes, meg szabályok sem voltak. Átírom majd a maradékot is, hogy egyértelmű legyen.

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de ezt a Nabukodonozort legszívesebben kiraknám a fenébe innen. A burkolt rasszista beszólásai meg a náci nézeteiből már kezd elegem lenni. Most éppen az aláírása miatt szóltam neki (Becsületem a hűség - magyarra fordított náci jelmondat), kíváncsi vagyok hogyan reagál rá.

Sejtettem, hogy valami ilyesmit fog írni Nabukodonozor, miután megkapja a warnt.

Nabukodonozor":2ntgr8of mondta:
Nagyon szépen köszönöm !
Innen látom a horogkeresztet a katonád sisakján. Meg Heil Hitlerező macska se sérti a szabályokat ugye ?
Nekem meg három szóért repül a warn. Rosszabbak vagytok mint az ÁVÓ. Nem sértettem meg én semmilyen szabályt.

A zsidózást nektek nem fogom skandálni.
Az "ó" meg rövid.
Ne kapd fel a vizet ,nem vagyok kopasz.

Az aláírásomat nincs jogod törölni. Ez a szabad szólásjog durva semmibe vétele. Panaszt teszek az adminisztrátori szerveknél.

Szóval hispan számítsál rá tőle egy pm-re amiért megsértettem a szólásjogát :) .

jah, nem esik le nekik, hogy ez 1 stalker fórum :D

azért a vinobob bácsi se 1xű eset. mindig meg próbál győzni arról, hogy xray fos, mert neki nem áll kézre, én meg már 3éve nyűvöm, és teljesen jól műxik. ez tipikus ezóposz mese.... a róka és a szőlőfürt :D mivel nem érte el, azt mondta éretlen. pedig nem volt az :)

Az asszociáció topikban Nabukodnozornak kilencszer sikerült elküldeni egymás után ugyanazt a hozzászólást, aki meg utána írt annak meg háromszor, és tegnap a fórum is szokatlanul lassú volt, mi történhetett?

Szerk.: Közben kaptam egy debug mode üzenetet is:
Could not obtain post/user information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-30, 30' at line 8

SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM forum_posts p, forum_users u, forum_posts_text pt WHERE p.topic_id = 826 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time DESC LIMIT -30, 30

Line : 403
File : viewtopic.php

jaja én is kaptam egy ilyet most amikor postoltam. nekem 2x sikerült elküldeni ugyanazt :D aztán rájöttem, hogy berakja elsőre is, csak azt írja, hogy nem.

Vissza
Top Alul