Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
Már megbocsáss, de a PKM és az RPK egyáltalán nem hasonlít...
más lőszert használnak:
PKM 7.62×54
RPK 7.62×39 (megegyezik az AK 47-esével)

Működési elvükben van hasonlóság, de a kinézetre gyakorlatilag semmi...

Az RPK az AKra hasonlít nagyon, tulajdonképpen(!) csak a tus, a súly és a csőhossz ami megkülönbözteti...

Na de mindegy, nem akarok én itt senkivel vitatkozni... ne legyen semmi félreértés

RPK nem csak dobtárat használ, de nem a tetején van. Ami azt illeti egy géppuskáról tudok aminek a tetején van, a brit Bren. II. Vh-s, de ahhoz nem értek..

Ráfoghatjuk hogy golyószóró, igen :)

Tudom részletkérdés, de valaki meg tudná magyarázni miért van a Duty-s srácok kapucniján, hátul a tarkójukon egy píszjel? :D Nekem egyedül nem sikerült levonni a logikus következtetést! :D

Királya-a-aaa??? Sztem az a kék kavics... :D:D:D
Nem szavazok, vélemény: leginkább Stalkerpárti vok(még szép!), de a Freedomosok (persze hát szabadság) is naon szimpik, csak az anarchizmusukkal nem értek 1et, a többiben sztem nekik van igazuk.
A dutysokat meg rühellem, télleg aki duty szimpatizáns, légyszi mondja már el miért!

ui.: A Zónában legszívesenbben Freedomos lennék,de a valóságban Stalker (vok).

Hogy miért Duty? Mert el akarják tüntetni a Zónát - akárcsak Strelok mielőtt ebbe valaki belekötne - irtják a mutánsokat, védik a Stalkereket, az Ecologist-okat, harcolnak a Banditákkal.
A fő ellenségük, a Freedom szinte mindent megtestesít amit nem szeretek, anarchisták, drogos hippik.
Nem mellékesen frankó a ruhájuk (fekete-piros, együtt a kedvenc kombóm), és frankó VSZ fegyvereket használnak.
Jól szervezettek, fegyelmezettek, jól felszereltek, a mezei Stalkereken kívül máshoz nem is csatlakoznék.

Azért mert jó fegyverekt és ruhákat adnak :D. De ez nem anynira lényegesen. Szervezett rendse csapat amit kijelölnenk h elfoglalják el is tudják még nélkülem is. Meg tetszik a hozzá állásuk is :D.

hmm a 3 közül 1 ik se,Én leges leginkább Zsoldos lennék majd Duty szerintem de Freedom ot rühellem a fejük miatt,ott csak barátságosak az a jó :) ShoC nál ha Pripyat ba érnénk a Duty és a Freedom ot látjuk küzdeni és ha nem avatkozunk bele akkor a Duty győz szoval erősebbek

Hát én freedoom párti vagyok.Egyetértek velük abban, hogy először meg kell ismerni a zónát, mielőtt még az emberiség tudna valamit kezdeni vele.Meg tetszik a liberális hozzáállásuk is a dolgokhoz.Meg az is, hogy náluk nem vagy olyan rövid pórázon, mint duty-nál.A duty pedig szerintem azért erősebb, mert ők erre szakosodtak, ők nem kutatják a zónát.Míg a freedoom megpróbálja megérteni, tiszteli és alkalmazkodik hozzá.A dutyt én a magam részéről baromira utálom.Olyanok, mint a skinheadek.Mindig csak ölni, pusztítani.Nemhogy egyáltalán megnézni, hogy micsoda, nem hanem rögtön elpusztítani és tönkretenni.

Ezt énis szeretem a Freedomban hogy Szeretnék felkutatni a Zónát,én igazából 1 DutyDoom ból jönnék ki a legjobban :D Barátságosak,Felakarják kutatni a zónát,Mutánsokat ölnek,Erősek :D Am a CoP végén az van hogy a Duty és a Freedom megunta a csatát és feloszlatták magukat Stalkerek lettek ^^

de a Dutyik azért is jók mert van célövöldéjük meg sztem tartanka kiképzésket is :D. De meglátszik ha a vezetője egy volt Katona :D.

Pr0D1G7
Hát megeshet, megeshet.De az mondjuk tényleg kár, hogy a freedoom-nál nincs semilyen minigame.
Valami céllövölde ott is lehetne, ha másnem akkor olyan varjúlövölde.Azzal jól meg lehet szedni magadat...
De Pr0D1G7 nagyon szar lehet akkora fegyelemben élni.Rendszeres gyakorlatozás, nem ihatsz, nem bagózhatsz.Ezeket még a hadseregben is megengedik szolgálaton kívül.Az a sportegyesület, ahova járok, már majdnem olyan , mint a duty.Kibaszott nagy fegyelem van, ha valamiért nem tetszik a gyerek képe az eddzőnek, akkor már repül is.Ha valamit rosszul csinál, nem érdekli őket, hogy mondjuk a szülei válófélben vannak, hanem repül ő is.Lehet, hogy ezért, utáltam meg ennyire a fegyelmet.Ja meg azért, mert itthon is elég liberális hozzáállás van a dolgokhoz, bár cigit meg piát azért nem engedik, bár a hasonló korú gyerekemnek énsem engedném meg.
Az , hogy skinhead vagy az pedig az egyéni szociális problémád, hogy mást ne mondjak.:D

Nem is tudom, bár a Duty-nál mindig ezzel a dohányzásos dologgal jönnek, a bázisukon akadnak elnyomott csikkek, az alkoholról meg annyit a bárjukban akadnak vodkás üvegek éppenséggel. Nem hiszem hogy csak Stalker-italt "csapolnának" abban a bárban...
A fegyelem pedig látjuk mihez vezet: lenyomják bármelyik frakciót. Például a Banditákat is ők tudják teljesen kiirtani a Szemétdombról ha jól tudom.

Arról hogy ez az "egyéni szociális problémám" lenne: az hogy neked nem tetszik na az egy személyes vélemény, ami ráadásul csöppet sem hat meg. Ha neked a csöves punk életmód tetszik lelked rajta.

Duty. Hogy miért? Fogalmam sincs. ŐK értelmesek... A zóna veszélyes.. Ha a mutánsokat kiirtják nem baj, az anomáliák nem fognak eltűnni nyugodtan lehet vizsgálni... Freedom? Sosem volt szimpatikus, olyan mintha nem fognák fel mi a zóna.. az emberekkel nincs gond, az egyetlen probléma hogy simán kinyiffanhatnak a hülyeségük miatt...

Nem azt mondom, hogy nekem nem tetszik, én semlegesen viszonyulok hozzá.Eggyel több vagy kevesebb az nem oszt, nem szoroz.Miért kéne, hogy meghasson?Csöves punk életmód?Engem ne keress a moszkva téren lévő kannásbort ivók között.Én csak liberálisabb szemszögből nézem a dolgokat.

Szerintem a freedom a nyugat lépése hogy ne csak egy oroszpárti állam frakció uralja a zónát.

Vissza
Top Alul