EA-s játékok topicja

Mostmár kezdem érteni mit eszik mindenki annyira ezen a Crysis-on:
A grafika az valami fantasztikus, a nanosuit-os dolog is tetszik, mondjuk a láthatatlanság kár hogy nem tart kicsit tovább :D . Sajnálom az észak-koreaiakat hogy nem próbálhatják ki ezt a játékot, biztos tetszene nekik is :D :D .

Miért? Az Operation Flashpoint jobb az oroszok, vagy a Dragon Rising a kínaiak részéről? :lol:

Na, Crysis-ban sikerült is elakadnom annál a résznél, hogy az anyahajóra visszatérve le kell lőni a gépeket, lelőttem az összes dögöt, de további feladatot nem kaptam, csak annyít ír hogy védjem meg bármi áron a hajót, közben meg már egyetlen ellenség sincs, bejértam az egész hajót, hiába megyek a kapitányhoz hozzám se szól, ilyenkor minek kéne történnie?

Háhá gondok a néha k*ki Crysissal, és anno ezt úgy oldottam +, h elkezdtem újra a pályát (vagy más mentés betőt). Ugyan ez a teendő ha beragad 1 ajtó vagy átesel a "talajon" (warhead).
Azé' nekem is tetszettek ám, no meg a Dead Space, most ezt toltam végig 5ödszörre. Aztán fölraktam magyarul és nem tudtam megszabadulni a hang problémáktól (pl dadogás, fegyverhang torz) :evil: .

Tibi: engem az anyahajón hibaüzi nélkül mindig kidobott az asztalra. Úgyhogy te még szerencsésnek mondhatod magad :)

ha eredeti verziód van akkor nem fog kidobni , annó mikor letölöttt verzióval játszottam nálam is xarakodott...

többek között ezért kell a patch.. Dehát 2000ft-ért be lehet szerezni , az már tényleg nem pénz érte.

Dead Space nekem is alkotta magat :D frrancia verziom van, nem megyek bele hogyan. es nem beszelt a szerelo a NPCkel. ecceruen alltam es nem tudtam beszelni veluk :D :D

A Warhead-nek is a végére értem, hát meglepődtem amikor a reptéres pálya után jött a névfelsorolás :| . Elég rövid volt. A sztorit nem teljesen értettem, az előző rész valahogy világosabb volt. Gondolom a 2-be már előkerül végre Próféta meg Nomád is <:D> .

szepnek nez ki ha pcn is ien lesz akkor le a kalappal. a kovetkezo stalkert nem lehetne ezzel a motorral alkotni??? nem mintha a mostnaival problema lenne de akkor is

Ez a városos rész már nem hiszem, hogy Észak-Koreában fog játszódni. A második képen a nanosuit-os hapi mögött van valami doboz vagy nem tudom mi, latin betűs felirattal, meg a háttérben lévő épület oldalán is (a fegyver alatt látszódik). Jobb oldalt meg egy amerikai zászló lengedezik, nem hinném hogy Koreában láthatnánk ilyesmit :) .

Vissza
Top Alul