Egyéb

az a legnagyobb baj , hogy a korosztály kicserélődött az ilyen kis xarházi 12-14 évesek vanank túlsulyban és azt sem tudják mit beszélnek , pl Magyarország topic .... , kanyhalos egyébként normális ember nekem fent van msn-en és el lehetett vele beszélgetni , apropó Murder 3 kolega rég jelentkezett , nemtán elfogytak a szomszédok :D

jim, a látszat csal, én végleg blokkoltam kanyit, de mind1, ahogy gondolod. nekem elég bajt csinált amióta ismerem.

persze persze meséltél róla hogy milyen köcsög , de annak idején mikor elkezdte az ol mod-ot akkor jól elbeszélgettünk , azóta sem láttam..... , de ezek szerint nem is baj

Csak hogy megsúgjam, álnéven még mindig fent van, 2007 augusztusa óta (tehát a nagy hsz törléses akciója utáni 1-2 hónapja) :wink: De már elég régen járt a fórumon.

vele anno volt egy kis vitánk , verekedéssel fenyegetőzött mert rendre mertem utasítani , de azóta , megvolt a bocsánatkérés stb .

főleg dinamikus nettel, de nem csinál semmit szal nem zavar senkit .

viszont ez a Gabber gyerek nekem egyre jobban a bögyömben van , olyan értelmetlen kérdések, aztán az emotikonok áradata , valamelyik topicba írtam neki még pár ilyen és megy a jutalom #B

kérdés/kérés:

nem lehetne valamit csinálni az üzenőfallal? tudom flood miatt van rajta az a 20-30sec-es védelem, de sokszor olyan idegesítő, hogy írok, elküldi, aztán eszembejut még vmi, leírom és nem küldi el. leírom még1x, akkor se küldi el. aztán várok kb 1 percet, és akkor már elküldi miután beírtam 3.jára.

a másik az hogy nem editálhatok üzenetet bizonyos időn belül... ez is hajtépős számomra :S

pl most postoltam, és kimaradt 1 link, gyors edit, majd submit és "nem lehet bla bla" :S

legalább a moderátoroknak nem lehetne kivenni ezt? :) nekem kezdi elvenni a kedvem az üzenőfal használatától...

dezodor":1qshpitg mondta:
kérdés/kérés:

nem lehetne valamit csinálni az üzenőfallal? tudom flood miatt van rajta az a 20-30sec-es védelem, de sokszor olyan idegesítő, hogy írok, elküldi, aztán eszembejut még vmi, leírom és nem küldi el. leírom még1x, akkor se küldi el. aztán várok kb 1 percet, és akkor már elküldi miután beírtam 3.jára.

a másik az hogy nem editálhatok üzenetet bizonyos időn belül... ez is hajtépős számomra :S

pl most postoltam, és kimaradt 1 link, gyors edit, majd submit és "nem lehet bla bla" :S

legalább a moderátoroknak nem lehetne kivenni ezt? :) nekem kezdi elvenni a kedvem az üzenőfal használatától...

ez jó ötlet lenne

10 secre teszem a flood időközt az üzenőfalon.

Kanyhaloshoz no comment... nem normális. Sosem volt az.

UPDATE1: nem tudom az AVP-ről állítani a flood időközt, otthon majd megnézem a fájlajit manuálisan...

én péntektől , vasárnapig egyálltalán nem .

jim, szntem neked se kéne azé olyanokat írni hogy "hát nyugodtan töltsd le torrentről" mer aztán látod egyből 3an még beirták hogy majd ők is inkább letöltik torrentről...

szntem a no warez ne csak a stalkerre vonatkozzon, hanem minden másra is, akár milyen felháborító az activision döntése :)

(cod6-ról beszélek)

Vissza
Top Alul