Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Letiltottam az eszközkezelőben a hangkártyát! De nem mükszik! Most leszedek egy frissebb drivert a Realtek-ről, megpróbálom azt! Csak külföldi oldalról marha lassan tölt a net ( t-online ), 15-30 Kb/s-al. Ezért nem szimpatikus újratelepítenem a játékot, egy hét mire felrakja a 12Gb-ot.
Letiltottam az eszközkezelőben a hangkártyát! De nem mükszik! Most leszedek egy frissebb drivert a Realtek-ről, megpróbálom azt! Csak külföldi oldalról marha lassan tölt a net ( t-online ), 15-30 Kb/s-al. Ezért nem szimpatikus újratelepítenem a játékot, egy hét mire felrakja a 12Gb-ot.
ezt a játékot én anno kinéztem magamnak a gamestarból , hogy hűde jó , és milyen jó lessz ,hát nagy szerencse , hogy nem tudtam beszerezni , de a sniper , nina , olasz meló , valami véletlen folytán meglett
Mer te is horváth vagy ? Tegnap ugye beszéltük , hogy megvan a hl2dm is Gabber , nos azzal is lehetne tolni , akinek nincs meg az sem lenne probléma , ugyanis , van még ilyen ati/nvidia free game offer , és ezen belül ingyért meg lehet kapni a hl2dm-et nomeg a lost coast techdemot is.