Egyéb játékok topikja

hát igen, soha nem járhat jól mindenki.
de ehhez akkon adhatnának már valami posztert ilyesmit. nem?

a játékhoz nem de ha cdgalaxisban veszed akkor kapsz posztert.

képzeljétek nyaraláson vagyk és letöltöttem a gta 3-at és képzeljétek kicsit megbabarálta a Taxit és mos úgy indul mint valami ferreri és a fékek olyanok hogy 1 m-en belül megáll.De a legjobb hogy feljel lefele is tdok közlekedni :lol: és nem robban fel jah és a dodo-t is áttírtam szal azzal is köyynű a felszállás (ha otthon leszek majd rakok felképeket :D)

vagy nem mindenki most jelenti be a késéseket (crysiis arena 51 stb...)

jim67":2p4wgkkh mondta:
szerintem is a bf2 a legjobb multiban főleg hogy vannak benn járművek és fel lehet robbantani a hidakat (aki simeri a kubra dam pályát ott van 1 híd ha felrobbantod akkor 98% a te oldalad fog nyereni :D)

Inkább azt mondanám, akinél jobb pilóta van :D De ez szinte minden pályára igaz. BF2-ben hatalmas a légifölény, de nagyon jó a multija; messze ezzel a játékkal játszottam a legtöbbet. :oops:

A gond ott kezdődik, hogy a J10 lelőhetetlen... az F35 meg ratyi. Furcsa, hogy ezt nem patchelték.

Amúgy modokat próbáltatok hozzá? PoE2 állat jó! Jobb mint az eredeti BF2. Már rég próbáltam, de folyamatosan fejlesztik, jött is ki új verzió nemrég: http://www.pointofexistence.com/index.php

én most találtam meg a szerkény aljába az igazi jóságot :D

SYSTEM SHOCK 2 !!!

úgyhogy most fel is rakom, remélem elindul még :F

A BioShock most fog megjelenni, az amúgy a System Shock 3 lenne, csak nem kaphatta meg ezt a nevet jogi okok miatt.

Halihó!
Gondba vagyok....meg akarom venni a battlefield2+special force pakkot a cdgalaxistól de nem tom hogy mennyibe kerűl :?
A Gamestarban az van hogy 3990Ft de az oldalon meg valami 7490Ft.....azért nem mindegy, most hol az igazság??? lol2 :D

Furcsa, talán egy hónapja 4e-ért láttam több helyen is a deluxot, most meg tényleg 7,5e. Amugy érdemes a deluxra menni, mert a special forca nagyon jó, az euro force és ar armured fury már csak pénzlehúzás.

Annü én is szívtam, mert 8e volt a sima bf2, mire összejöt a zseton, csak 11ért láttam, és a Deluxe is annyi volt, de egy helyen láttam csak kiírva, hogy van, de ott se volt. Szóval csak simát tudtam szerezni 11ért. lol2 De a sf-et használtan vettem, szerencsére megbízható embertől olcsón.

De legfrissebb gamestar és abba 3990....dupla annyiért nem kell b*sszák meg!!!!! :evil: Végül is csak egy nyomorúlt cdkulcs kellene hogy ranked szerveren nyomúlhassak medikkel :D Olyan első szoktam lenni mint a huzat....bár teamwork a pontok 80%-a :roll: :D

nah az az igazság hogy én mult hónapban rendeltem és nem abból a habi gamestar shop-bl hanem a CD-galaxisból és 3990+990 volt (a delux (bf2+special forces) télleg hol szoktál jáccani mert én is beszálnák (vagy esetleg felvehetnénk egymást friends-be mert kell hozzá gamespy jah és a legújjabb patch asszem 4.1 (egyébként én telefonon szoktam rendelni és tt mindig kiederül az igazság.

(06-1) 479-0933)

Vissza
Top Alul