Egyéb

Levél lett írva a hardwired-nek, hogy ugyan mi a ménkü az oka annak, hogy itt nem lehet adatbázist menteni (ugyanerről a tárhelyről phpBB3 a Metró fórumon meg tud...). Szóval nem akarom, hogy a levegőben lógjon a dolog, mert jön nekik egy szerver crush és minden adat huss...

Nektek szokott jönni olyan email amiben valaki azt írja, hogy elakadt a stalkerban és hogy hogyan tovább :?: Én már nem is tudom, hanyadik ilyenre válaszoltam <:D> .

én hetente kapok legalább 1-et, de gondolom szétküldi mindenkinek ugyanaz a személy, nagyobb eséllyel pályázva a válaszra. én is mindig fórumra irányítom...

Úgy tűnik nem lesz vele több probléma. Eleinte inkább nem mondtam róla véleményt, de tegnap már kicsit felhúzott azzal, hogy mindent a szájába kell rágni előtte meg legagyizta a témáinkat (amikben mindent megtalálna, amit keres), szóval bocs a flame-ért - bár szerintem az ő hozzászólása inkább nevezhető flame-nek...

ismét eljött az ami szinte a stalker szériában elkerülhetetlen, egy leaked béta. nem szivesen beszélek róla, valentinék megkértek minket is, hogy ha látjuk vhol, akkor töröljük már az ügy érdekében, mert nem legál cucc.

ugyanakkor, nem akarnak emiatt késlekedni a játékkal. szal ha vki lát vhol linket, mondjuk itt a fórumon, akkor pls törölje :) nem hiába írom csak nektek, mert nem szabad róla tudni szinte senkinek, csak nehéz ilyen titkokat hordozni.

Természetesen, minden, ami nem legális, törlésre kerül és azt kérem, ha valamelyik felhasználó ilyet tesz, kapja is meg rögtön a warned user rangot, hogy érezze a dolog súlyát.

Azt egyébként fenntartom, hogy beszélni lehessen róla, hisz a SoC idejében is lehetett diskurálni az előzetes verziókról. Ha ezt is megtiltanánk, akkor mondhatnák azt a felhasználók, hogy pont a legaktuálisabbról nincs szó...

nem vagyok irgigy de kicsit mar unom, hogy oblivion-lost.de minden evbe kimegy gsc-hez "nyaralni"

most is voltak, megneztek csernobylt, meg gsc fohadiszallast, meg a cs-t is... es azon tunodtem, hogy mi is csinalhatnank egy community-trip-et hozzajuk.

annyi hogy olyan jojjon aki angolul legalabb tud, mer az fontos. no meg 18ev feletti, mivel a zonaba nem engedik be asszem a 17-8nal fiatalabb embereket.

ha meg tudnank itt beszelni, aztan irnek gscnek hogy ez van, mit szolnak hozza... aztan ha azt mondjak jovan, akkor topicot nyitni.

Vissza
Top Alul