Egy Stalker és az ő barátjának a története

Legyen-e második fejezet ?

• Hol van már :)

Szavazat: 0 0.0%
  • Ne erőltesd

• Most viccelsz ez katasztrófa

• Összes szavazó
    0

ColdBlood

New Member
Csatlakozás
2010.06.23.
Üzenetek
589
Reakció pontszám
0
Egy Stalker és az ő barátjának a története

Első fejezet.

-Belfi !!!
Ez volt az első gondolatom amikor magamhoz tértem. Felültem körül néztem és azon tűnődtem hogy mi történt velem, és miért sajog a fejem. Körül néztem, meg láttam a táskám és a fegyverem. Olyan érzésem volt hogy figyelnek, ezért oda másztam a fegyveremhez és megpróbáltam felállni, nagyon bizonytalan voltam még, szédültem és rosszul éreztem magam. De tudtam hogy ha nem szedem össze magam gyorsan akkor az végzetes is lehet. Az ajtó felé néztem és akkor meg láttam két ismerős szempárt. Megörültem, de az örömöt hamarosan rémület váltotta fel.
-Belfi gyere ide.
Lassan előlépet a sötétből, a bundája meg volt tépve, és folyt a nyál a pofájából, és akkor bevillantak a történtek. Éjjeli szállást kerestünk a kutyámmal Belfegorral. Egy kissé romos házat néztük ki, a szokásos menetrendet követve belfi ment előre és utána, és így át néztük a házat, amikor minden rendben volt kiválasztottunk egy félre eső szobát. Készültem lepakolni, amikor Belfi izgatot lett és elkezdett ugatni, még a szőr is felállt a hátán, kirohant a házból, utána kiáltottam de észre sem vette. felkaptam a fegyverem, és futás utána, amint kiértem a házból meg láttam hogy 3-4 négy vak kutyával küzd, nekem se kellet több és a legtávolabb álló kutyára tüzet nyitotam a sötét miatt nem talátam el pontosan, de arra elég volt hogy elzavarjam, Belfi és két kutya egyre távolabb került, utánuk indultam volna, de ekkor egy pseudo farkas jött az éjszakai menedékként választot ház mögül rá akartam lőni de túl közel került és talán egyszer találhattam el. Földre terített és megpróbálta el harapni a torkom ekkor mint valami villám csapás Belfi lerántotta rólam. A fegyverért nyúltam Belfit hátrálásra utasítotam hogy nehogy őt találjam el. Céloztam, meghúztam ravaszt és csak egy kattanást produkált a fegyver, üres volt a tár. Egymásnak estek és eltüntek a sötétben. Vissza rohantam a házba lőszerért, fel kaptam két tárat, és gyerünk Belfi után, gondoltam én, ekkor rám ugrott a pseudo és miután lefejeltem egy téglát a földön eszméletemet vesztetem.
Nem tudtam mi tévő legyek, egyértelmű volt hogy valami nagy baj van Belfivel. Morgott és látszott ahogy meg feszülnek az izmai a támadáshoz, mivel nem akartam kért tenni benne a padlóba eresztetem pár golyót és rá kiállottam hogy tünés. Jól betanított kutya volt és úgy látszik ezen az átalakulás sem változtatott sokat, mert szót fogadott. kirohant a házból és a domb mögött eltünt az éjjeli támadóinkal. Pár perc megfeszült figyelem után leültem és azon járt az eszem hogy mi tévő legyek. A kulacsomért nyúltam majd ittam pár kortyot hogy tisztában tudjak gondolkozni. Később összeállt a kép bennem: Összepakolni és a felszerelésem feltöltése után irány Yantar a tudósokhoz és beszélek velük hátha tudnak segíteni Belfin, ekkor nagyon dühös lettem magamra hogy nem mentem utánuk és talán ketten elintézhettük volna azt a nyomorult Pseudot és akor még Belfi is itt lenne velem, de a remény hogy talán a tudósok segíthetnek rajta az erőt adott. Közben kijöttem a házból és körül néztem meg láttam egy vakkutya tetemét majd odéb egy másikat azon ne voltak nyílt sebek gondolom a találatokba pusztult el. Majd a domb tetején a pseudo farkas szét marcangolt maradványait láttam meg, biztosra vettem hogy Belfi lett a falka vezér. Igen ám, de most merre tovább. A felszerelést fel tudom Kordonban is tölteni olcsón, de azzal rengeteg időt veszítenék, a báron át vezet a legrövidebb út és a egész jó áron vannak a dolgok ott is, de mivel nem valami jó a kapcsolatom a Szolgálatosokkal lehet hogy nem engednének be és nincs pénzem lefizetni őket. Tehát irány a Szabadság bázisa minimális kerülővel oda jutok éjjelig ott töltöm az éjszakát és reggel irány Yantar.

