Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
Az igaz, hogy a szabadság nem úgy csinálja a " toborzást " ahogy kéne, és a cs-ben az a legjobb, ha loner
maradsz, deénnekem, a szabadság valamiért (nem a drog miatt ) szimpatikus. És igen, akármeddig harcolok az igazamért.

Több ember szerínt állitólag azért tetszik több nek a Duty mert Kegyetlenek,Velük találkozunk a 2 Frakció között előszőr,és nem megyünk Tovább Északra 1 ideig,csináljuk a küldetésüket meg Csaposét stb..,aztán mikor elküldenek Északra 1 Kegyetlen mészárlás van elöttünk,5 Full Exoskeleton és 1 Rakás jó fegyverrel lévő Szolgálatos lelő 3 Szabadságost akiknek semmi esélyük,És még megis köszönik!
Szoval gondolom hogy ez hogyvan,és ha követjük a Szolgálatosokat máris jön a 2 küldi hogy a Szabadságos Sniper kinyírássa és a Bázisuk lerombolása,hát gondolom hogy kinek milyen véleménye lehet...

Ez hihetetlen...
Most te a helyükbe mit csináltál volna lemész hozzájuk kezet fogni és meghívod őket egy csésze teára, mikor ő a legnagyobb ellenséged?
Nem hiszem

Zini mi a fenéről beszélsz megint?!... A két frakció HÁBORÚzik egymással. És képzeld, ott csúnya módon meg szokták egymást ÖLni...

Zini azt akarta sztm mondani, hogy a szabadságtól nem lehet alapból ilyen szkriptelt jelenetet látni, és mintha a játék maga is a szolgálat felé húzna.

Amugy meg ez a drogok, meg a füvezés a szabadságnál ez egy f@szság. A kereskedőn meg a bárpultoson kívül nem nagyon lehet találni "belőtt" szabadságiakat.
Szolgálatos propaganda. :P

Sztem, az hogy a szabadságnak, az npc in kívül mást nem látsz drogozni, nem kínálgatnak az csak azért van, mert nem elég kidolgozottak, az emberkék.

Ami meg a toborzást illeti, mindkettő toboroz, csak amit mondanak közbe, a kihangosítón, na az elgondolkodtató, A szolgálat komolyan veszi a feladatát, és a Szabadság, ahogy abból is látszik, elkomolytalanodja, még azt is. A két frakció olyan mintha a felnőttek, vitatkoznának, a lázadó tinédzser gyerekükkel, akinek elkél egy-két atyai pofon, hogy megjöjjön az esze.

Nem elég kidolgozottak az emberek?? :lol:
Ezek szerint akkor lennének kidolgozva, ha az egész szabadság drogozna? :lol:
Sokak bedőlnek a propagandának az itt a baj.

Úgy értem, hogy nincsenek elégé kidolgozva, hogy ha oda mész egy emberhez, mindig ugyan az a beszélgetés témája, nincs lebontva jobban, pl mást mondanak a stalkerek, a szolgálat, meg a szabadság. Ez nincs meg.

az lenne a legjobb, ha tudnánk egyet játszani.
aki duty párti az a dutyval, aki freedompárti, az a freedommal.
aki nyer, az nyer ennyi

Scarecrow":f5ssmajz mondta:
hát figyeljetek a kövi stalker kemp éppen erről a két frakciónak a harcáról szól, akinek van elég töke lejönni, és pénze a felszereléshez( Dress code, as fegyver+Rádió) akkor megmutathatjátok mennyit ér a bagázs...

Azért ne nevettess, "elég töke lejönni" pfff... Azért ne magasztaljátok már fel ennyire a szoftert hogy már tökös az aki játszik... Mutatok én neked olyat amihez tökösnek kell lenni...

Jól van papám, én sem akartam úgy neked esni, de a fejem fogom néha mikor valaki azt állítja hogy ő "sportol" közben airsoftozik. Én amerikaifociztam, nyertem a csapattal 4 ezüstöt, kosárlabdáztam ahol megjártam 3 országos döntőt, na az sport, de lefogadom vannak itt akik még nálam is többet sportoltak/nak, és ez azért kicsit őket köpi szemen hogy páran ezekhez a sportokhoz hasonlítják a szoftert. Jó JÁTÉK de NEM sport...

Na igen, ez a fórum. Mindenki azt mond amit akar :)
Képzeljétek el, másodikok lettünk országos vizilabda meccsen tavaly, pont mikor az országos német versenyen is 2. helyezést értem el :)

Egyébként meg én is lemennék szivesen. Egy a baj nincs pénzem, sőt azt se tudom hol lesz. Én pedig nem fogok visszamenni a fórum legelejére.

Egyébként már mindenki bebizonyította magának melyik frakció a jobb, a másikat meg úgyse lehet meggyőzni... legalábbis ez derül ki

Dimitrij menjél csak szépen át a társalgóba mielőtt nagyon ideges leszek.

Vissza
Top Alul