Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
Akkor a nyugat fő ütőereje egy rakás alkoholistát és füvest tömörít?
Érdekes, érdekes.Nem valami praktikus, dehát ők tudják.
Amúgy a duty hivatalosan kap táomogatást az államtól?

Duty a kormánytól, Freedom a nyugattól. Ez értelemszerűen a felszereléseken látszik meg.

Mondjuk a duty tényleg szinte csak a varsói szerződés fegyóit használja.A freedoom meg tényleg csak nyugatiakat.Mondjuk van néhánynál rövid ak, és pár svd, de ez már részletkérdés.
A dutysokat ölik a katonák?

Na ez érdekes, elméletileg a Duty semleges a katonákhoz (például Shoc-ban nekem néha bekolbászol egy a Bár területére és rám lő, ha megölöm gyilkosnak kiáltanak ki...), a katonáknak viszont a kutatókon kívül mindenki ellensége, ez kicsit fura...

Én még nem láttam, hogy katona és dutys találkozott volna, de a hadsereg akkor is lő rád, ha a duty tagja vagy.És még az a furcsa, hogyha beállsz a banditák közé akkor a freedoom semleges lesz.Sőt még utána csatlakozhatsz is hozzájuk.De a szabadságosok is ölik a banditákat.Azt észrevette valaki, ha a banditákkal van, akkor a renegátok semlegesek?

Ez mind nagyon érdekes... Lényeg: legyél MONOLITOS!!! :D Akkor kedvedre lőhetsz mindenkire! :D

Ja, akkor nem kell figyelni, hogy mi az, ha mozog, akkor lövöd.:D

A duty kapcsolatban van a katonasággal és az állam nagyon sokszor belenyúl a dolgaikba. Ebben jobb a szabadság.. Ez az a helyzet amikor a felettesek őrültek és addig akarnak többet amíg bele nem halnak...

Érdekes gondolat mentek vannak, lentebb olvastam hogy pripyatban a duty győz. Én már számtalanszor végignéztem a perzselő lekapcsolása után hogy a freedom ledarálta dutysokat majd felment és a monolitos maradékot is kiírtota. Pripyatban meg más volt a helyzet mert ott volt ogy a monolit kapott először a freedomtól és ott volt hogy elvéreztek, de egyszer sikerült győzelemre vinnem őket úgy hogy a stalkersrácok is meguszták volt pár töltés meg izzadás meg szenvedés de jó volt. Első pár végigjátszás alatt Dutys voltam erősen és nagyon írtotam a freedomot. Majd később a tizen sokadik végig játszásnál a freedom valahogy szimpibb lett. mert ha megnézzük az hogy a duty írtja a mutánsokat, Freedom meg gondolom a szalonnát süt a vöröserdő határán véletlenül sem az öli le a mutánsokat akik ott jönnek lefele. Clear sky-ban a duty kiírtja a banditákat. Freedomal is megcsináltam utána mentünk a Dutyra és a mradék védő csapat nem hagyta hogy a banditos terjedjen osz lerablosz minde szerencsétlen stalkerosz. :)

Ez persze csak a játék valóságban nicsenek iylesféle nézeteim mint a freedomnak, nem füvezek, nem alkoholizálok (eleget :PxD nem-nem csak buliba de akkor se kívánom mindíg, vagy is tudom hol a határ)

Szerintem mindkettő frakciónak igaza van valamiben.
Szabadság: A zóna adomány, használjuk ki. Családias hangulat. Akárki akármit mondjon derék harcosok ők. A nyugat párt pedig szerintem meglehetősen elhamarkodott megállapítás. A Clear Sky-ban és a többi részben is használnak keleti fegyvereket. A címerükben pedig ott az ukrán zászló és címer. A mutánsokat ők is ölik, és a zóna valóban zabos, ha piszkáljuk.Az anarchista felfogás azonban nem célravezető.Nem általánosíthatóak a rossz szokásaik, köztük is akadnak teljesen normális sztalkerok.

Szolgálat:A zóna nem csak adomány, de fenyegetés is, az emberre nagyon veszélyes, de a tudománynak nagy hasznára lehet, ellenben ők mindenestül el akarják pusztítani. A katonaság támogatja elvben őket, de több sztalker is nyilatkozott már egy szolgálatos és katona párbajról. Ők is mérsékelten használnak nyugati technikát.Segítik a sztalkerokat és harcolnak a banditák ellen. A kormánnyal a viszonyuk nem tisztázott. Köztük (is) akadnak profik.Egészségesek.

