Egyéb játékok topikja

Kompoka":gfv9lv10 mondta:
Abban kérnék segítséget hogy STEAM-en megvettem a Frontline: Fuel of Wars-t. Nagynehezen feltelepült ( nagyon lassú volt a STEAM ), majd amikor indítanám hibaüzenettel leállt. A részleteknél ezt írta " Appname: ffow.exe AppVer: számok ModName: kernel32.dll ModVer: számok Offset: számok! A segítséget előre is köszönöm!

másnak is volt problémája vele , de van megoldás (és úgyan ez a steam-es dolog volt )

http://www.frontlineswar.com/forums/vie ... 83da85a728

(ez meg a fix ) http://www.frontlineswar.com/forums/vie ... php?t=2292 (egy openal file a tettes , letölött onnan bemásolod manuálisan , és működnie kell , mellesleg ezt a file más játékhoz is kell assze ma stranglehold-hoz is kellett )

Putiteng: töltsél csak olyan dll-t aminek nem tudod a forrását , meglessz a jutalamd előbb utóbb :)

régen én is töltöttem az oldaról akármit , de nem működött (multkor haver leszedta a gta4-et aztán mondta rakjam fel meg stb .... hát vagy 1 óráig szarkodtam vele , játékot saját használatra majd fl éve nem szedtem le , másnak igen ,de mihelyst kész a dvd , szemétbe vele , a lényeg , az hogy nem tudtam működésre bírni , pedig régen én is nagy spíler voltam :D , az eredetit jóval könyebb telepíteni , meg elindítani csak be a dvd . aztán a szériaszám és megy is a játék :D . Viszont ha valami problémátok van akármilyen játékkal akkor a rajongói / hivatlos fórumokat érdemes először megnézni , legtöbbször ott találtok megoldást ( anno a merc 2 nem támogatta a az 1280*1024-et , de később jött hozzá fix , az is csak a hivatalos fórumon volt fent sehol máshol..... ) .

Fixet tölteni? Nem ADSL-em van, az tart vagy egy hétig míg 2 gb lejön! :(

Valaki játszott már Mount and Bladet?

igen de a legtöbb fix nem 2423534543645gb mint a stalker esetében volt (ez a merc 2 sem volt több mint 12mb )l

ez az m& b ez olyan gotich féle rpg nem ?

Én nem játszottam gotich-el, de elmagyarázom, hogy miféle.

Olyan harcolós szerepjátékos. Szóval, csinálsz egy karaktert, és szépen lassan fejlődsz, felbérelsz katonákat, és a csatában irányítod őket. De nem úgy mint a total war játékokban, hanem írányítod a saját emberkédet, és kardozó meg ijjászkodsz. Most fog készülni hozzá internetes változat. Van hozzá egy rakás mod, szerintem a legjobb az Europe 1200, benne vannak a magyarok is, és a király, ha jól emlékszem II András.
A grafika nem a legjobb, de nem is arra hajtottak, el lehet jó játszani vele.

Köszönöm a segítséget, de nem jött be! Sajnos angolul nem tudok, így a fórumon leírtakat nem értem. Az openal32.dll letöltöttem, bemásoltam a STEAM-en belüli játék könyvtárába -oda ahol a dll fájlok vannak-, de továbbra sem indul.

Megtettem! A windows\system32 könyvtárában volt egy openal32.dll, felülírtam az újjal, majd restart. De a hiba maradt!

Azt hogy kell! Nem dobozos a játék, hanem letöltős! Bankkártyával fizettem érte.

Mivan???

Nem értek a magyarországi játékkereskedelemhez.
Akkor fogalmam sincs.

wazze steram-ról szerezte be , később ha lessz időm akkor széttnézek még itt ott , aztán hátha találunk megoldást .

Leszedtem uninstallal az openal-t, majd újra feltelepítettem, de sajna nem jött be!

jobban áttolvasva kiderül a fórumon , oyg akinek baja van az minde realtek alaplapi hangkártyát használ , letiltották az eszközökben , a hangoknál , és talán megoldotta a problémát , működött is , azt is írják próbálkozz újra tenni másik könyvtárba a játékot , netán leszedni a hivatalos javításokat (habár azt mr steam megcsinálja ) , van olyan akinek nem működött egyik megoldás sem . tehát

- próbáld meg letíltani az eszközkezelőben , a hangkártyád (ha nem megy akkor készítek screen shot-ot )
- feltenni a hivatalos patcheket , ha nem teddet volna meg
- letörölni a játékot feltelepíteni másik könyvtárba
- esetleg a fixet is megpróbáhatod újra hátha...

remélem ezuttal sikerrel fogsz járni , ha nem akkor próbálkozunk még ....

Vissza
Top Alul