Egyéb

Ha valaki kissé szélsőségesen vagy rasszistán asszociál az asszociációs topicban azt is törölni kell vagy figyelmeztetni vagy valami? Végülis ennek a játéknak az a lényege hogy kinek mi jut róla eszébe, de ha nem vesszük figyelembe az ilyeneket akkor meg egyszer elfajulhat a dolog. :?

Kedves Tibi, nem akarlak megbántani, de nem értem miért baj ha valaki cigányozik, avagy zsidózik sárgázik, niggerezik stb. mindenkinek szíve joga! Ha te valamilyen etnikumhoz tartozol s magadra vetted akkor értem attól még nem rasszista valaki mert rühelli a naplpó cigányokat vagy a mocskos zsidókat, akik elszedik a pénzünket! Meg lehet ezért engem kövezni, de ha valaki Hitlerezik, akkor már rossz meg rasszista, mer' Sztálin meg a többi koreai mocsok nem irott ki embereket? Lehet hgy sokat képzelek bele, de ha ezért törlés jár az oldalról, akkor már azért is lehetne, mert valaki azt írta, hogy fekete meg fehér!

legalább ennyire már ismersz :lol: , szerintem bőven lehet nekik engedni, meg magunknak is, hogy egy kicsit zsidózzunk meg ilyenek, kiengedni a gőzt :wink: , de presze ez csak az én véleményem...

Volt már, hogy ilyen HSZ-t töröltem. Szerintem felhasználót ilyenért nem kell törölni, legfeljebb a hozzászólást.

Amúgy van itt egy fontos dolog: ha valaki arra asszociál, hogy cigány, az nem baj, ez a történelmi nevük, ők is ezt használják (a roma megnevezést csak a beás cigányok egy része használta magára, csak most épp ez a bevett megnevezés, hibásan). Ellenben ha valaki minősíti őket (büdös cigány, stb...), azt már nyugodtan lehet törölni, mert az sértő. Mindenki azt gondol, amit akar, de senki sem sérthet meg mást (még akkor is, ha úgy érzi, hogy egy ország nevében szól vagy az illető "típusú" ember nincs itt).

Van a szólásszabadság meg van a közösség izgatása és társai dolgok... Előbbi nem abban merül ki, hogy lábbal taposunk azok méltóságán, akik szerintünk megérdemlik.

:lol: Szerintem ez hülyeség, de hót mind1 részemről akkor is zsidózni meg cigányozni fogok ha úgy ítélem meg, hogy szükséges mert valamelyik fattyú faj nem tud viselkedni.

Istenem könyörgöm ezeket az általánosításokat hagyjuk már! Minden zsidó meg cigány hülye meg lop és minden "tiszta magyar" halál becsületes? Megjegyzem tiszta magyar nincs, de mindegy. Szóval "fajokra" így lehet általánosítani? Ugyanmár! Amúgy meg nézegettem ilyen szempontból a szabályzatot, és már a kezdetektől benne foglaltatik a tiltott dolgoknál az alábbi pont:

Tiltott tartalmak:
C.3. Bármilyen etnikai, faji, vallási kisebbséget sértő, becsmérlő szöveg, kép.

Azt hiszem, ha azt mondom, hogy bunkó cigány vagy hülye zsidó, azzal bőven és mélyen kimerítem a fenti pontot...
Egyetérteni nem muszáj, de tisztelni és betartani (és mint moderátor betartatni) nem nagy dolog.

én egy szót sem szoltam volna, ha Tibi nem mondaj, hogy most akkor szanálni kell, nem akarom ezzel bántani Őt csak mondom, én erre a dologra nagyon érzékeny vagy, de betartom amit be kell!

Felhasználótörlés eszembe se jutott. Amúgy meg ami már zavart az a kisebbségről a f*szt a s*ggukbe asszóciáció volt, nem pedig a zsidó, cigány stb. kifejezés. Szerintem az már igazán nem illett ide, a többi meg csak a köret volt.

Tibi,

légyszi írj már a extra.hu-nak a csernobyl-os oldallal kapcsolatban. eszem nincs róla, hogy most meg mi a bajuk. kb 1-2hete nem is használom, és azt irja hogy megsértettünk vmi tartalmat.

van 1 tippem. volt 1 idióta gyerek, aki bevállalta hogy csinál honlapot rá. sose lett kész, és használta a fosjainak tárolására. ekkor letiltott az extra. írtunk nekik, majd widra segítségével dobtunk fel 1 honlapot, ami jó is meg minden. és a gyerek nem szállt le rólam, ezért addoltam új kódot, hogy ne tudjon többé csatlakozni. ezért bosszúból kb 1hétig baszogatott telón. viszont nem tudom honnan lett meg a telefonszámom neki. nos az extrán van ilyen funkció, hogy bejelentessz 1 oldalt ami megsérti a akármit, és ekkor átvizsgálják. tippem szerint vmi ilyesmire kerülhetett sor. lehet paranoid vagyok, de sose lehet tudni.

Tényleg csináljatok valami kis php listázót, ami a szerveren levő fájlokat listázza a böngészőben, és akkor mondhatjátok, hogy van holnap és minden tartalomra link is mutat :)

az a vicc, hogy van :D az oldal amit widra feltett tartalmazott downloads menüt, és ott minden fennvolt az ftpről, kivéve pár zip, meg 1 personal mappa, ami igen fontos nekem, mivel ott csücsül az életrajzom és a priboi design dokumentumja amit gscnek linkeltem be anno. nos nem tudom mi lesz a válaszuk, de kíváncsian várom :S

Amúgy néha szőrszálhasogatás, amit művelnek. Multkor hispán oldalamat is azért tiltották le, mert a main mappában volt pár dokumentum, amire nem mutatott link (main személyes mappa). LOL

Hát ez lol:

Kedves Felhasználónk!

Regisztrációját azért blokkoltuk, mert olyan fájlokat helyezett el
tárhelyén amelyekre hivatkozás/link nem mutat. Ezzel szabályzatunk
6-os pontját sértette meg. Az oldalának nincs kezd~olapja.

A blokkolásról/törlésr~ol nem küldünk figyelmeztetést,
ezt a felhasználói nyilatkozatban olvashatta a Szabályzatunk után.

Az eredeti állapot ideiglenesen visszaállítjuk, amíg leszedi
anyagait, vagy készít nekik egy oldalt, és linkeli ~oket.

Amint elkészült a változtatásokkal, jelezzen vissza nekünk.
Amennyiben nem változtat webtárhely használatán oldalát ismét
blokkoljuk, és id~ovel eltávolítjuk anyagait.

Üdvözlettel:
Extra Support Team

Erre már nem tudok mit írni nekik lol2 .

Mondtam, hogy ez a bajuk :D

Ennyire nem érthetitek félre egymást: most van rendes oladl ott kezdőlappal mindennel vagy nincs? :D

szóval miután visszaállították az oldalt az sql-t vagy törölték vagy a havercsávó dobott egy table drop-ot, nekem nincs mentésem a korábbiakból, gyosran csinálok egy all in scriptet aztán lesz listázva minden. jelszavakat meg soha ne adj oda senkinek szerintem vagy legalábbis változtasd gyakrabban, most ne mer' nekiláttam bepakolni a cuccokat.

Írtam az extrásoknak hogy ki lett javítva a probléma, remélem egy jó ideig nem lesz semmi bajuk velünk. Egy ilyen autoindex scriptet meg megpróbálok berakni a tárhelyemhez, nehogy azt is leblokkolják :) .

Vissza
Top Alul