Egyéb játékok topikja

gépigánytől nem kell tartani... viszont ja, lineáris "korridor shooter" lesz, úgymond "hl - doom és társai kft" mivel 1 csatornahálózatban nem nagyon lehet mást, főleg hogy az ai programmer nem jött át velük a gsc-től... de attól függetlenül még fain játék lesz. akit érdekelnek morzsák, a gameinator fórumon szokott lenni 2-3 4a-games dev, persze google translator szükséges, ha csak nem tudsz oroszul :)

A gépigényt, hogy érted? Olyan lesz, mint a COD6, vagy mint a STALKER?

ha fos géped van szerintem nem fogsz vele játszani márcsak a physx miatt is , a mw2- alatt quake engine fut , nomeg az shoc is elfutott akármilyen gépen.

Mert ugyebár az a physx nem kapcsolható ki. Miért nem az ingyenes Havokot használják, mért azt a trágyafos physx-et, ami csak nv kártyán megy jól...

Tudna valaki segíteni ?
A Garry's Mod9 nem indul el.
"MountFilesystem( 241 ) failed: SteamMountFilesystem(3192,241,0x1763fc74=,0x1764fd 74) failed with error 5: No Steam Content Servers are available."
Tölt és ezt írja ki . Ezzel most mit kezdjek ? Kössz előre is.

megveszed a garry's mod 10-et és működni fog , half-life 2 vel tudsz csak játszadozni ,a többi dolgot nem támogatja , nincsenek hozzá szerverek , s a többi . Annó már nálam sem működött , olyan 1-2 évvel ezelőtt.

az teljesen random dolog , de a 9-es verzió az ócska.

Tíz mogyiscsocsit teszek arra, hogy West és Zampella nyer... :lol:

Ismeritek a MediEvilt? 1998.-as évjáratú, konzolos (PSX) sztem naon JÓÓ fogatlan

Nagyon jó
már vagy 10 órája nyomom,az a lényeg hogy minimum 2 en maximum 4 en közbe medic,technikus,nehéz fegyverzetü és vezér egyénnel lehetsz,technikus és medic szinte mindig kell,felül nézetes játék,szerezhetsz jobb fegyvereket és a lényeg eljutni a pálya végéig úgy hogy a technikus (vagy aki kell a küldihez) maradjon életbe,nagyon sok szintet lehet lépni és sok fegyvert lehet szerezni,ez nem olyan mint más játék hogy 1 szerre többhez értesz,nagyon nehéz rászokni másra ha már az 1 iket tudodd,mutánsok fognak téged akadályozni a pálya közbe,összesen 7 pálya van,és 4 nehézségi szinten játszhatsz,vannak női emberek is,egyes fegyerek a hozzá tartozó mesterséges tartozhatnak,valamikor pl muszály lángszóróval kezdened de máskor nem,Taktikázni kell mert ez 1 erős Stratégiai játék

Vissza
Top Alul