Elég hamar sikerült megérkeznem a katonai raktárakhoz, a kis mocsárt meg kerülve indultam a bázis felé. Hirtelen nagy lövöldözés támadt a bázison. Amint kiértem az útra meg láttam hogy az őrök teljesen nyugodtan állnak a kapuban, mi a fene gondoltam magamban. Ettől kicsit bátrabb lettem és oda mentem a az őrökhöz közben abba maradt a lövöldözés.
-Mi volt ez a nagy lövöldözés, rendben van minden ?
-Üdv!, talán. -förmedt rám az exosuhás őr.
-Sziasztok, bocsi csak megijedtem hogy mi ez a nagy lövöldözés.
-Jólvan csak szívatlak, amúgy egy társunkat pontosabban kettőt ünneplünk.
-Hogy hogy, talán előlépteték őket ?
-Az egyiket igen, mert legyűrt késsel egy felnőtt vérszopót és ezzel meg mentve a másikat a biztos haláltól. De gyere be nyugodtan ő jobban eltudja mesélni, ott vannak lent a tűznél a konyha mellet. A séf különlegességeket készített a tiszteletére, remélem hagynak nekünk is.
-Az biztos is hogy beszélek vele, kíváncsi vagyok a sztorira.
Majd besétáltam a bázisra le tűzhöz a konyha mellet itt már jócskán folyt az ünneplés mert minden fele az üres vodkás üvegek, egyesek nem bírták annyira mint gondolták aztán fél ájultan feküdtek. De ez volt az megszokott hangulat a szabadság bázisán. Bolondok, mosolyogva mondtam magamban. Nem volt nehéz kitalálni hogy ki lehett a "hős" mert nagyon büszkén feszített az érdekes exoskeletonjában, oda is mentem hozzá.
-Hali, te voltál az aki megölte azt a vérszopót ?
-Szevasz Tomi édes barátom, Igen -felelte büszkén, és széles vigyor ült ki az arcára.
-És, hogy történt, ne csigázz.
-Hát az úgy volt kedves barátom, hogy én és Kazán voltunk őrségben, Kazán, nem tudom hogy ismered-e arról kapta nevét hogy rengeteg vodkát bír meg inni. Csak aztán állandóan szólítja a természet. Most is így volt, csak annyi különbséggel hogy messzebb kóválygott mint kellet volna, és egy olyan háznál állt meg csúrgatni ahol az szép termetes csápos pihizett. Annak se kellet több a csobogásnál és neki ugrott Kazánnak. Mikor meghallottam hogy kazán felkiált, mondom gyerünk utána, persze a fegyvert nem sikerült magammal vinnem és ez csak akkor esett le mikor oda értem, hát ha már ott voltam gondoltam akkor is segíteni kéne, amíg nem kóstol bele a Kazán barátunkba, bár így utólag bele gondolva lehet hagyni kellet volna kicsit inni hátha az is berúgik Kazán vodkával dúsított vérétől. De térjünk vissza a lényegre, mivel nem volt nálam más csak a jó öreg kommandós késem így azzal estem neki, először megpróbáltam gyomron szúrni, de nem úgy megy ám az egy ilyen nagy kan vérszopónál olyan fülest kaptam vissza kézből hogy, hogy majdnem a földre zuhantam de hála égnek rajtam volt a spéci exo rucim és megusztam.
- Tényleg mi olyan spé...
-Ne szakíts félbe épp mesélek, Nah tehát, ujabb támadásba lendült a vérszopó de gyors mozdulattal sikerült a lábába állítni a késem, erre még jobban feldühödött de a sérülése miatt nem volt már olyan stabil, és gyors mozgása, viszont így elég közel kerültem a csápjaihoz, láttam is ahogy meredeztek a nyakam fel , én meg ragdtam a torkánál fogva és földre tepertem és bele döftem az egyik szemébe kést így azonnal kimúlt. Aztán vissza hoztam kazán barátomat a bázisra és a vérszopó fejét csak kár hogy elrondítotam egy nagy lyukkal a csinos pofiját de a séf majd megoldja és szép trófea lesz belőle.
- Hát ez durva, és Kazán jól van ?
-Jaja, leszámítva azt a pár karmolást, inkább megrémült de el volt ázva rendesen szóval nem lesz baja. Röhögött fel a "hős", majd só nélkül elment a tűzhöz bulizni.
Pedig rá akartam kérdezni a ruhájára mitől olyan különleges, de majd máskor. Ideje dolgommal is foglalkozni, felkerestem séfet, hogy adjon, kenyeret, szalámit meg pár darab paprikát. Fizetés nélkül megúsztam a dolgot, mert most a vendége vagyok. A lőszerrel is megvendégelhetnének gondoltam. De a raktárosuk nem engedett szóval be kellet érnem 3 tárnyi lőszerrell és akkor marad máskorra is pénzem 1500 rubelt hagytam ott. Vizem az még maradt, de a biztonság kedvéért elraktam két üveg vodkát, szereztem pár új szűrőt a gázálarcomhoz cserébe megjavítottam nekik a három rossz maszkot, és indulásra készen is voltam össze szedtem a cuccom és elindultam éjjeli szállást keresni, mert a bázison nem mertem volna aludni mert lelop valamelyik részeg állat. felé jövet, sok szerencsét kívánt az exo ruhás őr. Meg is lepődtem. De haladtam, mert fárad és voltam, meg különben is minél hamarabb túl vagyok az éjszakán annál hamarabb jutok el a tudósokhoz. A bázis bejárata után balra indultam mert tudtam hogy a bázis mellet van pár épület és talán ott meghúzódhatok éjszakára. Oda érve átnéztem egy istállót és egy mellék épületet meg a házat, az istálló tetején találtam pár üres AK-hoz való tárat, Tökéletes, akkor már van hely a maradék lőszernek is. Úgy döntöttem hogy a háznak a padlásán fogok aludni, mondjuk létra híján kicsit nehéz volt feljutni de legalább nem tudnak rám rontani. A kémény mellé fészkeltem be magam, a lámpa fényénél megtisztítottam az AK-74-esemet, majd az m9-es pisztolyomat is, az AK-ra felszeretem a speciális éjjeli reddot-ot, majd megnéztem milyen állapotban vannak a talált tárak, nem is hittem a szememnek mikor megláttam, hogy ezek megnövelt tárak legalább plusz 10 lőszer befogadására képesek, végülis plusz 12 töltényt tudtam bele tölteni, és így már volt három 30-as és két 42-es táram. Ettem pár falatot, lekapcsoltam a lámpát, majd lefeküdtem aludni.
Hajnalban ébredtem alig aludtam valamit, egész éjjel rémálmok gyötörtek. Belfivel álmodtam, több ártatlan Stalkert megtámadtak és megöltek. Így haladtak a Vörös Erdőbe. A háttérben ott voltam én is, de nem tettem semmit.
Hát szerencsére csak álom volt. Meghúztam a vodkám és elkezdtem össze pakolni. Fogtam a fegyverem és a PSZO-1-est szereltem rá. Ideje megnézni hogy merre tovább. Elővettem a PDA-mat és ahogy néztem a zsoldos őrposzton át vezet a legegyszerűbb út, persze ha át engednek. Egyébként meg kerülhetek a határ felé. Megvolt a terv át vágok a falun beszélek a zsoldosokkal és irány Yantar.
Mielőtt lemászta volna körül néztem az udvarban nem jött-e még valaki az éjjel. De csend volt. Leugrottam a tetőről és lementem az útra. tudtam hogy itt van pár anomália szóval elő a jelzőket. Ezek a jelzők vagy egy anya csavarból vagy bármi másból álltak amire rátudtam kötni egy ruha darabot. Így kerestem utat a faluig . A faluban volt három szabad őr.
-Jó reggelt! köszöntöttem őket.
-Szevasz mi járatban vagy erre?
-Átvágok a falun, megyek Yantarba. Van mozgás a faluban ?
-Tegnap óta nagy a csend, de átkísérünk a biztonság kedvéért, Rendben? És már intett is a többieknek. Az úton indultunk el, fél útnál semmi. Simán átjöttünk elköszöntem és indultak vissza én meg a átjáró felé. De a hátam mögül hirtelen lövöldözés tört ki. Basszus vérszopók Rohantam vissza a Szabadokhoz már csak ketten voltak.
-Jurikot elragadta. szólalt meg ijedt hangon az egyik.
-Nyugi! Visszamegyünk a bázisra. Közben folyamatos morgás és szuszogás jelezte, hogy nem egy vérszopó van körültünk. Hátat vetetünk egymásnak így minden irányba láttunk Mozogtunk kifelé a faluból. Meg láttam egyet és rásoroztam eltaláltam de nem halálosan erre a többiek is lőni kezdtek így sikerült leszedni egyet de ekkor elragadtak még egyet be rántották a házak közé és csak a halál sikoly maradt. Ettől berezelt az utolsó is és elkezdett rohanni aminek meg lett a hatása és két vérszopó szét tépte. Egyedül maradtam és ők meg vagy négyen. Itt a vég gondoltam magamban. Támadtak sikerült egyet lesoroznom de kiürült a tár, előkaptam egyet közben oldalaztam sikerült betárazni de kiütötte a kezemből a fegyvert. Előkaptam a kést beledöftem a mellkasába erre felordított majd elfutott de pár lépés után össze rogyott. Még kettő. Lehet megúszom. Abban a pillanatban vagy 3 métert repültem hátra és keményen landoltam előkaptam a pisztolyt de semmit nem láttam még az árnyakat se.
