Egyéb játékok topikja

Nem kell hozzá nagy gép, jó játék a Portal. Főleg a challenge-ek

ps.: steam nélkül ne lehet leszedni? lol2 nem kérek a reklámokból :roll:

nem mert megkérdezi hogy van e telepítve és ha nics akkor telepítheted (és utána is kellll :cry: ) jó dolog az a steam csak sok memóriát fogyaszt DE nem kelll a jázék frissítéssel bajlódni (egyébként stalker is van steam-en ))

nah végre valakki aki nem azt mondaj hogy hűűűűű apám ez a legjobb játék amit életemben láttam (a grafika za meg ugye nem minden ) :wink:

Furcsa volt avval szembesülni, hogy az ellenfelek még akkor sem vesznek észre, mikor már 5 méterre állok tőlük, és mikor kiugrok a bokorból, akkor csak állnak egyhelyben és szórják a skulót. Túlságosan hozzászoktam én a S.T.A.L.K.E.R.-ban ahhoz, hogy az ellenfél fedezéket használ és nem várja meg, amíg a pofájába ürítem a tárat.

meg szerintem a ''CSodálatos színes szalagos Nanao ruha is kb olyna mint 1 csít mert ha áttírsz pár fil-et akkor sose fogy ki ...... :D ) DE mindenki azt mondja hogy a crysis eleje az jó és a közepétől nem valami... jó (szerencsére a stalkerrrel nincs így mert szerintem végig fel tudja kelteni az ember érdeklődését) jah fegyverek terén mikor a crysi-ban a 10. automata ak47 raktam el :D viszont a járművek azok nagyon jól megvannak csinálva (nem hiába magyar volt aki a járműveket készítette :wink: )

A másik dolog, amitől a tököm televan, az a dzsungelharcos vietnámi háborús feeling egy meseszerű környezetben, ahol egyetlen elszáradt növényt se látsz (az Oblivionban is pont ezt utáltam, szép, szép, és oké, hogy meseszerű fantasy világ, de azért annyire ne legyen már tökéletes, hogy egy száraz falevél sincs benne, hanem minden a paradicsombeli üde zöldben pompázik...). Csak írtani a ferdeszeműeket a dzsumbujban, kábé erről szól, sztori az semmi egyelőre. Majd még játszogatok vele, hátha menet közben kiderül, hogy mégiscsak szól valamiről...

Nekem sem tetszett, mert nem szól semmiről. Motort licenszelte már valaki nemtudjátok?

én úgytudom hogy még nem licenszelte senki (de szerintem mindenki jobban jár ha nem is fogják mert AZT a játékot sem veszik meg a nagy gépigény miatt (nem azt mondom hogy a crysis-t nem vette meg senki )

A S.T.A.L.K.E.R. korai screenshot-jaiban is a fű meg a növényzet tiszta üde zöld volt, ami szerintem kicsit hülyén festett volna a posztnukleáris környezetben, úgyhogy szerintem jó ötlet volt a koncepcióváltás, hogy a dzsindszát lecserélték jó kis kiégett fűre, ami sokkal nyomasztóbbá varázsolta a tájat, és kicsit olyan forró, száraz, augusztus végi feeling-et teremtett 8) (annak ellenére, hogy a játék májusban játszódik, ha jól emlékszem).
Kíváncsi lennék, hogy a Crysis fanok mit mondanak az MI-ről, szerintem eléggé botrányos.
Egyébként így első nekifutásra nekem az jutott eszembe a Crysis-ról, hogy egy kicsit Halo klónnak tűnik, csak nem annyira idegen környezetben játszódik.

Nem igazán kedvelem az FPS műfajt, ennek ellenére van egy pár ilyen típusú játék, amit nagyon kedvelek, de mindegyikben van valami kicsit egyedi hangulat, ami megteremti az értelmet az egyébként agyatlan lövöldözős hentelésnek.
Ez az oka annak, hogy például a mai napig szívesen játszom a Republic Commando-val (ott a csapatszellem feeling-et kedvelem nagyon, illetve multizni is jókat lehet vele), a Halo-val (amit a multiplayerben is vezethető járművek tesznek élvezetessé), és persze a S.T.A.L.K.E.R.-ral (ahol mind a történet, mind a hangulat, mind a zene, és főleg az RPG elemek nagyon megfogtak, no meg a multiplayer-es nagy hentelések lövés1). Bár a S.T.A.L.K.E.R. végigtolása során is sokszor végigfutott az agyamon az a gondolat, hogy ez is csak egy üres hentelés, mert a sztori egészen a játék végéig rendkívül homályos, de ha az ember elkapja a megfelelő szálakat és a jó befejezés felé halad, akkor a játék végén a nagy leleplezés megkoronázza az addigi fáradozásokat és nagyon sokat dob az élményen. Én legalábbis csak pislogni tudtam, mikor kiderült, mi a C-Consciousness projekt lényege! lol2 :roll:

A Crysis-szal az a legnagyobb baj, hogy pillanatnyilag nincs benne semmilyen olyan elem, ami megragadná a figyelmemet és felkeltené az érdeklődésemet a játék iránt. És ha ez már a játék elején hiányzik, az eléggé ciki... :| A grafika szvsz édes kevés, ez még nem indokolja a játék végigvitelét. Kíváncsi vagyok, hogy vajon ez fog-e változni, ahogy haladok előre...

de ez az időlassítós cucc kegyetlen jóóó (nekimegyk egy sokda utánzatnak és felborul megkezelem shotgun-al aztán ha minden jól megy kirepül a pályáról :lol:

Vissza
Top Alul