Egyéb szoftverek

jim67":m1kpeqic mondta:
valaki nem tud valami tűzfalat ami jól működik a nod32 vel és a memória igénye sem olyan nagy (és lehetőleg ingyenes legyen ha nem az azse baj )
esetleg zone alarm :?

eset smart security system NOD alapveőleg csak mst már van benne tűzfal is

Érdekes, hogy nem használok most semmilyen tűzfalat, de nem is hiányzik (vista). Kaspersky sem talál soha semmit, Windows Defender sem... És így egy programmal kevesebb fut.

Widra":2ssnueho mondta:
jim67":2ssnueho mondta:
valaki nem tud valami tűzfalat ami jól működik a nod32 vel és a memória igénye sem olyan nagy (és lehetőleg ingyenes legyen ha nem az azse baj )
esetleg zone alarm :?

eset smart security system NOD alapveőleg csak mst már van benne tűzfal is

jha láttam angol nyelven de úgyis van licenc-em a nod 32-hőz és zseintem ehhez is jó lenne

nha mifene kijött a geforce 9 széria 9600gt már lehet kapni olyan 44.000 körül

jha és megvolt a tonfosztás is :D a trónfosztó neve ati(amd) 3870 x2

http://logout.hu/iras/crysis_teszt_ati_3870_x2-vel.html

jha és árban...... is jobban megéri...mert a 8800 ultra az kb 160-170 e ellenben az ait 3870 x2 az ''csak'' 100-120 között mozog )

OFF OFF OFF - hispan1

Ez a hsz gondolom nem ide akart jönni. :?
Trónfosztás... kétmagos VGA-t mindenki tud csinálni. Jön a GX2, aztán kapáltak az ATI-nak. 9800GTX lesz majd igazán érdekes. Ami egyelőre nem lesz :(

de ide végre örülök hogy az ati bitorolja a leggyorsabb karit

bocs de nem találom a hardwer topic ot 1 linket ha lehetne :roll:

Köszi Tibi.

jim: van kereső, de ha nincs ilyen téma, az OFF-RA AZ SEM JOGOSÍT FEL SENKIT. Végső esetben csinálni kell neki.

bocs de az utóbbi időbel eléggé meglett variálva a fórum.....

Semmi gond, csak ha a rendszeres tagok nem tartják be a dolgokat, akkor nem várhatok semmit az újaktól sem. Példát kell mutatni :)

Egy 6,32 GB-os iso fájlt akarok feldarabolni part-okra. Szerintetek milyen tömörítőt (7zip, esetleg winrar) érdemes hozzá használni és milyen beállításokkal?

Winrar-t ajánlom a tömörítési arányt tedd a maximum-ra és akkor lehet hogy még 4,5 alá is le tudod vinni a méretet. Hátránya: kb 1 órán keresztül nem tudsz kezdeni semmit a gépeddel mert meg fogja fogni.

Tibi":s0o43f19 mondta:
Egy 6,32 GB-os iso fájlt akarok feldarabolni part-okra. Szerintetek milyen tömörítőt (7zip, esetleg winrar) érdemes hozzá használni és milyen beállításokkal?
Ha csak darabolni akarod, akkor a total commanderben lévő daraboló rutin tökéletesen megoldja.

haver meg 4gb-ból a 7zip el valahogy csinált 1gb-t de nem tom hogy mert én nem tudok

SaGa":2xyy1q6x mondta:
Tibi":2xyy1q6x mondta:
Ha csak darabolni akarod, akkor a total commanderben lévő daraboló rutin tökéletesen megoldja.

Csak a commander daraboló rutinja ha másik gépen akarod fűzni a fájlokat akkor hibát jelet és lehetetlen a fűzés valamiért sajnos.

Vissza
Top Alul