-Hol vagy! ordítottam
Balra megpillantottam egyet rá lőttem, de el se találtam. Tárazok felállnék de akkor rám ugrik az egyik dög. Próbáltam távol tartani, de egyszerűen nagyon erős és nehéz volt. Már-már elérte a nyakam és abban az utolsó pillanatban lerántottam rólam valami. Ugatást hallottam, Felültem és láttam hogy Belfi meg a vakkutyák tépik szét az egyik vérszopót. Meg kerestem az AK-m szerencsére csak a PSZO ment tönkre. A kutyák és Belfi végeztek mind két vérszopóval majd felém fordultak az egyik vak dög nekem is lódult őt pár lövésből leterítetem. Összeakadt a tekintetem Belfivel. Morgott, vicsorított majd a vörös erdő felé futott utána a többi kutya. Térder rogytam és zokogni kezdtem fogalmam se volt, hogy miért, de egyszerűen ki tört belőlem. Most éltem túl vagy 5 vérszopó támadását és ezt is Belfinek köszönhetem. Erőt vettem magamon és körül néztem, ami használható volt azt elszedtem a szabadságosoktól és vissza húztam őket a tűz mellé majd letakartam őket egy nagy ponyvával, amit az istállóban találtam. Még levágtam a csápokat meg annak a kutyának a farkát és indultam is tovább.
- Állj! kiállott az egyik zsoldos. Felemeltem a kezem és úgy közeledtem. Végig mért és látta rajta hogy megyötört vagyok. Majd így szólt.
-Te élted csak túl az előző lövöldözést ?
-Igen, három szabadságos meghalt és velük 5 vérszopó is. feleltem közben leengedtem kezem. A zsoldos meg a fegyvert.
-Szerencsés vagy , ugye tudod. Mégis mi járatban erre ?
-Yantarba tartok, itt szeretnék átmenni.
-Hát az nem lesz olcsó mulatság. Gondolom tudsz nekünk némi vámot fizetni. mondta hízelgő hangon.
-2 vérszopó csáp megteszi.
-3 és mehetsz.
-Jólvan, itt van. átadtam neki a csápokat és gond nélkül átengedtek. Mocskos kalmárok.
A vasútállomást messziről kerültem, mert ott még több van belőlük. Leérve Yantarba, láttam hogy pár szerencsétlen zombi Stalker járkál a labor körül. Amennyire lehetet közel férkőztem és fejbe lőttem őket, ezzel vége a szenvedésüknek. Bementem a laborba és beszéltem Sakharoval.
-Üdv, doki. Érdekelné esetleg egy pár vérszopó csáp és egy vakkutya farok.
-Áhhh, Tomi te mindig hozol nekem valami érdekeset. Mutasd csak őket. Letetem a pultra a két csápot és a kutya farkat. Megvizsgálta az öreg majd elvitte. Letett a pultra 3600 rubbelt az összes ért.
-ÉS miben segíthetek még ?
-Hát lenne itt egy nagyproblémám, a kutyám Belfi megharapta egy pseudo farkas és most át alakult. Van rá valami gyógyszer vagy bármi lehetőség hogy viss……. besem tudtam fejezni és már kezdte is a prof
-Valójában van egy ellen anyagunk, amit teszteltünk is kutyákon 75%-os sikerel, zombik 30%-a olyan lett mint egy csecsemő mindent újra kell kezdeniük de legalább kaptak még egy esélyt. Snorkok szeretnénk még tesztelni elvégre ők is emberek voltak de rajtuk súly mutáció ment végbe. Remélhetőleg ők is kapnak még egy esélyt.
-Mennyiért tudna adni nekem egy ilyen ellen anyagot ? Belfi számára. Esetleg lőszer formában.
-Biztos hogy nem tudod megfizetni, de üzletet ajánlok. Ha hozol nekem két élő snork példányt akkor kapsz két ilyen ellen anyagot tartalmazó lövedéket.
-Meglátom mit tehetek. azzal kijöttem. Meg van ez húzatva élő snorkot még a szimpla megölése is nehéz nem hogy élve elhozni. Szerencsére nem kell meszire menni a snorkok ért itt vannak mindig a mocsárban. De hogy fogom elkábítani őket. Gondolkozóba estem, talán ha leütöm őket de hogy kerülök olyan közel hozzájuk. Nem igaz ez lehetetlen. Kerestem egy jó kis vas rudat és azzaé majd adok nekik lesz ami lesz egy jó ütés a tarkójukra és fekszenek. Remélem.
Szép lassan elindultam a mocsárba láttam, hogy középen vannak többen is, remélem nem jönnek ki mert akkor biztos itt maradok. Odébb megláttam hármat, és vinnék neki hármat lehet még mást is adna. Gondoltam mintha olyan egyszerű lenne.
-De jó lenne ha egyesével jönnének. Mondtam hangosan, amire fel is figyeltek és morgással jelezték, hogy éhesek és jó leszek a vacsinak. Abba nekem is van bele szólásom. Úgy emeltem fel a rudat, mint valami szamuráj. Lassan közeledtem feléjük, ők persze a szokásos módon először össze-vissza ugráltak majd hirtelen az egyik felém ugrott. Csatt!!! a pofájába gyűrtem a vasrudat nyekkent egyet majd visszahúzódott. A másik kettő még mindig össze-vissza ugrált. Megint támadni készült az előző, ugrott de most csak el léptem előle és amikor földet ért megtorpant én meg a tarkójára suhintottam.
-Ott marad. mondtam neki. Felnéztem és már repült is felém a következő. Csak annyit tudtam tenni, hogy magam elé tartottam védekezés képen a rudat. Elkezdte tépni a ruhámat de nem tett benne nagy kárt és ő már könnyebb volt egy vérszopónál is szóval fogtam és letepertem amint én voltam fölényben addig ügyes kedtem míg sikerült a torkánál leszorítani és a közelben lévő kővel lecsaptam remélem csak elájult és nem öltem meg. A harmadik közben elkezdett harcolni egy zombival akit le tepert. Ezt kihasználva rá rohantam és ő is kapott egy jó nagy nyaklevest. Elájult azonnal eldobtam a rudat és felsóhajtottam. Viszont a zombi az még élt és el is kapta a bokámat, megijedtem és taposni kezdtem a fejét amit nyögdécseléssel díjazott, mikor meguntam a taposást Elővettem a pisztolyt és tarkón lőttem, csend lett. Most már tényleg vége. Össze húztam a három Snorkot és a zombi kabátjával kötöttem össze őket. Aztán visszaráncigáltam őket a Laborba. A prof teljesen meglepődött hogy hármat hoztam és egy karcolás sincs rajtam.
-Ezt hogy csináltad ?? kérdezte elkerekedett szemekkel.
-Szerencsés vagyok nem tudta.
- A katonák három embert veszettetek mire egyet behoztak. Ez már teljesítmény. Közben valamit beléjük fecskendezett.
-Akkor megkapom a gyógyszereket.
-Persze, itt is vannak és kapsz még pár elsősegélyládát a harmadik egyedért jah és egy javításra a vendégem vagy ülj le majd szólok ha kész a páncélod. Oké ?
- Köszönöm, de sietek meg kell találnom a kutyámat még mielőtt valami történne. Viszlát.
-Viszlát és sok szerencsét. Rám is fér gondoltam magamban nem lesz egyszerű előkeríteni Belfit.
Utoljára vörös erdő felé ment talán ott megtalálom. Annyira belendültem hogy egész éjszak úton volta és csak Katonai raktáraknál álltam meg egy kis majorságban, tüzet raktam az udvaron és el is aludtam.
Álmodtam megint: A vörös erdőben vagyok de nem emberi testben inkább mint egy holló ülök egy fán és látom amint egy csapat kutya jön az erdőbe a többi kutya messzire elkerüli őket. Mikor tovább mennek utánuk repülök és látom ahogy megtámadnak egy csapat monolitost és kegyetlenül végeznek harcosokkal szét tépik őket mintha csak rongyok lennének. A falka vezér még mindig Belfi viszont most már több pseudo is van a csapatban. Így portyáznak az erdőben és minden emberi lényt aki eltért az útról megtámadják és nem hagynak neki esélyt Belfi még erősebb lett ha lehetséges ez. Éjjel egy szikla menedékében vannak és onnan szemlélik a Kitörést. micsoda Kitörés! És ezzel tértem magamhoz felugrottam körül néztem de késő ezek a házak túl szellősek de egy próbát megér beültem az egyikbe hátha kibírom de amint elkezdődött az igazi vihar eszméletlenül rogytam össze.

