Egyéb szoftverek

FlashGet-ben hogy lehet azt beállítani, hogyha valamit le akarok szedni ne ugorjon elő a program hogy ő majd letölti? Nem találom a beállítások között :?

a telepítésnél ne legyen √ a alap értelmezett letöltés vezérlőnél

Csináltam egy uninstallt és felraktam újra de a telepítés alatt sehol se írja ezt a lehetőséget (1.73-as classic változatot használom, esetleg az V1.9.6-ot kéne?).

Tud valaki megoldást arra,ha egymásután több fájlt szeretnék letölteni rapidról,ne kelljen órákat várnom???Tudom hogy regisztráljak,meg fizessek pár dollárt,de nemhiszem el hogy nincs vmi kiskapu........

Van ha dinamikus IP címed van akkor lecatlakozol a netről majd újra vissza és annyit töltessz amennyit akarsz 8)

Van erre egy program is elvileg, ami random key-eket generál, de konkrétan nem ismerem, mert rühellem a rapidot...

Jólenne vmi progiféle,mert több fájlt kéne leszednem,és ezek csak ott vannak fent.... #B átlagos várakozás: 1,5-2óra #B #B #B

Kellene nekem valami tök egyszerű videovágó progi, amivel avi-t, és vagy mpg-et lehet darabolni. Ha valaki tud ilyenről írjon ide légyszi

Olyat tudok csak, ami a ülönböző kapcsolatok sebességét listázza, mutatja grafikonon visszamenőleg. Ez a DU Meter. Ez viszont nem jegyzi, hogy melyik program csinálja a forgalmat.

Oké köszi, kipróbálom. Valamiért CoD-ban állandóan az egekbe van a pingem, most raktam újra mert előtte már laggolt mint a baj, most meg megint kezdődik a magas pinggel :? . Hátha rátalálok mi csinálja...

Hát ezzel nem sikerült rájönni :| . Nincs megnyitva semmi, hálózathasználat 0% szóval nem értem mi lehet a probléma. Bár néha a piros grafikon icit bevillant, de alig látható volt...

valaki nem tud-ja hogy lehet lejáccani media player 11-el OGG formátumot
esetleg valami beépülő kelll ????? :roll:

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul