Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
Dmitrij Degtyarev":1y2sfv8o mondta:
Na igen, ez a fórum. Mindenki azt mond amit akar :)
Képzeljétek el, másodikok lettünk országos vizilabda meccsen tavaly, pont mikor az országos német versenyen is 2. helyezést értem el :)

Grat,Dmitrij Degtyarev

[mod]Az OFF-ot jelöld! - Tibi[/mod]

Azért nehogy mindenki besértődjön ezen...
Én csak azt állítom h vannak olyanok akik mondják hogy így meg úgy és amúgy... aztán kettővel megbeszéltem egy találkozót Pesten, hülyülünk meg iszunk stb... én ott voltam, csak mikor hívtam őket semmi...
Ennyit akartam... tehát NEM feltételezem hogy mindenki kamuzik :)
Én tisztelek becsülök mindenkit aki nem tesz keresztbe nekem.
Viszont prodigy azért ne akard már nekem mondani hova menjek.

Imádom, hogy mindig csak arra tudnak a Kötelességiek hivatkozni, hogy füveznek a Szabadságosok! :)
Szerintem ha a szolgálatnak nem lennének ilyen jó cuccai, akkor fele ennyi ember sem lenne akiknek ők a kedvencük!Bár szerintem le kéne zárni ezt a témát.Elvégre is soha senkinek nem fog a véleménye változni csak legfeljebb ez az egész átmegy vitába.Úgyhogy részemről ennyi ez a topik! :) Szabadság mindörökké! :))

Tegnap beálltam a Freedom-hoz és lenyomtuk a Duty-t. Jópár SKAT és Exo ruhás enemy jött Grozaval, fejlesztett Obokannal. Freedomos embereink meg Chaserrel és AK gyengébb változatával tolták, így elég nehéz volt. Azt mondom, hogy a Duty sokkal erősebb és jobb cuccaik vannak.
Bár a banditákkal semleges a Freedom viszonya mégis harcba kellett bocsátkoznom velük és kipucolni a Szemétdombot. Így miután lenyomtam a Duty-t és felvettem a jutalmam, beálltam stalkernek és elfoglaltuk a Raktárépületüket. Korábban ennek kapcsán valaki írta, hogyha a Duty az ellenséged és beállsz stalkernek akkor semlegessé válnak, de nem. Ugyanúgy maximálisan az ellenségeim. :| Pedig így, hogy a Freedom elfoglalta Agropromot is, igazán szeretnék beállni a Duty-hoz, hogy kitörjünk. :D

Dutch":1bk6ygtr mondta:
Tegnap beálltam a Freedom-hoz és lenyomtuk a Duty-t. Jópár SKAT és Exo ruhás enemy jött Grozaval, fejlesztett Obokannal. Freedomos embereink meg Chaserrel és AK gyengébb változatával tolták, így elég nehéz volt. Azt mondom, hogy a Duty sokkal erősebb és jobb cuccaik vannak.
Bár a banditákkal semleges a Freedom viszonya mégis harcba kellett bocsátkoznom velük és kipucolni a Szemétdombot. Így miután lenyomtam a Duty-t és felvettem a jutalmam, beálltam stalkernek és elfoglaltuk a Raktárépületüket. Korábban ennek kapcsán valaki írta, hogyha a Duty az ellenséged és beállsz stalkernek akkor semlegessé válnak, de nem. Ugyanúgy maximálisan az ellenségeim. :| Pedig így, hogy a Freedom elfoglalta Agropromot is, igazán szeretnék beállni a Duty-hoz, hogy kitörjünk. :D

Bizonyos megölt egységig semleges, de ha legyaktad a bázisukat, nem igen fogják neked megköszönni azt!

Vissza
Top Alul