Egy Stalker és az ő barátjának története

Második fejezet

…Mikor magamhoz tértem egy széken ültem, pontosabban oda voltam kötözve. A körül néztem a szobában, de nem láttam sehol senkit és egyáltalán semmit se láttam mert megint elájultam…..

….Most már ébresztgetek, mikor kinyitom a szemem egy csuklyás alakot látok beszél hozzám, de nem igazán értem mit mond. Kérdez, de kaptam egy nagy pofont megint elájultam….

…. Harmadjára már egy ágyban ébredek és teljesen más a szoba ez olyan nyugodt és valamiért biztonságban éreztem magam. Jobban is voltam mint az előző két ébredésemnél egész tisztán láttam és nem búgott a fejem. Felültem az ágyon nem messze volt egy asztal rajta egy pohár víz és mellete egy pohár vodka. A vizet ittam meg, a vodkát most lehet ki is hánynám. Egy ősz férfi lépet be az ajtón és leült az asztalhoz megitta a vodkát és így szólt.
-Szerencsés vagy, mondták már ?
-Mostanában elég sűrűn. Mi történt?
-A kitörés ellen nem a legjobb fedezéket választottad az már biztos. Ezt a banditák ki is használták és ide hurcoltak a vörös erdőbe amíg eszméletlen voltál. Majd megpróbáltak kiszedni belőled valamit.
-Ugye te nem bandita vagy ? kérdeztem kicsit megszeppenve.
- Hahaha nem én nem vagyok bandita. És ne aggódj miattuk meghaltak.
-A felszerelésem, hol van ? És a fegyverem ?
- Nyugi mindent a maga idejé..
- Hol van !!! kiáltotam fel. Erre belépett az ajtón másik két ember ugyan olyan kabátot viseltek mint az öreg.
-Itt csak én kiabálhatok, hálátlan kutya fattya. Ordított rám mély és dörgő hangon az öreg.
-Elnézést, csak fontos dolgok vannak a felszereléseim között.
-Jólvan, mint mondtam mindent a maga idejében örülj hogy még élsz, egyél valamit mert meg kell erősödnöd. A felszerelésed fefogjuk hozni, a fegyvered egyenlőre nem kapod vissza. És ne feledd tartozol nekem. Amíg beszélt az öreg hoztak be kenyeret meg paradicsomot és egy kis szalámit. Letették az asztalra majd mind annyian kimentek. Én az ablakhoz mentem és kinéztem egy kétemeletes fa épületben voltunk körbe rendezett kőkerítés a kapuban egy ember állt szintén olyan barna bőrkabátban. Sötétedett. Visszaültem az asztalhoz és megettem, amit hoztak, majd visszafeküdtem az ágyba. Nyílt az ajtó és behozták a cuccomat meg egy üveg vizet.
-Ha jól érzed magad gyere le. szólalt meg az ember. Majd kiment és nyitva hagyta az ajtót.
Kiléptem az ajtón egy folyósra értem ahonnan még egy ajtó volt a szemközti oldalon. Elmentem a lépcsőn és jobb kéz felé volt egy nappali vagy étkező szerűség itt hárman ültek beszélgetek és ettek beléptem a szobába. Az egyik hátra mutatott a szoba sarkában ahol egy ajtó volt körülötte egy csomó trófea minden féle mutánsé. Bekopogok az ajtón majd benyitok bent olyan dohány füsttel telített levegő volt majd ahogy beljebb lépetem. Bent is minden hol trófeák díszelegtek és egy szép nagy vadász puska. Megláttam egy nagy fotelban az öreget. Pipázott.
-Áhhh, csak nem jobban vagy ? Remek akkor beszéljünk arról hogy miként fogod törleszteni a tartozásod.
-Gondolom van ötleted.
-Hehe, hát persze hogy van. Testhez álló.
-Mégis mi lenne az?
-Van itt egy új kutya falka és vezér nagyon erős több vadászom is oda lett mikor megpróbálták lelőni. A feladat egyszerű hozd el a fejét annak a dögnek. És szabad vagy. Hogy ne akarj megszokni azt a fontos dolgot magamnál tartom addig amíg nincs itt a szuka feje. Hehehe. A beszélj a kapuban a vadásszommal majd elmondja amit tudnod kell Eredj !!

