Egyéb játékok topikja

Meteor86 :Hát ja... vagy a grafra gyúrnak , vagy a történetre.... ez utóbbi a ritkább.

Viszont ez a Crysis:WARHEAD ahhoz képest, milyen rövid volt(1 hét alatt kipörgettem(mass effekt 2 meg max másfél hónap volt) kb 10x-sen megérte az árát(2 rugó) hiába no csak magyarok csinálták :) .Viszont a wars vmiért roh@dtul szaggat.... :| .

Adjatok már valami tippet,milyen II.Vh-s repszimulátort vegyek,aminek magas szintű,korszerű a grafikája és a gépek is realisztikusan repkednek,szóval nem afféle arcade gama...? (Az Il-2 és folyatásai már megvannak..)
Egyáltalán létezik még ilyen jellegű alkotás?

zombimorzsi : Amiről tudok az a Damage Inc Pacific Squadron WWII, meg talán még ez e => http://worldofwarplanes.com/ mást nem találtam . :(

Meg háát mostanság ilyesmiknek tényleg hijján vagyunk..... pár hónapja én is lázasan keresgéltem ( anno a commanche3, Lock on,Incoming:Rage,f22-retaliator ami nekem bejött ) de csak ezt a 2-őt találtam.Az Apache: Air Assaultra kiváncsi lennék mert a Gaijin Entertainmentfejleszti ezt is.

A Boiling point-nál mit kell csinálni, ha a starforce protection sz@rakodik ? :( Eredeti, de mindig újra akarja indíttatni velem a gépet :/ Már 3-szor megvolt, de semmi

próbáld meg frissíteni a starforce-ot, hátha segít... egyébként az egy hitvány program, annó nekem is nagy szenvedést okozott...

Nekem a Boiling Point 2 részével van bajom vis a Xenus2-vel , felpatcheltem(Wgup17patch), a pc gururól leszedtem a hangfájlokat, az intrókat kigyomláltam de a betöltés még így is megakad vagy várni kell rá pont 10 percet :( ezt mivel tudom kijavítani??? ... márha kilehet eggyáltalán. :(

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/sFu5qXMuaJU" frameborder="0"></iframe>

Vissza
Top Alul