Egyéb játékok topikja

ja ott is látszódik 1-2 küldi majd... meg gondolom lesz multiba a pálya... hehe gondolom maskepp fog kinezni a varos, remelem pontos masolat lesz, bar latom hasonlit, ebbe van a medences resz is..

viszont vicces, hogy amig a stalker nem jelent meg, addig kutyának sem jutott eszébe ellátogatni a zónába, pedig sose értettem, hogy miért nem jutott ez másnak is eszébe :D a legjobb terep egy rpg-fps-nek. Remelem a cod4-ben a kozeli reaktor is benne lesz... de a varosra mindenkepp kivancsi vagyok.

Apropó, remélem stalkerről is lesz e3-as videó, mert úgy tudom lesz pár új pályánk hamarosan, és ki tudja még mi.

előkotortam HL egyet, felpakoltam, erdeti, cd kulcs bepötyög, játék elindul, new game, kéri a cd-t, oszt azt mondja nem gyó... :?
Mivel lehet ilyenkor próbálkozni?

hm nemtom, az hogyvót? fullinstallal toltad? mármint felrakott mindent? mert ha nem, akkor hiába a nocd patch... amit asszem a valtétól is letölthecc, ha megadod a cdkulcsot... vagy kérhetsz tőlük új lemezt, asszem küldenek újat, ha bemutatod szkennelve a blokkot, hogy tényleg megvetted, meg elküldöd a cdkülcsot. de ha nem akkor nemtom.

1 jó próba, hogy kiderüljön rosz-e a lemez:
próbálj cdképet csinálni róla alcoholban, vagy neroban. ha sikeresen felgrebbeli isoba vagy bármi más cdképformátumba, akkor a lemez jó.

Stevy#":10h7rtxo mondta:
előkotortam HL egyet, felpakoltam, erdeti, cd kulcs bepötyög, játék elindul, new game, kéri a cd-t, oszt azt mondja nem gyó... :?
Mivel lehet ilyenkor próbálkozni?
Ha eredeti....
Steam letölt--->account létrehoz---->cdkulcs bepötyög---->gama letölt--->play

Ha nem eredeti akkor valami steamhackot töccsé le bár ebbe nem tok segíteni mert nekem steamon csak eredeti game-im vannak :roll:

Köszi!
Steammel szedem le épp a HL, meg kiegészítőket. Sajna, a papírokat már rég felemésztete a kor, szal nem tudom hol lehetnek :?

EDIT: áá megvan, felvittem padlásra a dobozát, felszaladtam és megleletem!
1998.12.23., de rég volt:) 10360 Ft volt ja, plusz áfa=12950Ft

EDIT2: megy mint a kisangyal! Köszi mégegyszer! eljen

én annó jól jártam az ati karimmal, mer osztogatták a hl2 kupont hozzá :F bár annyival kb drágább is volt a vga :D

szeptember október (és csak olyan kiszerelésben lehet mad kapni ami tartallmazzaa majd a :hl2,hl2ep1,hl2ep2,teamfotess2,portal) és 11990 ft lessz. várjuk :d

De gondolom Steamen keresztül külön is meg lehet venni, akkor meg már Steam nélkül... :twisted:

én csomiban veszem majd meg a többi, hő :| ugysincs még meg. (úgy)
pont azelőtt, hogy mondták volna hogy jön ki gonoltam rá, jé ezt megkéne venni, és láss csodát :D

akinek megvan a többi viszont nem éri meg.. de akinek meg nincs meg jóljár.

Vissza
Top Alul