Az a szemét láda nála az ellenszer és a saját kutyámat kéne megölnöm, hogy vissza kapjam. A büdös …… Jólvan gondolkozunk tisztán. Nem mondta, hogy időhöz lennék kötve szóval, megpróbálhatnám visszalopni az ellen szereket, vagy csak simán megölhetném mindet amikor vissza kapom a fegyverem. De a fene mégis csak ők mentetek. Most hol van a nagy szerencsém. Fene. Megindultam a kapu felé és beszéltem a kapuban álló vadásszal…
…. Közben levezettem magamban hogy kik is ezek. Hallotam egy vadász emberről aki a vörös erdőben él és élt is kezdettektől. Az összes lehetséges mutáns fajtát levadászta már legalább egyszer ennek hírére sokan felkeresték és tanultak tőle. De úgy látszik kiöregedett a munkából…..
-Végre, itt vagy itt a fegyvered. azzal átnyújtott egy sima bock puskát és egy rakás lőszert
-De ez nem az enyém.
-Azt elraktuk biztos helyre ha végeztél vissza kapsz mindent. még ez is a fene vigye el ezeket.
-Hol kell keresnem ezt a fenvadat ?
-Veled megyek én is majd mutatom az utat.
-Nem kellenek koloncok. jelentetem ki határozottan.
-Kövess. felelte egyszerűen és nem is foglakozott azzal amit mondtam. Először csak bambán álltam majd utána indultam. Át vágtunk a sűrű erdőn néhol olyan sűrűn be volt nőve az ösvény bokrokkal meg minden féle gazzal hogy szó szerint utat kellet vágni magunknak. Ahogy haladtunk egy domboldalban volt egy kis rész ahol nem volt benőve minden gazzal ott csodálatos kilátás tárult elém. Az ég tiszta kék volt itt-ott egy pár felhő, de még azok is jól mutattak. Maga az erdő is más volt nem az a rozsdás színű, hanem olyan mélyzöld megnyugtató, mint egy egybe függő zöld tenger. De hamar vissza értünk a sűrű erdőbe ahol nyomasztó hangulat uralkodott és sötét volt.
-Ott előtünk egy 50 méterre, ott szoktak tanyázni éjszakára. szólalt meg a vezetőm.
-Nap közben merre vannak.
-Gyilkolnak. a felelettől kirázott a hideg is. Egyszerűen az egész embertől a hideg rázott. A szemében életnek nyoma se volt. A kés, mit kés az már kardnak is elment amit az oldalán hordott a markolata is egy vaddisznó agyarából és vérszopó csápból állt és ott fityeget rajta egy emberi ujj. gondolom az övé volt mert hiányzott egy ujja. Nem gyengén bizarr volt a csávó.
-Erre, fel majd elkezdett fel kapaszkodni egy sűrű fára utána másztam végülis egy tökéletesen kialakított les helyre értünk fel volt fent minden ami kelhetett egy szabadban éjszakázáshoz. A kilátás innen tökéletes volt a kutyák helyére no meg a panoráma. A hátérben szolidan meghúzódó Rádió állomás és a körülötte elterülő rozsda vörös erdő. Finoman ment át a zöldbe. Szívesen megörökítetem volna, de nem hordtam magamnál fényképezőgépet. Egy embert ismertem aki azért jött a zónában hogy fotózzon, szegény egy anomáliába csúszott.
Besötétedett szépen lassan, és egy szót sem beszéltünk ő csak meredt a tájra én meg gondolkoztam hogy mi legyen. Ha megjönnek Belfiék valamit ki kell találnom hogy ne keljen megölnöm és hogy ő se tegye.
-Jólvan lassan jönnek én szépen vissza megyek a házhoz mert dolgom van, reggel vissza jövök érted és a prédáért. Nem ajánlom, hogy le gyere innen, ha megölted a dögöt csak arra figyelj hogy ne vigyék el a tetemet. majd jövök és visszük együtt. Lemászott és elfutott de olyan halkan és nesztelenül mintha lebegett volna. Nem akarok vele többet találkozni. Így egyedül már jobb volt a kedvem. És csak vártam. Kezdtem elbóbiskolni mikor zajt és mozgolódást hallok lent. Egy darabig meg se mozdultam, de mikor egy hangos és hosszú vonnyítással jelezték hogy ők azok akkor már felkeltem és lenéztem rájuk. Voltak vagy 10ebből 3 pseudo na meg persze Belfi.
Nem tudtam mi tévő legyek. Felemeltem a puskát de nem tudtam célra tartani könnyek szöktek a szemembe és alig láttam, elkezdtem lemászni és közeledni feléjük egy darabig nem is vettek észre amint kiléptem a bokrok közül nagy csend lett és mind rám figyeltek de nem tettek semmit, Belfi közeledett hozzám csak majd egy métere előttem leült. Mélyen belenéztem a szemébe és meg ismertem benne a régi kutyámat. térdre rogytam és nyújtottam felé kezem. De mielőtt hozzá érhetem volna. Hatalmas ordítás és az bizarr csávó ugrott ki a bozótosból és esett neki a kutyáknak a késével, kettőt az első pillanatban levágott. pseudokat meg csak félre rúgtam mikor ugrottak egyenesen Belfrei ment, ő meg sem moccant csak ült velem szemben. Én felpattantam felemeltem a puskát és gyomron lőttem a csávót, aki megtorpant és bele nézett a szemembe a hideg tekintetével majd egy gúnyos mosoly kíséretében össze rogyott és neki estek a kutyák szét tépték szó szerint letépték a lábát és azon marakodtak. Borzalmas volt. De nem értetem engem miért nem támadtak meg. Végül elrohantak az erdőbe. Én meg egy kis tétovázás után indultam vissza a házhoz.

