Egyéb játékok topikja

nézd csak meg a minimum processzort (szerintme még az isten gépén sem fog szaggtás nélkül meni a megjelenéskor a far-cry is ilyen volt, a crysis-ben a fizika lessz a legjobb (nemtom láttad e a cellfactor:revolutiont ingyenes game és dúrva grafika és fizika (ez nem vicc télleg de legalább 1 core 2 duo kell mert szaggatt mint a hétszentség )

Ezeknél a játékoknál nem a processzor a lényeg, hanem a VGA meg a RAM.

bocs a fizikát a proci számítja (gondolod majd egy mezei p4 vinni fogja a crysisit :lol: :lol: )

Szerintem a VGA számolja a fizikát. Azért kell a GRAW-hoz is Aegia Physics Card, hogy ne a videókártyának kelljen a fizikát számolni. Olvasd el.

Majd ehhez is jönnek a patchek és már nem lesznek ilyen gondok... Gondoljatok csak bele, a Stalker is milyen volt alapból: sokat swappol, szaggatott, egy-két funkció nem működött (talán még most sem), sokkal több bug volt benne. Aztán jöttek a patchek és a minimumtól jobb grafikán is tudtam vele játszani :F .

Na :roll: ki akartam próbálni az Opreation Flashpointhoz a Chernobyl Reborn Mod-ot, fel raktam az alap játékot, de valamiért ezt írja ki ha el akarom indítani:

No entry 'resource.bin::RscDisplayMain::FP1.size'.

Ezzel mit lehet kezdeni?

ki mit szól, gondol az Assassin's Creed-hez/ről? Sztem faja kis játék lesz. :wink:

Na, most meg már valami más marhaságot ír ki, meguntam :x . Ezt se fogom már kipróbálni...

Amúgy jó hogy a CDGalaxis és az 576 se árulja. Sehol se találtam hogy eredetiben meg lehet venni még náluk se :D .

a cd-galaxisban 1 hónapja még volt maeg az576-ban is....
azt mondja meg valaki hoyg minek csinálnak új need for speedet a carbon 1 nagy rakás... volt és most meg lekoppintják a flat out 2-t hogy darabig törnek a kocsik meg az az új medal of honr az is 1 nagy xar lesz ott lesz a cod 4

Többit töröltem - pYura

őőő... az miért koppintás hogy realisztikusabb lesz az nfs? ez olyan mintha a stalker lopott volna mert célkereszt és fegyverek vannak benne pont mint a FEAR-ben! :D
medal fo honor pedig nem xar csak jobb nála a cod. Azért az nem ugyanaz :P

A Medal of Honor AA -ban lévő partraszállás nekem sokkal jobban tetszik mint ami a CoD2-ben van :F . Megcsinálhatták volna kicsit jobbra :F (multiba még mindig nyomom 8) ). Viszonta a MoH Pacific Assault-hoz hasonlót még nem is láttam, azzal is annyit játszottam...

de szeribtmem a nfs az már kicsit kezd unalmas lenni én már az nfs:u2 meguntam az egésszet a carbon meg olyan volt mint a tokiói hajsza a zenék tiszta kínaiak voltak (mikor a kanyonban kellet versenyezni) és az új meg igenis koppint a flat-out és colin macre dirt ről

jim67, a törésmodell berakása miért koppintás? :roll: Ugyanolyan mint mondjuk SWAT4-ből kopintotta a Stalker a fegyvereket. Az FPS jellemzője a fegyverek szóval nem koppintás. Autós játékok jellemzője az autó és azért mert törik mint más játékban attól még nem koppintás. olvastam egyébként hogyan csinálták a törésmodell-t. ha ugyanaolyan törésmodellej lenne no az koppintás de ők egy egyedit csináltak.
EDIT:
ő emberek:
http://www.576.hu/products/34462/covers/borito.jpg :shock:

jim, a másik topikban írtad h elérhető az nfs új részének alpha verziója. Tudnál adni linket? Azért kíváncsi lennék rá :)

Nem tudom az új NFS engem is érdekel rendesen, de most a GTR2-vel nyomulok és mit mondjak nagyon ott van a játék

jaja jim linket dobhatsz

valaki ismeri a the suffering nevű játékot mert ha igen akkor valaki mondja meg hogy mi az a szám ami megy az bolondokházában mikor visszakapcsoltam az áramot (abban a szobában van 1 őr és füvezik)

Vissza
Top Alul