Egyéb játékok topikja

hispan1":406xcbgl mondta:
half-life lineális, nem vetekedhet a stalkerrel :)

szerintem...... half-life legelső végigjátszásra kb 2hét volt mert mindenhol elakadtam stalker 3 nap és napi 3 óránál nem többb

(és elméletileg a hl sem lineáris mert az a cél hogy eljuss a lambda szektorba .)

Timeshift az elején nagyon tetszett, a felvezető videó is jó volt, de aztán ahogy játszottam vele valahogy már nem tetszett... Abba is hagytam...

Én is pontosan ugyanígy voltam, egy idõ után unalmas...

AZT halotátok hogy a crysis trilógia lessz ???

Egy interjúban Cevat Yerli felfedett pár érdekességet a Crysisról, többek között a folytatások tervét is.
mikor feltették a kérdést, hogy az egyjátékos kampány miért ér véget olyan hirtelen, azt válaszolta, hogy a megszakítás szándékos: a játékot trilógiának tervezik, és így a történet folytatódni fog a következő részben.
Ezen kívül szó esett még például a játékban DX9 alatt normálisan nem elérhető, de egy hack segítségével mégis engedélyezhető Very High grafikai beállításokról. Yerli elmondta, hogy ezt a fejlesztés korai fázisában, amikor még nem érkeztek meg a DX10-et támogató hardware-ek, a DX10 effektek szimulálására használták fel.

A teljes interjú itt található:

http://www.incrysis.com/index.php?optio ... iew&id=559

(forrás: gamestar.hu)

végre 1 jó hír a mai napon : :lol: 8)

Csúnyát bukott az EA

Az Electronic Arts negyedéves pénzügyi beszámolója alapján a vállalat hatalmas összeget bukott az elmúlt három hónapban.
A veszteség 195 millió dollár, aminek okaként a pénzügyi jelentés az online játszható játékok eladásából befolyó összeg számítási módját nevezi meg, azaz hogy az online játszhatóság idejének arányában veszik figyelembe a bevételeket. Persze akárhogyan is magyarázzák a bizonyítványt könyvelő-nyelvű csűrésekkel és csavarásokkal, majdnem 200 millió dollár hatalmas összeg, és még egy ilyen nagy vállalat is megérez ekkora veszteséget. Hogy ennek lesznek-e hosszútávú következményei, azt most még nem tudhatjuk, a későbbiekben majd elválik.

(látszik hogy nem veszik annyira a simset mint régen
mondjuk a crysis lehet hogy visszahozza a pézt DE nem biztos)

www.gamestar.hu

Miért jó ez a hír? Nem szerertjük az EA-t? Én speciel szeretem, ha van kiadója a játéknak, amivel játszom...

én nem szeretem az ea-t, szal nekem jóhír :D ezt a pénzt talán csak az egész Crysis trilogia fogja csak vissza hozni jo sokára, lehet hogy addig még többször is buknak ilet, és egy szép nap arra ébredünk h NO EA!

valaki jácotta már a soldier of fortune 3-at ??? (azt mondják xar de szerintem jó mertaz előzőeket mind végigjácottam)

régen nem voltam az, mondjuk olyan 7-8 éves kromban harrypottereken nőttem bele a játékokba, csak akkor lett gázos a dolog amikor mondjuk már az 5. részben is ugyanolyan bakik vannak mint az előzőekben pedig van jopár év az első és az 5. játék között...
a MOHA-val salodtam nagyot ilyen körülményes játékot is rég láttam.. :? pedig jo lehet...VIDEOKÁRTYA NEM TÁMOGATOTT na mind1

Na azért szerintem itt senkise olyan májer, hogy leírhasa így úgy az EA-t én szretem az eat az Mohaamiatt, de a Mohat telleg elbasztak bar szntem max grafon 100fpsel elvezhetob lenne... :wink:

GeForce 5200-as aszem, vagy valami hasonlo, szal nem mai csirke.... de nemtudom pontosan nemakarok hülyeséget mondani.. csak mondjuk a STALKER elmegy rajta a Moha meg nem, pedig sztem stalkernek jobb grafikája van...

Lhet hogy szebb, de pl mohának sokkal bonyolultabb a motorja, és ezt aláírom bárkinek. STALKERNEK szntem kicsit egyszrűbb

öszességében a moha jön ki győztesül de szerintem a stalker jobban néz ki :P

Vissza
Top Alul