Egyéb játékok topikja

Metro: le sem veszem egész nap :D

NFS ProStreet demót ki próbálta? Szerintem jóóóóóóóó...

Én nem szeretem az autós játékokat. Haver próbálta az NFS Prot de szerinte jobb volt a régi.

ez a Timeshift elég jo játéknak tűnik...
nekem megvolt régen az NFS 2 Hot pursuit vagy miafene :D ott utáltam meg az autós játékokat...

NFS2 a legjobb! :) Persze csak a Most Wanted után. De ez a ProStreet talán még annál is jobb lesz.
Végre törnek a kocsik szóval nem az van, hogy mész a falnak aztán majdcsak lesz valami... Pusztán a seebsségtől lesodródhatsz az útról, ha nem jól választod meg... No és a grafika: pöpec :)
Timeshift-et most nézem, a videó alapján egész kreatív.

Nekem az idõvisszapörgetés tetszik a legjobban.

A dx9-es stalkertõl kisebb a gépigénye és jobban is optimalizált és szebb is.

Feltettem, figyelmeztetett (mármint a TimeShift), hogy öreg a driverem, jó, feltettem egy újabbat. Menübe bemegyek, beállítom a felbontást, crush-ol, sebaj, belépek és be van állítva jól. Gondolok egyet, egér érzékenység, beállítom, megint crush, megint visszalépek, de most már nem mozog az egér én nem reagál a billentyűzetre sem. Szóval most várok hozzá egy patch-et...

hajátok ez a pro street 1 nagy rakás a grafika az szebb de az kicsit habi hogy nekimentem 1 oszlopnak amit a valóságban gond nélkül áttrörnék aztán még
1x és game over :cry: olyan a kocsi mintha trabi lenne :lol: pedig 1 mercedes volt vagy bmv ??? szal a lényeg hogy nagyon messzire el kell kerülni
1 büdös forintot sem ér meg nem hogy 12 ropit ez az EA 1 nagy xar az utóbbi időben moh és nfs sorozatban is #B

Nem értek egyet jim, ha nekirohansz egy bebetonozott villanyoszlopnak, abból a valóságban egy is elég, nemhogy kettő...
Mondjuk 12e-t tényleg nem ér, de rossz nem lett...

DE nem beton oszlop hanem 1 sima fa amit a flat-out2-ben simán átvittem
(szerintem az egész stílus meg zenék is falt-out 2 )

ezekkel az autós játékokkal ez a gond hogy valami gond mindig van benne. És ha mondjuk a másik autot szorítod a falnak vagy lököd neki az oszlopnak az is ottmarad?

Hali!

Ismeri itt valaki a Death to spiest? Igen jó kis játék, szintén orosz fejlesztés (vagy kiadás?), az 1C-nek van köze hozzá, ők nyomták anno a Gorky 17-et is. Ajánlom mindenkinek akit érdekel a téma. II. világháborús kémes lopakodós cucc, olyan mint a commandos meg a hitman keveréke. TPS, csak egyedül vagy, az ellenséges vonalak között mozogva kell feladatokat teljesítened, elcsórva tisztek és katonák ruháját elvegyülni köztük és lecsapni. Gyönyörű grafika, barátságos gépigény, vezethető járművek, és egyéb finomságok. Én véletlenül akadtam rá egy torrent oldalon, nem tudom mennyire népszerű, vagy volt e már említve ebben a topikban de érdemes kipróbálni, nekem nagyon bejött.

Info: http://www.gamespot.com/pc/action/death ... index.html

Kitartok amellett, hogy a törési szint abszolút reális. Amúgy kipróbáltam, ha másik autót tolsz ki, az éppen úgy "sebződik". De elég jól vezetnek ahhoz, hogy elkerüljék a kitolást...

és megvan neki??? vagy valahonnan szedte a képeket ???

Vissza
Top Alul