Kommentet is várok :)
A szavazást hogy lehet átírni ??

Szép. Csak egy kérdés: HOL A KÖVETKEZŐ RÉSZ? Ide vele! Hol van? Hol van? A pokolba is!

Harmadik fejezet

A visszafelé úton valahogy nem tudtam a tájjal foglakozni, csak az járt az eszemben hogy mégis mi történik Belfivel, nem támadott meg, most, de először az átváltozása után elég vérszomjas volt ahhoz, hogy hideg vérrel szét tépjen. Akár csak másokat. De mi van ha… áhh nem lehet… és ha mégis hogy hatással vannak rá a kitörések, mert lehet össze függés. Bár három találkozásból kétszer a kitörés előtt találkoztunk. Ebből az utóbbinál sem támadott meg, hanem megvédett, nem értem. De az biztos, hogy változó hogy mikor melyik énje dominánsabb, ez viszont azt is jelenti, hogy amikor beoltom akkor nem ártana ha a jobbik énjével találkoznék. Meg pillantottam a házat, de valami nem stimmelt nagy volt a csend, és rossz érzésem is volt pedig eddig ez a ház a biztonságot jelképezte, még úgy is, hogy tulajdon képen fogoly voltam itt. Most viszont a hideg futkorászott a hátamon. Magam elé emeltem a puskát és egy darabig csak kémleltem a házat és környékét. Semmi mozgás. Indultam közelebb, az ajtón egy lyuk tátongott, a kilincs helyén. Ez kell még nekem, kommandósok, rajtuk ütöttek. Az ajtónál egy pillanatra gondolkozóba estem berúgjam és rontsak be vagy csak szépen halkan menjek be. Nem kellet sokat gondolkoznom rajta egy erősebb szél jött a hátam mögül és az ajtó mint egy zsák krumpli úgy dőlt be. A meglepődésemben bambultam egyet. Most biztos hülyének néznének, ha itt lennének. De szerencsére üres volt a ház, eddig, belépve első körben jobbra néztem az ebédlő felé, középen az asztal a két ember az asztalra fejelt és úsztak a saját vérükben a harmadik már úgy látszik gyorsabb volt ő az asztaltól pár lépésre volt. Tovább haladva az öreg szobája felé való színűleg rá rúgták az ajtót és hát a padlón lévő égésből ítélve kapott egy villanógránátot is. Esélye nem volt viszont a hulla sehol, akkor elvitték volna. A földszinten még belestem a konyhába itt csak a szokásos kupi volt. Gyerünk az emeletre. Az emeleti folyosón két ajtó volt az egyik az ahol én voltam, a másik nem tudom kié lehetet. Az első az ismeretlen szoba volt benyitok itt is volt villanó de csak az érzés kedvéért, szimplán felforgatták a szobát. Jaj, neee. Mint valami villám úgy csapott belém az ellenszer biztos eltűnt hiszen az öregnél volt. Sietem a másik szobába be rúgtam az ajtót ez is üres, csak a kupi és nem hiszem el a fegyverem, és a cuccom is itt van, azt legalább nem vitték el. Felkapom a mellényem az a kabát alá amit kaptam még ezektől a vadászoktól. Majd a fegyveremért nyúltam, én naiv gondoltam hogy csak úgy itt hagyják ahogy meg fordítottam vagy három golyót eresztetek bele, káromkodtam egy sort majd a többi cuccomat néztem át legalább ezekhez nem nyúltak. Végre a PDA-m is visszakaptam gyorsan ellen őriztem is. Hoppá egy üzenet magamnak, micsoda??? nah lássuk…

…Üdv barátom , nem tudom hogy sikerült ez neked, mert nem jellemző rád, de sikerült nagyon meg kavarnod a szart, ez is ennek a következménye. Sajnos későn értem ide és már végeztek, nem tudtam semmit ellene tenni, viszont mint általában most is szerencséd volt és nem voltál itt. De gondolom van pár kérdésed,
1. Kik is voltak ezek? Ha jól sejtem ez egy az OMON által lebonyolítot akció volt amiben a Spetsnaz is rész vett. Az OMON-t meg egy tudós csoport pénzelte le nem kis összeggel hogy ez titokban maradjon az állam előtt, róluk nem tudok sok infóval szolgálni, de közük van Belfi kísérleteihez, és ez által hozzád is.
2. Miért csinálták ezt ? Az ellenszerért, érted, és a kutyádért. Egyenlőre ezek a legfontosabbak. Ebből a listából csak te hiányzol.
3. Mit csinálj most ? Azt javaslom ülj le a seggedre, és rejtőzz el, a zóna mélyén hogy ne találhassanak rád. De. Mivel ismerlek, úgy is a kutyád nyomába eredsz bármi áron és azt is tudom hogy megtalálod mert ezt ők is így akarják.
4. Kitől származik ez a levél ? Egy régi jó baráttól. Bennem bízhatsz…

