Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
FlashGet-ben hogy lehet azt beállítani, hogyha valamit le akarok szedni ne ugorjon elő a program hogy ő majd letölti? Nem találom a beállítások között :?
Csináltam egy uninstallt és felraktam újra de a telepítés alatt sehol se írja ezt a lehetőséget (1.73-as classic változatot használom, esetleg az V1.9.6-ot kéne?).
Tud valaki megoldást arra,ha egymásután több fájlt szeretnék letölteni rapidról,ne kelljen órákat várnom???Tudom hogy regisztráljak,meg fizessek pár dollárt,de nemhiszem el hogy nincs vmi kiskapu........
Olyat tudok csak, ami a ülönböző kapcsolatok sebességét listázza, mutatja grafikonon visszamenőleg. Ez a DU Meter. Ez viszont nem jegyzi, hogy melyik program csinálja a forgalmat.
Oké köszi, kipróbálom. Valamiért CoD-ban állandóan az egekbe van a pingem, most raktam újra mert előtte már laggolt mint a baj, most meg megint kezdődik a magas pinggel :? . Hátha rátalálok mi csinálja...
Hát ezzel nem sikerült rájönni :| . Nincs megnyitva semmi, hálózathasználat 0% szóval nem értem mi lehet a probléma. Bár néha a piros grafikon icit bevillant, de alig látható volt...