Szabadság!Egyértelműen.A szolgálatot nem szeretem mert agyatlanul ölik a zónát én pedig pont, hogy az vagyok aki védené!Mert én szeretem érdekesnek találom.Plusz a szabadságnál van egy otthonias hangulatom.Valamint tetszik,hogy vizsgálják a zónát,segítőkészek,szabadon élnek,és viccesek :D.A stalkerekhez állnék be másodjára.

Ha jól tudom, a Duty nem elakarja pusztítani a Zónát, csak kontrollálni. Mellesleg nem a hadsereggel kooperálnak, hanem a tudósokkal. :-) én még sosem láttam katonákat Duty arcok társaságában békében ücsörögni. Csak akkor láttam együtt őket, amikor egymást lőtték halomra.
A Freedom meg langyik gyülekezete. A Lonereket én is csipázom :-)

Ha lesznek frakció harcok, akkor én Duty oldalra fogok állni.

Mindkettő frakcióban bírok valamit...
Szolgálatban pl azt hogy rend van... nem kóvályognak össze-vissza mint a szédült tulkok. Stb, sorolhatnám... viszont kár hogy a zóna ellen harcolnak...

Én Freedom párti vagyok. Jó a cuccuk, sokan vannak, azt csinálnak amit akarnak, nincs szigorú rend. Valamint a Dutyban nem lehet bízni. (Lásd Morgan...)

én 100% freedom párti vagyok.
egy ázért mert ők szabadok másrészt sokan vannak és jók a cuccaik

SuperKocka":20ia6c1x mondta:
Valamint a Dutyban nem lehet bízni. (Lásd Morgan...)

Te miről beszélsz? A ShoC-ban és a CS-ban is volt a Freedom-nál áruló, szerintem a füves brigádod nyert megbízhatatlanságban 2:1-re!

Igaza van Prod1g7 nek...
Jók a cuccok a szabadoknál? Mer a szolgálat szar pisztolyokkal járkál... megjegyezném, sokkal jobb, erősebb fegyverük van mint a freedomnak... ők a 9×39 mm eseket használják, freedom meg 5.56 párti...
Ezzel el is mondtam mindent a jó cuccokról... a másik... szabadoknak nem sok esélyük van a szolgálat ellen, épp azért mert ők nem füveznek meg semmi ilyen hülyeség... tapasztalat... mikor cs be a freedomba álltam akkor csak miattam győztünk mert 3 szolgálatos leszedett egy freedom osztagot... mikor a szolgálattal voltam akkormeg semmti se kellet csinálnom, elfoglalták a bázist egymaguk... legfeljebb a mesterlövészekkel nem nagyon bírtak...
Ennyit a freedomról... viszont abban az egyben értek velük egyet h a Zónát nem kéne pusztítani...

na de már tartsunk ott , hogy ha a szabadság nem lenne, akkor zóna sem lenne mert a Duty( :((( )
már elpusztította volna
tehát én egyet értek szuperkockával

Mivel a Zóna terjeszkedik, meg kell állítani, "legyőzni" véleményem szerint nem lehet.
Dmitrij elég jól összefoglalta az erőviszonyokat.

Én igazat adok a Szabadságnak abban, hogy a zónával meg kell tanulni együtt éllni. Persze, őket is támadják a mutánsok, de el lehet őket kerülni, ha meg nem az azt jelenti hogy úgyis túl sok van és kicsit korlátozni kell az amúgy a zóna szerves részének számító mutánsokat. De különben meg ott van Noé, a zónabeli lények sem mind reménytelenek. A zóna ajándék és örökké - az emberiség szempontjából teljesen hasznos- képződményeket teremt. Terjeszkedik és ezért mutánsokat kell írtani és pusztítani? Honnan tudja a Szolgálat hogy épp nem ezért terjeszkedik?
A tudósokkal való nagy barátságról meg annyit, hogy szegény tudósok az életüket kockáztatva próbálják a zónát megfejteni közben meg kedves barátjaik az orruk előtt pusztítja el azt, szép kis barátság.
Viszont nem tetszik az ahogy ezt a szabadság a stalkerek elé tárja, nem a drogozáson meg iylen baromságokon van a lényeg. Ebből a szempontból a szolgálat hozzáállása tetszik jobban.
Ezért van az hogy általában kerülöm mindkét frakciót és messziről figyelem ahogy leölik egymást.

Vissza
Top Alul