Egyből tudtam ki az, nem sok embert ismerek akinek ilyen kapcsolatai lennének hogy ezeket kiderítse. Érdekes, rég nem beszéltem vele. De viszont ez megnyugtató hogy ő is benne van. Így ketten ennek is a végére járunk. De most körül nézek alaposabban is hátha hagytak valami nyomot amin elindulhatok. Órákig vizsgáltam a ház körüli területet de ezek fel porszívóztak maguk után alig pár nyom. Amik az erdőbe vezetnek, most nem megyek utánuk, gondolom az úthoz vezetnek, ahol kerék nyomokat találnék, és azok végén Belfit és lehet hogy egy nekem címzett golyót is. Gyerünk a házba sietnem kell mert dől ki a házból a dög szag a hullák miatt hamarosan társaságom is lesz. Inkább az öreg szobájában kutakodtam az asztalában egy zárt fiókban találtam nem kevés pénzt, és egy kulcsot. A fiókot egy álkulccsal nyitottam ki. Ez viszont mihez jó, körbe néztem, és a trófeák közül az a nagy Chimera valahogy magához hívott leemeltem és, hát persze hogy mögötte volt egy széf. Legalább nem volt annyira okos hogy jobban elrejtse. Kinyitottam és lőszerek között találtam még egy leletet. Egy fényképet, amin egy kislánnyal volt, a hátuljára ez volt írva
…Szeretettel a világ legjobb Papájának…
Basszus, lehet hogy annyira nem is volt szőrős szívű ez az öreg, a képen nagyon aranyos papinak tűnt …nem mint akivel én találkoztam… és a kislány arcán is látszott hogy oda van a nagyapjáért. Akár hogy is kicsit összeszorult a szívem. A lőszerek nem venném hasznát mert össze vissza minden féle kaliberből volt pár darab. A képet eltettem és a lelet is. Majd indultam, akkor először is ki kell deríteni hogy hova vitték az öreget és Belfit, meg persze az ellenszert. Ami lehet szart sem ér. De muszáj megpróbálni. A szabadság bázisán megállok megint feltölteni a készleteket. Aztán irány sötét völgy és beszélek a barátommal. Kint jól esett a friss levegő, a házból meg dőlt ki bűz. Remek jól átvette a kabátom is a szagot visszarohantam az emeltre ott volt kabát tiszta és itt nem is gyilkolásztak. akkor most már tényleg indulás Kilépek a szobából és egy ismerős hangra lettem figyelmes. Szörcsögés a szuszogással egybe kötve mintha horkolnának. Vérszopó, ez kellet tényleg semmi más. A lépcsőtetejéről lelestem de semmi mozgás remélem nem sejti hogy itt vagyok. Lassan megyek lefelé amikor már be látok az ebédlőbe látom hogy ott gugol és a hullákat nézegeti hát még lehet neki sincs gusztusa hozzá. De legalább amíg nem figyel ki surranok, gondoltam én léptem még két lépcső fokott és nyikorog ez vacak fa lépcső, fel kapja a fejét én meg azonnal ugrottam még pár lépcső fok volt szóval nem volt nagy, kivetem magam az ajtón fordulok a puskával kézbe és mindkét golyót bele eresztem a vérszopóba aki hátra esik és nem mozdul többé. Megkönnyebűltem de korai volt. Az öreg szobájának az ajtajában még egy, de te jó ég, ez hatalmas az ajtón alig fér ki nem ront nekem, szerencsére mert üres a puska, de lehet meg sem állítná a golyó ezt a dögöt. Nem minden nap látni ilyet vagyis nem úgy hogy rád néz, így más. Lebilincsel a tekintetével, akárcsak a tigris az ordításával, az is csak egy pillanatra blokkolja az áldozatot te a tigrisnek ez pont elég. Remélem nem a raptor eszével gondolkozik már jön is a támadás oldalról. Hideg izzadság folyik végig az arcomon, le a torkomig ahol már a szívem dobog. Kezdek lezsibbadni ettől a merev állástól és nézéstől, fárasztóbb mint ha edzene az ember. Akkor én lépek elsőnek lassan meg próbálom megtörni a puskát hogy tudjak tölteni. De a kattanásra mint a villámcsapás meg indul felém. Oké…Vége. Egy golyót csúsztatok bele a fegyverbe és zárom is még célozni se céloztam csak felé engedtem. Nagyjából gyomor tájt szórtam meg a söréttel, megállt de, nem úgy nézett ki mint akinek baja lenne, rám néz és olyan volt mintha azt mondaná „hogy csak ennyi, fuss az életedért”. Így is tettem mert megindult felém, Be vettem magam a sűrű erdőbe és eszeveszett tempóban rohantam éreztem hogy már fulladok meg a súlytól a hátamon bukdácsoltam is. Az övemen volt lőszer talán elég lesz, a táskát a sok cuccal ledobtam a földre, ha vége lesz és még élek vissza jövök érte. Lassítottam kicsit hogy tudjak tölteni, nem kellet több orra is estem, de legalább betöltve a puska hátra sem nézek és futok tovább hallom ahogy felordít a hideg rázott ki éreztem hogy minden dühével ront rám és tombol, mint aki teljesen megörült. Remélem rokona volt a másik. Ezen hangosan kacagtam. Egyre sűrűbb az erdő és folyamatosan fel akadok valamibe, még egy esés és nekem végem van. Harcolnom kell vele, tudatosult bennem ez a szörnyű tény. A bőre olyan akár egy páncél. de majd én megtöröm. Hirtelen beugrok egy fa mögé és amikor hallom hogy már közelebb ér ki fordulok célra és… sehol semmi. Nah bazz. Ellépek a fától és körbe-körbe forgolódok. Miért van az ha ilyenkor olyan mintha egy tisztáson állnék pedig egy rohadt sűrű erdőben vagyok még is körbe úgy tűnik mintha rengeteg hely lenne. Hallom ahogy a bozótban rohan körülöttem, fel üvölt megint nyelnék egyet de mint a gombóc megakadt, most talán először, félek minden porcikámban. Most nem ment meg senki, se Belfi, se valami vadász az erdő mélyéről, egyedül maradtam. Ez talán a végső harc vagy csak egy újabb akadály, amit legyűrve közelebb kerülök Belfihez ?

A kérdés adott, a választ az olvasóktól várom. :)

