Egyéb szoftverek

szerintem google

mer milyen törvényről van szó ?

Ok,Ok,csak gondoltam hátha használ valaki ilyent és van véleménye.
George Orwell: 1984
Megszűnik a szólásszabadság jan1-től.

Nekem volt és lehet h van is efféle programom :D. Még anno cs-hez használtam :D.
Hasznos kis program(ok) ezek és tudják is a dolgukat ahogy én nézegettem legalábbis nem az eredeti ip met látta hanem azt amit én megadtam illetve kreáltattam a progival :D.

várok tippeket , hogy hozzak átt egy 9,5gb-s iso-t netbookról asztali gépre ( ja és mielőtt valaki rosszra asszociálna egy zöld utipack nevezetű dologról van szó.. suliba kell)

Darabold össze Total Commanderrel vagy WinRar-ral, aztán ha egy pendrive-val sikerült az összeset átmásolni, a gépen újra egyesíted és kész. Legalábbis én így csinálnám.

igen erre én is gondoltam , de mivel a netbook teljesítménye nem a legjobb ezér sokáig fog tartani.... habár eccer úgyis túl kell rajta esni, megpróbálok keríteni valakit akinek van külső hdd-je oszt úgy is faxa, ha meg nem akkor marad ez :) .

2 kérdésem van.
1. Hogyan kell használni a Master Splitter nevű programot ?
2. Hogyan lehet képet, videót beágyazni a hozzászólásba ?
Bocs hogy hülyének tűnök, de inkább megkérdezem.

1.: nem hallottam még ilyen nevű programról :/
2.: kép beillesztése először másold az URL-jét a képnek, majd a hsz-ben a betűszín mellet vannak kis négyzetek, katt arra amibe az van írva hogy kép majd másold be a kép URL-jét és megint katt a kép kockára, ezzel bezárja a taget.
Video: egyszerűen bemásolod az embed code-ot. ( Youtube: katt a megosztásra a videó alatt utána a beágyazásra majd amit a kis ablakban kiadott szöveget bemásolod a hsz-be.)
Remélem értethető volt :)

Valaki tud egy olyan grafikai programot ajánlani, amiben mm-es pontossággal lehet rajzolni (tehát ha kinyomtatom akkor az általam megrajzolt 3 cm-es alakzat a papíron is 3 cm lesz)? Konkrétan egy faátmérő mérésére szolgáló átlaló műszer skáláját szeretném vele megrajzolni. Elsősorban ingyenes programra gondolok.

Kapott még valaki a Google-tól DNScharger figyelmeztetést?
Nekem megjelenik, a vírusírtó szerint meg minden rendben.

Nem igazán értek az ilyesmihez, de imho nem feltétlen kell hogy permanens fent legyen a gépeden, tudtommal csak annyit tesz hogy a dns-t kicseréli, lehet hogy utána nem marad sokáig [szerk: a dnschanger rootkit :oops: ] lehet hogy azért nem találja szkenneléskor a vírusírtó vagy már leszedte de a dns-t nem állította vissza, viszont azt manuálisan is vissza tudod állítani akármilyen tool nélkül. Mindenesetre próbáld ki ezt, elvileg erre találták ki:
http://techblog.avira.com/2012/03/08/mo ... alware/en/
Avira-t használok jó pár éve, az ingyenes vírusirtók között mindig jó helyen szerepel a virusbulletin-en, van standalone verzió is belőle:
http://www.avira.com/en/download/produc ... cue-system
letöltöd az iso-t kiírod cd-re, bebootolsz róla, követed az utasításokat és majd jól beszkennel mindent :) ha a gugli szolt a dnschanger miatt akkor erősen javallott az előbbi majd utóbbi linket használni (ha nem is pont avira-t használni de valamit) aztán egy jelszócsere az összes létező accountodon
ha nincs fölös cd kiírni az iso-t akkor van egy módszer amivel pendrive-ról lehet futtatni de nem rövid procedúra és a legkevésbé sem felhasználóbarát (legalább egy órát szenvedtem vele) de ha van rá igény megosztom :)

szerk: nem találtam rá guglin de úgy rémlik hogy egy flash sebezhetőségen kereszül is tud települ, szóval frissítsd azt is

Vissza
Top Alul