Egyéb szoftverek

ohh már régóta vannak hasonló progik amik megmondják h mennyit eszik a géped a beállítod h mi van a gépedben és megmodnaj h mennyi watot fogyaszt fullon. De azok még régebbi gépeknél voltak most nem tudom h a mostaniakhoz is van e már vagy még nincs.

Az ilyen fajta programok nem voltak- és valószínűleg soha nem is lesznek pontosak. Ha rendes mérést akarsz, javaslok egy fogyasztásmérőt ;)

Tudja valaki, hogy mi lehet a Spooler SubSystem App progi? Bekapcs után megjelent a az értesítés,
hogy nem tudja megnyitni, pedig eddig azt se tudtam, hogy ilyen is van..

Vicces ez az nvidia driver, majd 1gb helyet foglalt , kérdeztem is , hogy mi foglal ennyit.... aztán látom amit feltettem 2009/8. hónap óta az mind.... hát töröltem is egyből , s lett 1gb szabad helyem, nem értem miért nem szedi le előbb régebbit aztán feltenné az újat. Megmerem kockáztatni az ati is ezt csinálja.

Alapból érdemes driver telepítés előtt a régit törölni, az a biztos. Ati driver telepítésnél emlékeim szerint én szoktam látni eltávolítás csíkot, de nem ellenőriztem le hogy valóban eltávolítja-e a drivert.

Viszont a mostani 197.13-as driver jó nagyon , legalábbis a brothers in arms gyorsabban tölt, és nincs lassulás, a következőt nem rakom fel.. majd ha kjön a májusi :wink:

A legfrissebbet akartam az nvidia.com-ról, kiválasztottam hogy 9 series a nyelvet meg az oprendszert aztán klikk a gombra és utána adta be ezt. Mindig így szoktam letölteni, nem tudom hogy most mi lelte.

Vissza
Top Alul