Egyéb

egyébként mi történt , az emberekkel ? mer most mindenki hülye , meg politizál , meg marhaságokat írogat .......

Amennyire látom, a Honvédség topikban most visszakerültek a dolgok a normális kerékvágásba.

Sokan azt nem értik meg, hogy nem gondolatrendőrség van, csak a színvonalat őrizzük...

ezzel az emotikonnal valami nem ok mert ha beírom akor utána ez jön xd

jaj, ide is írtam? :S no meg folyékony szappannal mostam fogat, fú olyan rosszul voltam... minden bajom volt. valami rosszminőségű ágyaspáleszt ittam (kb 4-5felest) meg 6sört és ez így nem is lenne vészes, de valami bitang szar volt, ki is ütött rendesen :S

gondoltam felkészülök a szilveszterre, de ilyenkor mindig elhatározom hogy sztornó.

tüzijátékrakéta nekem is kellene :D de városban utcában nem lehet dobálózni vele mer megijeszt a rendőrség.

tűzijátékot nem fogok venni tavaly vettünk sokat 1 darab nem került felhasználásra , s mivel ugyanahoz a társasághoz megyek szilveszterezni , ezért inkább nem is költünk rá :D

edit:

zolika 97 gyerek az egyik topicban reklamál , hogy miért kapott wanr-t néztem , hogy az a 2 hét talán lejárt ,szóval tessék valamit tenni MR Hispan .

nálam nincs , az biztos , de szerintem szomszédnál se .... biztos megette a macska :D

kinek hogy sikerült a szilveszter? :)

én: voltunk házibuliba, megittunk minden szart amit csak lehetett, aztán éjfél után lementünk a mono zenebárba dnb-t meg minimal technora pörögni... reggel 5:40re értem kb haza, térdig sárosan és egy sütőkesztyűvel a kezemen. kb fél üveg jéger, pár pohár pezsgő és 12 sör csúszott le az éjszaka folyamán. hihetetlen szarul vagyok még mindig :D hasmenés meg émelygés... de végülis jó buli volt.

és nektek?

majd holnap írok , mer bealudtam , oszt most keltem fel :D

Minimális családi körben (értsd: én és a kedvsem) mindentől elzárva :-) Szinte mondanom sem kell, hogy kettőnket is olyan jól elszórakoztattam, hogy megittam egy üveg pezsgőt meg egyéb dolgokat, majd megtanultam keringőzni és végigénekeltem fejből a himnuszt éjfélkor :-)

szóval 3 helyen vótam ,de a házból nem tettem ki a lábom , vót itt minden eredeti ruszki vodka ,tequila , sangria meg kitudja még mi , az egyik helyen volt 3 ember azok 11 órakor már aludtak :D . reggel 3-kor előkerült a jól behűtött tequila oszt iszogattunk egy picit , fél 6kor mentem haza , szal jóvolt , meg volt itt beszívott haver , meg gyanús eredetű pálinka , meg ilyen állapotban az ember jobban tud táncikálni is :D

A számolós topikot 10.000-nél le kéne zárni, viszont csinálnék egy szobát, ahol arra várnám a javaslatokat az userektől, hogy mi legyen utána a játék. Hasonlóra gondoltam, nem feltétlen számokkal, de mindenképp ilyen szisztémára. Ha van ötletetek, akkor oda majd írjátok meg.

yep... a csernobyl.extra.hu -t elkezdem lementeni :D sok kacat van rajta, kb 1.4giga már. visoznt jó kis régiségek, képek a fejlesztésről meg minden. aztán majd csak fel tudjuk tenni vhová

Vissza
Top Alul