Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
amikortol átmész agropromba, onnantol lehet a f.o.s.ztogatókhoz, a szabadsághoz, stb. csatlakozni... jutalom a g36 ke, és bulldog 6 granatvetö, + löszerek...

Mindenképpen a Stalkerek, ők ismerik a legjobban.
Viszont a legjobb harcos klán a Szolgálat. Ez az egy frakció egymagában leverné az összes többit. Én így gondolom.

Hát én a f o sz tgatókat bírom a legjobban.A nekik a legjobb a teknikusuk, az egy kicsit alkesz, de a gépkarabélyokat fullosra megtudja csinálni, míg a szolgálatos technikus nem. :P
Meg az ő bázisukon lehet varjakra lődözni fogadásból, meg nekik van a legjobb kabátjuk is :D.
Utánuk a szabadság jön, az ő elveikkel szimpatizálok a leginkább.
A Duty-sokat nem nagyon komálom, olyan mint egy nagy rakás skinhead.Mindig csak pusztítani, és rombolni...

hát a freedom? egy nagy rakás tompított agyú füvező anarchista :D
banditák: csőcselék csürhe, a saját emberüket hagynák elvérezni, csak a gyengébbeknek mennek neki.
Stalkereknek is van hibájuk, de ellensúlyozza a zónához való hozzáállásuk.
Duty a legjobb!!! védik a stalkereket. védik a tudósokat, írtják a mutánsokat. és a többi.
én ízig vérig duty frakciós vagyok. Bár szívesen belépnék a katonák közé is, nincs is szebb mint amikor pripyatban látom a 4 bulat ruhás katonai stalkert.

Hát a freedoom az egyik véglet, de nem tudom, hogy ha magyarul van a játék és belépsz a dutyba, akkor mondja , hogy nem szabad cigizni.Azt még a hadseregben is engedik szolgálaton kívül.Szerintem a túl nagy fegyelem már nem jó.

Én is Szolgálat "párti" vagyok, de nincs igazuk, a Zónát nem lehet elpusztítani. Inkább tanulmányozzák, és éljenek vele együtt. De ott legalább "rend" van, nem úgy mint a szabadoknál. Meg látszik is hogy kettejük közül melyik harcol jobban. Fo.sztogatókhoz is beálltam, de semmit se érek velük, a legtöbbön bőrkabát van, és duplacsövű puska... jönnek a szolgálat rohamosztagosai, AK-val messziről nyugodtan leszedegetik a többieket. Így van a szabadoknál is bár nekik vannak már jobb cuccaik. De ha nem vagy ott nekik segíteni esélyük se lenne.

És Scarecow nem mond hülyeséget, a Bulat ruha tényleg szép és jó. Jobb mint bármi, mert az exo előnye hogy nagy súlyt lehet cipelni. Lehet Bulattal is csak kell az aranyhal relikvia, amivel +30 kg ot vihetsz. De jobb rajta az éjjellátó (alapból), lehet benne rohanni, és bulaton nem golyóállóságot kell fejleszteni. Mert az alapból 60 neki. Legalábbis én nem azt fejlesztettem. Exosekeltont meg ha felfejleszted egy két lábon járó kórház leszel. De kinek ez kinek az tetszik jobban.

Én is beállnék a hadsereghez... be is fogok ha 18 leszek :D De a játékban is beállnék.

Igen, és is láttam a csikkeket, lehet hogy csak a magyarosításban mondja.
Dmmitrij, szerintem sem lehet a zónát elpusztítani, mert "volt van és lenni fog" .
És ezenfelül még egy csodálatos hely, ahol az idő "megállt", és felborultak a fizika szabályai.Egy lehetőség az emberiségnek, hogy megismerjen mást is, ne csak a saját kis bolygólyát, hiszen igaz , hogy a zóna a földön van speciel ukrajnában, de attól még szerintem egy másik világ.
A szabadokról meg annyit, hogy én liberális vagyok, azt gondolom, hogy egyszer- egyszer be lehet b a sz ni és még a tépés sem baj mértékkel.

Nézd az egy dolog, hogy szétlövi a c cossinus tartályokat, de attól még a zóna nem fog megszűnni. (legalábbis szerintem)Csak meg fog szűnni az öntudata neki. Tehát attól, hogy kitárazza a tartályokat még nem fognak megszűnni az anomáliák, a sugárzás, és nem hiszem hohy a mutánsok is az egyik pillanatról a másikra megszelídülnek.De inkább haggyuk abba a vitát, mert a végén még elharapódzik.

Pedig nagyon is megszűnik, mindennel együtt amit létrehozott! De ez eléggé spoiler...
Dimitrij, miből gondolod, hogy a szabadságnál nincs fegyelem? Egy dolog, hogy minek a hívei (és nekik van igazuk, gondolj bele, a Duty meg akarja szüntetni a zónát, szerintem végül még az is megtörténhetne, hogy a sztalkerek összefognak a szabadsággal és elpusztítják a dutyt, mert ők meg azt akarják megszüntetni, ami az ő életük értelme, a zóna nélkül hétköznapi unalmas életük lenne, de a zonában szabadok lehetnek... ez persze eleinte abban mutatkozik meg, hogy a dutysok levadásznak pár mutánst, de mi lesz majd, ha az artfaktokat fogják elkobozni és megsemmisíteni...? /talán nem ez lenne a következő logikus lépés?/) de látszólag ők is úgy tartják magukat mint a szolgálat. Kinek, kinek megvan a maga feladata, attól hogy lazább a stílusuk még ők is katonák, egyenruhával.

Így van, teljesen igazad van. Viszont szerintem összefoghatnak a stalkerekkel, a Szolgálat szerintem lenyomná őket, sajnos vagy nem sajnos. Bár nem biztos, ki tudja. A Szolgálat meg Hadsereg közt amúgy sincs nagy harag. De ebbe ne menjünk bele, mert nem tudjuk meg mi lesz.
Én csak azt mondtam hogy a játékban a Szolgálat a legjobb harcos klán, viszont abban nem értek egyet velük hogy a Zónát el kéne pusztítani.
:)

Amúgy az a jó, ha a Szolgálat ellen harcolsz, akkor néha szoktak dobni Rpk-t. És méregdrágán el lehet adni, vagy használhatod is, csak sok lőszer kell bele.

RPK? Milyen RPK? Nekem nincs a játékban RPK. Ha a könnyűgéppuskára gondoltok az RPK alatt.
A szolgálatnál lehet venni PKM-et. De elmondhatnátok RPK-t hogy lehet szerválni, kipróbálnám :D

Ja bocs akkorm PKM, hasonlít. És meglehet venni a szolgálatnál, de ott olyan bunkó a boltos :D:D:D:D.
És drága is.Igaz, hogy náluk lehet célba lőni, de a banditáknál varjakra lehet. Szerintem űbereli.:D

Vissza
Top Alul