Egyéb játékok topikja

torrenten 3-4 napja lelehet szedni tegnap kezdtem tölteni, és 43%.
Am a COD4 k*rvára ottvan a szeren a demó se volt rossz kb 20x nyomtam ki, de ami az jelenti a legnehezebb az autósjátékok tervezőinek, mert:
A modellezésekben, élsimításokban, stb talán nekik kelll a legtöbbet nyújtani, illetve piszk nehéz egy autóban megcsinálni a töréstesztet. (ált kiis hagyják a nagy bánatomra lsd:nfs széria)

HOLNAP JELENIK MEG??? NEKEM EG EGY VASAMSINCS? naneee... ez egy rossz álom (koczkaefektus1)

Ezt a gammát beteszem a gyűjteménybe. :D :D :D :D :D :D

10Mb-es nettel rendelkezők fölényben, haveromnak *oldalról 18perc alatt lenvolt Bioshock, de 'SAJNA' tönkrement a routhere és így 'SZEGÉNY' nemtugya szedni a COD4et. (majdnem sírtam de télleg, azt hogy mitől, azt meg a képzeletetekre hagyom)

de nemtom azért valahogy nekem olyan kihaltnak tűnik ez a COD4-es Prypjat... :?
a STALKER-ben meg volt töltve élettel hallottad a fegyverrropogást, égtek a tüzek, minden ugy volt ahogy hagyták, itt meg teljesen ki van pucolva minden...

ami a torrent oldalkon volt 3-4 napja az FAKE :lol: :lol:

Nightwatch":91sonvos mondta:
de nemtom azért valahogy nekem olyan kihaltnak tűnik ez a COD4-es Prypjat... :?
a STALKER-ben meg volt töltve élettel hallottad a fegyverrropogást, égtek a tüzek, minden ugy volt ahogy hagyták, itt meg teljesen ki van pucolva minden...
szerintem a mában nincsenek Monolithos őrök Prypiatban, sem snorkok. és TÉLLEG kihalt, mert a valóságban is az. 8)

igen és a valóságban kommandós akciók meg titkos terrorista bázisok sincsenek pripyat-ban és xerintem is a stalkerban jobban néz ki pripyat

deh engem az idegesít a legjobban hogy ezt stalker után kezdték csinálni ha jol tudom... találhattak volna más várost is mer ez igy igen gáz... másolásgyanús...

Attól még hogy a S.T.A.L.K.E.R.be bennevolt, benne lehet másba is, sehol sincs megírva hogy nem. Amúgy nekem tetszett az ötlet hogy bennelesz, alig várom, hogy kipróbáljam :)

valakinek nincs meg a freedome fighters című játék OST-ja ????

NEM mondtam, ismétlen NEM mondtam, hogy jobban néz ki, bár miután kipróbáltam a fények, meg a por jobban let modellezve a játékban, meg szntem szebb is a grafikája, PERSZE EZ személyes vélemény, ugyhogy n kezgyetek egyből 6an ostromolni, hogy dehogyjobbashoc, meg stb.
Szogi ilyen indokból pl a D-Day nem koppintásgyanús? mert én így fejből tunék neked 3-4 játékot mondasni, ahova bevn építve:S
Jim télleg nincsenek kommandósok, meg terroristák pryp.-ban, de ki tuggya?? :D :D

de mondjuk a D-Day egyetemes történelem, amerikaiak imádják magukat sajnáltatni meg dicsőíteni..
Prypjat az ukránoké és ezt is ugy állítják be az amerikaiak, hogy ott ők nyertek ott is ők a királyok.. ez zavar

más...

http://youtube.com/watch?v=tU7lyFmgeFg

ez a gamma egy must have!!
kb így mindenben fossá alázza a crysist meg ugy minden fps-t ami mostanában jelent meg vagy fog megjelenni(kiváve talán a clear sky-t :P )
aki kicsit is ért angolul a kommentekböl levágja miröl beszélek,
a legrealisztikusabb játék amit valaha láttam(az uj sebzési rencer pl zseniális).az MI rokkol stb.de helyettem beszéljen inkább a vidi;)

enjoy

Nightwatch":1e5yz1yl mondta:
nemtudom grafika jó sztorit nem ismerem...STALKER-nél nincs és nem is lehet jobb :D

:lol: :lol: :lol: stalkernél jobb játék a half-life sorozat

Vissza
Top Alul