Egyéb játékok topikja

le lehet szedni a lost coast-al eggyüt de nálam az valamié nem indult csak a d.m indult

nem indul a lost coast , érdekes , lehet az csak preload vagy akármi , de nem kell bánkódnod mert kb 10 perc játék , anniy az érdekes benne , hogy hdr-t mutatja be , anno kicsit nagy volt a gépigénye , de most :D .

akkor tudomásom szerint 3-an vagyunk Horváth-ok :D

na az lenne hogy szemet szúrt nekem az hogy a FEAR2-höz és a FEAR gold-hoz adtak egy külön lap cdprojekt regisztrációs kártyát anno mikor a clear sky-t vettem szintén olyat ami cdprojektes ahoz meg nem adtak, most akkor alapból nem jár hozzá vagy csak elfelejtették belerakni?

cs-ben nekem sem volt , de az utóbbi 2 termékben nekem is (fear 2 az síma kiadás volt ) , én eltudom képzeln, hogy 2009-től lett bevezetve ez a regisztrálós dolog.

a gépigényt még nem adták meg , no én attól félek mástól nem :D

hehehehe, nagyon szepen nez ki halljatoke. ha ien szep lesz es nem kell hozza hatalmas vas se akkor nyero jatek lesz a stalker rajongok kozott.

nem tudja valaki crysis wars-ban mért veszik el mindig a rangom??????????????

a crysis-ban sem marad meg , mer minden meccs után újra kelett kezdeni , habár lehet szerverfüggő.

hát szar ügy.... :S de jó lenne ha maradna na mind1 jó game.....

Mitől van az a jelenség, hogy nálam a Need For Speed Shift 10-15 fps-el fut a legrosszabb, leglebutítottabb grafikán is?

NVIDIA 8400GS, Kb 1500-2000 pontja lehet 3DMark06-ban: KÉP

A játék pedig így fut olyan grafikán!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8dYRhcQXtws&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8dYRhcQXtws&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

És az én kártyám, Ati Mobility Radeon HD3470 + HD3200, Kb 2000-3000 pontot ér el 3DMARK06-ban. Sajnos a képet nem találtam már fenn a prohardver fórumon (Pedig valamelyik nap megvolt), de egy utóíratot találtam róla egy nem túl hosszú idejű topicban:
Ati Mobility Radeon HD 3470 Hybrid X2 + HD 3200 -> 3DMARK 2006 = 2431 pont
Tehát papíron a gépem elvileg erősseb attól a fostaliga NVIDIA 8400 GS-től.

Most kipróbáltam
Elég tré...

De van egy cáfolat, miszerint crossfire nélkül, HD3470-el szépen fut:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Xnj6MKDty0U&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Xnj6MKDty0U&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Mitől van ez a jelenség?

optimizálatlan a dolog , frisebb drivert kell feltenni , az segít.

Legújabb van fenn, amennyire lehet. De olyat is olvastam, miszerint van a játék elején egy elágazás, hogyha az nvdisp4.dll (Vagy melyik DLL, fejből nem tudom pontosan) nem kapcsolódik valamilyen rendszerfolyamathoz, akkor jelentősen fogyassza el a játék képkockáit másodpercenként, hogy rosszul fusson az ati gépeken. Mivel az EA-nak már nem célja a PC-re való fejlesztés, át akar a konzolra téríteni minket, egy kis NVIDIA féle lefizetésért megtette ezt. Valszeg urbanlegend, de hogy több ATI-s embernek is ramatyul fut a Shift, az nem véletlen. Illetve, hogy elvileg a legújabb Catalyst-be beletettek valamit, amivel átb@ssz@ a játék agyát, és emiatt sok fps lesz.

Azért sem biztos, hogy urban legend, ugyanis egy srác HD4850-el játszik, rettentően fosul futott, bedobott a HD4850 mellé egy 8600gt-t, és elkezdett hasítani a játék. Szerintem a 8600gt nem erősebb a 4850-től, szóval valami itt nagyon bűzlik.

Ha ez igaz, akkor undorító egy jószág az NVIDIA.

havernak van 8600gt és azon elég szépen futott 1280*1024 , és asszem high beállítás , very very high-ra nem ratkuk mer ott már szaggatott egy csöppet , jameg az élsjmitásd is érdemes kikapcsolni , de atival az van , hogy kijön valami játék és szinte elindítani sem lehet , várni kel a hotfixre , ezután természetessen menni fog rendesen , jameg az a 8400gs nem épp játékra van , meg a shifthez köll izmos proci is.

szar a CF. Ennyi. De az SLI sem jobb megnyugatlak, egyszerűen ilyen a multi GPU

Nagyjából milyen játék lesz? Olyan, hogy lesz egy meghatározott küldetés, és csak menni kell és lőni, vagy nagy bejárható terület, amivel el lehet szórakozni egy napig?

Bejárható metróhálózat, ami a valódi moszkvai hálózat mintájára készül. Játékmenetében a stalkerre fog nagymértékben hasonlítani.

A képekre reagálva: azért valahol rájöhettek, hogy ha csak a föld alatt jáccódik a dolog, akkor annak iszonyatosan komor hangulata lenne. Itt már egyre több a földfelszín feletti játéktér (vagy pedig egyszerűen a felszíni helyekkel több a meló, csak most készültek el velük, nem tudom).

lineárisabb lesz mint a stalker , gépigénytől félek , nameg attól hogy nem lesz opimiziálva :s

Vissza
Top Alul