Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Tud valaki *.ipa emulátorról? Ez egy fájltípus iPhone/iPad készülékekhez, nekem PC-n windows alatt kéne futtatnom egyet. 2 órányi google keresés után kezdem azt hinni, hogy nincs ilyen app...
sdk-t kell használni hozzá. pontosan mit akarsz csinálni?! játékokat meg alkalmazásokat rápakolni?!
100 dollár a cucc meg regelni kell a developer részen az apple-nél és akkor küldenek majd iphone simulatort macosx-re. windowsra legjobb tudomásom szerint nincs is fejlesztő környezet.
mindig is nyilvánvaló volt , hogy hamarosan , gyün az új os . Én már olyan pletykát is hlottam , hogy 128 bites verzió is lesz belőle... aztán , hogy ez kacsa vagy nem.... hmm
hát nem tudom mi képpen, de máshova nem tudom hova írjam el a problémám:
van egy kis problémám a you tube dowenloaderrel.
ha warez sorry, de nem tom mi a baja...
bármi linket töltök fel rá azt írja ki hogy 404 php nem található ijen...
Frissítettem, nem volt jó... régi verziót próbáltam az se volt jó ugyan ezt írta ki.
csak pár napja van ilyen baja az elött nem volt semmi ilyesmi...
Meg lehet oldani program nélkül is.
Én Scriptet használok hozzá.
Attól függően hogy milyen minőségű videót szeretnél letölteni aszerint keresd ki és használd.
Csak megnyitod a videót és mikor elkezdte játszani illeszd a scriptet az URL helyére és ENTER. http://unlockforus.blogspot.com/2008/09/directly-download-youtube-videos-in.html