Nyilván való h legyőzi valahogy és folytatja az útját.:D

Negyedik fejezet
… Hallom ahogy a bozótban rohan körülöttem, fel üvölt megint nyelnék egyet de mint a gombóc megakadt, most talán először, félek minden porcikámban. Most nem ment meg senki, se Belfi, se valami vadász az erdő mélyéről, egyedül maradtam…
De jó is lenne ha egyedül lennék, de itt van ez a dög is velem. Ahogy így követtem a hang alapján végül sikerült az alakját kivenni a bozótban, egy lövést engedtem felé talált, felém is fordult és teljes erővel indult meg. Amíg ide nem ért még egyet kapott, de csak jött tovább mint egy vonat az utolsó pillanatig vártam és akkor félre léptem. Nem tudom hogy a reflex vagy csak félelem által termelt adrenalin műve volt , de amint elviharzott mellettem nem is foglalkoztam a töltéssel hanem a késem ért nyúltam, és rávettem magam úgy látszik csak megviselte a golyó mert vérzik a felső teste, a gerincénél próbáltam szúrni de nem sikerült rendesen eltalálni mert minden áron le akart dobni magáról ami sikerült viszont a kés a hátában maradt. Gyors volt nagyon még így is sérülten, felugrottam volna de most ő mászott rám és lenyomott földre. A torkánál fogva tartottam távol és próbáltam elérni a másik kezzemel a kést, de nem sikerült, egy megoldás volt ha közelebb rántom magamhoz, mert le taszítani nem fogom tudni az biztos. Elengedtem a torkát és ő azzal a lendülettel a torkomnak eset és éreztem ahogy a csápjai körbe fogják a nyakam, nekem se kellet több és meg markoltam a kést egyetlen mozdulattal eltörtem a gerincét, abban a pillanatban engedetek a csápjai és a közel 80kilója elengedte magát és szét terült rajtam. Remek, mozdulni sem bírok és érzem hogy a nyakam sérült, a csápjaitól szóval vérzek csessze meg. Minden erőmmel neki feszülök és lelököm magamról, majd a nyakamhoz kapok ahol érzem a meleg vért hirtelen elszörnyedtem és nagyon rossz érzés fogott el majd amikor rájöttem hogy nyílt seb a nyakamon és ez nem is az én vérem akkor kicsit megnyugodtam, viszont tényleg volt egy két kisebb sérülés a nyakamon és a mellkasomon is ennyit az új kabátról.
Felvettem a fegyverem és a kést is eltettem. Visszafelé úton keresgéltem az eldobott táskámat és az AK-t, nagy nehezen de megtaláltam, elláttam gyorsan a nyakamon a sebet meg a felsőtestemen lévő karmolásokat. Visszamentem a házhoz, és megint kabátot cseréltem, majd sietősen távoztam, és akkor amint kiléptem az ajtón fen akadt valamin a szemem, visszanézek a házba és az ajtó mellet a sarokba támasztva ott egy AK. Mozognom kell mert az öreg barátunk nincs ám mindig a sötét völgyben, Csak az egy hónapos portyái után pihen meg egy-két napig. Majd indul tovább. Szóval sietnem kell viszont ha a legrövidebb úton megyek akkor meg kell küzdenem a monolitosokkal, de így az AK-val már könnyebb lesz. Rászereltem a reflex irányzékomat és úgy indultam tovább. Gyorsan haladtam és fél óra alatt elértem a raktárok hoz vezető határt, ott is voltak a monolitosok hárman voltak csak és csak egy őrségben a másik kettő a szokásos szédítő imájával volt elfoglalva. Jólvan, nem tétováztam sokat rendes tempóban közelítetem feléjük, és amint látom hogy az őr megfordul célra emeltem a puskát tűz egy kövér sorozatot engedtem felé és elterült, a másik kettő még magához sem tért már kapták az ólmot, Az egyik oda is borult a tűz mellé a másik viszont beugrott valami beton vacak mellé. Most a vérszopóval való küzdelem után valahogy nem éreztem félelmet az emberek felől pedig csak egyetlen lövés és végem de mégis mint egy terminator, haladtam felé, majd amint kinézett hogy merre bújtam el, és legnagyobb meglepetésére ott álltam 4 méterre előtte annyira meghökkent hogy hátra billent, én meg ledaráltam a földön. AK-val voltak csak a tárakat kaptam ki a fegyverükből és mentem is tovább, a Szabadság határához közeledve leadtam egy jelzést az ottani tisztnek hogy ne lőjenek, ismertem a csávót szóval nem lesz baj, nem is volt semmi gond sőt még elém is jött két harcos, mondtam nekik hogy sietek szóval futólépésben haladtunk a határhoz. Ott megköszöntem a segítségüket, nem mintha bármit is tette volna de így íllik a régi jó barátokkal bánni. Rohantam is tovább, egy óra alatt a bárban voltam és az első ponton nem akartak beengedni. Oda adtam az egyik leltemet és akor tovább mehetem, le a 100rad-ba a csapos egy pohárral fogadott és így szólt.
-Erre a ház vendége vagy. Nem kérdeztem csak lehúztam, ere még egyet elém tolt
- ÉS ez ?
-Erre meg tag hívott meg és egy üzentet is át kell adnom, jól figyelj…Ez a csávó vár téged a szeméttelepen a régi helyeteken… érteted ?
-Persze, kössz a segítséget, jah és meg tudnád javítani a fegyverem majd oda raktam neki a rozzant AK-m, Ezzel fiztenék és ezzel, oda raktam az ideiglenes AK-t és a másik leletemet.
-Mikorra kéne ?
-Tegnapra, és lőszer is kéne meg elsősegély csomag ezekért pénzel fizetek.
-Igen és honnan szedsz pénzt.
-Az az én dolgom, csak csináld meg és készítsd össze nekem. ezzel indultam fel és egyenesen az aréna felé vettem az irányt, beszéltem a az aréna felügyelőjével, hogy ideje lenne törleszteni a tartozását. Egy időbe szállítotam neki mutánsokat a játékához. Csak sose tudott fizetni de most hogy az m9-esem a tarkóján volt mindjárt lett pénze, méghozzá
2 5000rubbel, pont elég lesz. Vissza mnetem a csaposhoz és kértem hogy csomagoljon még egy páncél ruhát is mellé. Ő csak bólintott, majd indult hátra addig a segédje kiszolgált kértem egy tányért a csapos híres disznó pörköltjéből, amit jó ízűen be is faltam. Amíg befejeztem az evészetet addig elkészült a fegyverem és a cuccaimat is össze készítette, az egészért 23 000 hagytam ott, szóval megint alig maradt pénzem. De nem baj ezek után ha vissza kaptam Belfit megyek haza elég volt ebből az életből, kicsit sűrű lett ez a hónap…

…Nyugtalankodott az egész falka, vezény vonyításomra hagyták csak abba de én is éreztem már mióta megpihentünk az örült két lábúval való küzdelem után. Neszre lettem figyelmes és mozgásra a bokrokban körülöttünk Felpattantam és morgással jeleztem a falkának hogy nem vagyunk egyedül, ebben a pillanatban az bokrok kétlábúakká változtak és a falka egy részét le lőtték vagy elkábították, én szét téptem az egyik ilyen két lábú bokrot de utána csak egy-két kisebb szúrást éreztem a hátamon majd eldőltem int egy zsák… Egy ketrecben ébredek, a többiek csak nyüszítenek mint valami korcsok. Ez nagyon felhergelt és kegyetlenül neki estem a ketrecemnek, de mi ez áram van benne, de ettől még jobban feltüzeltem magam és sikerült megkezdenem a rácsokat, engem nem tartotok vissza egy ilyen hitvány ketreccel, gondoltam én mert megint csak jöttek a furcsa szúró izék és megint sötétség…

Rövidre sikerült. De majd bepótolom.

Kíváncsi még egyáltalán valaki a történetre, vagy nem strapáljam magam? Olvassa egyáltalán bárki is?

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul