Egyéb szoftverek

valami furcsa dolog van msn messenger -ben pár ember valami szöveget küld
utána meg valami packot amiben képek vannak (mert a file neve valami pictures..... ) ezt tapasztalatból tudjuk hogy nem kelll megnyitni mert valami vírus vagy kártékony dolog most az előbb is osztákytárs bejelentkezett dobta ezt a cuccost és kijelentkezett ????? (jah a szöveg meg valami ilyesmi hogy benned my account...... angry..... pictures pack ) ha valaki küld nyomok 1 screen shot-ot aztán beírom hogy pontosan mi ez ?????
(de az is lehet hogy valaki megszerezte a jelszavukat azáltal hogy küldözgeti ezt az izét (aztán ők megnyitották és a jelszavuk meg kikerült.... )
mondjuk az enyémet azt nehezen mert...... elég hosszú és régebben megnéztem azzal a hivatalos msn pasworld finder-el (ami telepítessz 1 gépre és az azon lévő msn-kódot kiírja ) nah nálam ez nem sikerült mert túl hosszú a jelszó :D

aki tapasztalt hasonlót vagy tud rá magyarázatot az írja meg .

a szöveg:

they banned my account because of THIS picture they said. Its not Bad at all. Man Am i angry.

Nah beszéltem Widrá-val aztán azt mondja hogy ez valami MSN vírus :evil:
(szla ki kap valami ilyet az csatlakozzon le a NET-ről huzza ki a gépet az áramból és bujjon le a lépcső alá :wink: )

Ilyet már én is kaptam, de abban csak valami link volt, utána tudta meg másoktól hogy ilyenek jönnek tőle a tudtán kívül. Természetesen nem mertem megnyitni :) Ez már elég régen volt...

Ööö foggalmam sincs, de abból kiindulva, hogy a Vista a teljes ellenőrzést lezavara 10 perc alatt, nagyon sok nem lehet. Vagy mágis, és akkor komplett hülyeségeket beszélek :)

Amikor elkezdtem 2 gigával, kb. 1 órát vártam rá, utána abbahagytam mert nem volt rá időm :) . Szóval ez kicsit több lesz :F

EDIT: Ha a VGA Drivert akarom leszedni, akkor az nVidia Drivers-ben melyiket kell leszedni? Van Audio, Display, Gart, IDE, Memory Controller és nForce PCI System Management Driver.

hispan1":16j53ze0 mondta:
Ööö foggalmam sincs, de abból kiindulva, hogy a Vista a teljes ellenőrzést lezavara 10 perc alatt, nagyon sok nem lehet. Vagy mágis, és akkor komplett hülyeségeket beszélek :)

Ja, mivel a Vista elfoglalta a memória felét, így azt nem is ellenőrizte lol2 de ha nem tuningolsz fölösleges is méricskélni.

Tibi Ne vezérőpulton keresztül szedd le, hanem sajátgép, tulajdonságok, eszközkezelő, VGA káryta uninstall.

ami meg a memtestet illeit, ott nem is tölti be a vistát, hanem bebootol cédéről és úgy dolgozik, ami 2-3 óra is lehet, hawenak 1.5 óra volt, míg végzett.

Nekem is boot előtt futott, így nem ment még a rendszer. De nem volt több 10 percnél, pedig 2x1 GB...
Érdekes, mert nekem annyira nem gyorsak a memóriáim.

Az NVidia Control panelon hogy lehet megnézni a GPU hőmérsékletet? Régebben is ez volt, csak szerintem régebbi verzió és ezen nem tudom hogy hol kell megnézni :? 1.5.30.38-as verzió (169.21 forceware driver)

Tibi":1wkp6smd mondta:
Az NVidia Control panelon hogy lehet megnézni a GPU hőmérsékletet? Régebben is ez volt, csak szerintem régebbi verzió és ezen nem tudom hogy hol kell megnézni :? 1.5.30.38-as verzió (169.21 forceware driver)

nincs benne, de írja is valahol. Le kell tölteni hozzá egy nTune nevű cuccot az nvidiától
http://www.nvidia.com/object/ntune.html

Tibi":2bggs3w9 mondta:
Valaki meg tudná mondani, hogy a Memtest86-tal körülbelül mennyi időbe telne egy giga (DDR 400Mhz) RAM-ot leellenőrizni?

Attól függ, mit állítasz be. lehet pár perc, de lehet több nap is. ismétlések számától, vizsgálat bonyolultságától függően.
Ha bizonytalanságot keresel, érdemes este elidnítani, beállítani a legkeményebb stressz tesztet és hagyni, fusson reggelig. Akkor a melegedésből adódó hibák is kiderülhetnek. '0-20 perc az semmire nem elég...

valaki nem tud valami tűzfalat ami jól működik a nod32 vel és a memória igénye sem olyan nagy (és lehetőleg ingyenes legyen ha nem az azse baj )
esetleg zone alarm :?

Vissza
Top Alul