Egyéb játékok topikja

az ea-nak a játékipar csak a pénzről szól, hogy minél jobbam egtömjék a zsebüket az már nem érdekli őket hogy milyenek a játékaik...
a stalkert 6 évig csinálták ezt kb fél év alatt összedobták talán és mégis több bug van benne mint a stalkerben...

-Micsoda prof. szakértők... azért örülnék egy EA-s állásnak, és még mindig jobbakat csinálnak mint pl Pyro, vagy akarmi... pl a BF2 szerintem faszán sikerült :idea:

Játszottam a Crysis demóval, nincs nagy gépigénye, DX9-ben nekem 1280x1024-en megy és minden High-on van. A játékmenet a szokásos lineáris, semmi extra, van ugye a nanosuit és a képességei, de az én szememben ez is csak egy szimpla fps mint a többi.

Ja. beijesztettek, hogy ilyen 8800 meg olyan gts aztán 8600-assal meg se röccen, kíváncsi vagyok hányan vettek emiatt a méregdrága 8800-asból

Én is kipróbáltam, nekem teccik, mondjuk megvan az a baja, hogy ha hardon játszom is, fel-alá rohangászva fedezék nélkül sem tud megölni 20 ember (pajzs üzemmódban a ruci of korsz).

1440x900-ban nekem sem akad, megjegyzem a legtöbb dolog low-on van, sajnos 1680x1050-ben (ami nekem jó lenne) már lassul a dolog, pláne harc közben.

Az viszont mindennél jobban teccik, hogy le lehet tarolni az egész dzsungelt. Csináltam is képet az ember pusztító tevékenységéről :) :

2007_10_29_crysis001.jpg

(Ez az a kis tengerbe nyúló domb a konténeres-számítógépes résszel.)

ez a crysis :oops: ?? mostmár szerintem én is letöltöm :D

Nekem a Crysis 1280x1024-ben fut minden High-on. Így néz ki nálam:

crysisvi9.jpg

elég tetrán. a régi farcry sokkal szebb, bár szinesebb is, lehet csak azért tűnik szebbnek. Ennél még a stalker is tud szebbet produkálni dx9ben...

viszont: farcry sandbox2.0-s sdk már engedélyezi, hogy akár 50km2-es pálya is legyen.. ergo meg lehetne csinálni az egész stalkert 1 pályának :D csak kb sok meló átciripelni az objecteket. De 1ik gsc-s leveleditor csávó mondta, hogy pár hét melóval faszán meg lehet csinálni.

Nem olyan rossz ez dezodor... Most feltettem a karajt, megnéztem, és azért ott elég rendesen voltak azok a bizonyos gumi-műanyag textúrák... Ahhoz képest a Crysis igazán szép, megfelelő géppel persze.

Megvan a TimeShift teljes verziója, és az vele a problémám, hogy ha a billentyûket beállítom az options menüben, akkor lefagy és kilép az asztalra, ha megint elindítom, akkor nincs beállítva egyik billentyû sem, és a reset to defaults-ra nem reagál semmit.
Nem tudja valaki hogy mi lehet a gond?

Az 1.1 fix megoldotta a problémát. hispan, milyen érzés nanosuitban? :lol:

Vissza
Top Alul