Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
Egy másik topikban már beszélgettünk erről. Egyetlen túlélő clear sky ember az NImble(Fürge), ha jól emlékszem. Shocban vele lehet rögtön az elején találkozni. A végén mi meghalunk meg minden clear skyos. Páran akik túlélik azok vagy elszeleltek, vagy ami szerintem is van, Nimble is 1 teherautóra került. Ezért nem is említi meg a shocban, hogy ki volt ő. Bár ha a fejlesztők akarnak rajta változtatni, akkor a copban leírhatnak teljesen mást.

Ja és most dobnom kéne egy linket ide hogy merre kéne folytatni, de nem vagyok moderator :D

hogy kell képet felrakni vagy hol kell megcsinálni?

[mod]legközelebb légyszíves jelöld az offot , és használj keresőt is thx - Jim67[/mod]

OFF:

Szevasz!

A kérdésem az lenne, miért nem jelölöd az offot?

Amúgy, megkeresed a képet, bemásolod a linkjét a hozzászólásodba, kijelölöd, majd megnyomod a "kép" ablakot vagy micsodát.

ON:

Én nem szavaztam egyikre sem, mert nem találom a legkirályabbat, a Banditákat!

http://www.youtube.com/watch?v=-9wgI6rCbY4

Jeeeeee!

Az engem hol érint? :D
Nem én nem olvastam el a szabályzot.

amugy ti belegondoltatok abba, hogy a szolgálatosok miért anarhistázzák le a Szabadságot? na várjunk csak akkor, én véleményem:
ha a Freedom az Anarchisták, és a Dutyval háburúban van, akkor a Duty a újfasiszta és azért üzent hadat a Freedom a Dutynak? vagy hülyeséget mondok? most nem azért hogy politizáljak, csak ez a dolog már egy ideje motoszkál a fejemben. amúgy CS-ben nem meek át limansk-ba, inkább végigcsinálom a mellékküldiket, aztán csatlakozok a Duty hoz, és háborúzok a Freedom-al, elég nehéz visszaszoritani a kis komcsikat...

off: amúgy észrevettem egy hatalmas hibát a CS ben, amikor végre eljutok Duty-sként visszaszorítva a Freedomot a központjukba, és leakarom a Freedomot mészárolni, bemegyek a Freedom területére, és a játék elrakja a fegyverem, de a Freedomosok még mindig lőnek engem a Dragunov SVD ven no meg a TRs 301 esekkel és az egyéb fegyverekkel, igaz megoldottam egy scriptel ezt a hibát amit az eggyik mod bol szedtem ki, valami no weapon script a neve, az a lényege hogyha külömböző központokban vagy, a játék nem teszi el a fegyvered, még szerencs hogy van ez a script, kül nem tudnám lenyomni a Freedomot

am a script nélkül is lelehet nyomni őket csak úgy kell csinálni h szem előtt legyenek és akkor nem rakatja el a fegyvert vagy ha igen akkor me gúgy kell menni h újra előtud venni mert megengedi :D

A Duty-sok csak idióta seggfejek (tudom,hogy ez csak egy játék de ahhoz képest elég komoly politikai elemeket tartalmaz) akik nem tudnak mást csak a ravaszt meghúzni,meg dezertálni ! Gondolkodni már nemnagyon ! A Freedomban legalább vannak értelmes lények is. (A Priboiban a Doki,és Dezo mester is Freedom tag volt )

Ja és Putiteng: A banditák hadd ne mondjam kikre emlékeztetnek ! Ez a zene elég illúzió romboló volt a szemétdombon. :)

nemtudom, szerintem a Freedom semmi más csak egy idiota kábszeres banda meg hogy a Zóna jó, együtt kell élni vele szerintem nem, ja és szívnak rá egy kis jointot... na persze, a Freedom azért nem desertál, mert olyan szinten beszívnak a játékban hogy nem tudnak lőni sem! szerintem zónát elkell pusztítani, mert még a végén ettől lessz a világvége... ha meg harcolunk, attol is tejeszkedhet, de legalább tettünk valamit hogy megakadájozzuk.... a semleges stalkerek meg csak ülnek a babérjaikon, semmit sem csinálnak csak turják a földet, meg feltálalják magukat a mutánsoknak vacsorának, pl rá ugy hogy a semleges stalkerekhez csatlakoztam... semleges stalkerek létszáma a játék végefele nálam köbö 170, Szolgálat: 300-400, Freedom: 250-300, szolgálat az azért van hogy elpusztitsa a zónát ami a világot fenyegeti, és szerintem nagyonis jól csinálják, ezért szerintem a Freedomosok igazán nagy s*ggfejek ( igan, az eléggé erős politikai dolgokkal a játékban egyetértek... ténylegesen eléggé durva, de egy +16 os vagy +18 as játéktól mit is várunk... )

oszinten szolva a legeccerubb es legjobb frakcio aza szornyecske frakcio!!! nem lehet oket kiirtani es erosek foleg ha hordaba tamadnak. bolondnak se lehet oket nevezni mert jon egy iranyito es iranyitja oket. szoval az osszes (Morzsit idezve) "ketlabu" megszivja!!!!!

Hát igen. De a mutáns az mutáns marad,és az irányítóról sem hinném,hogy olyan baromi okos,csak egy kétlábon járó agyperzselő !Hatalmas káoszt okozhatunk,ha a falkavezért kiiktatjuk,mert nekik nincs rendszerük ami alapján újra szervezhetnék magukat,és az ember azaz a józanész győzedelmeskedik a nyílt ütközetben. De egy éjszakai kalandnál sincs kizárva hogy az ember győzzön,de ez már egy másik tészta.
Szociálisan nem hinném,hogy magas értéket képvisel egy irányító !

Nostradamus92:Itt nincs hopp csak észérvekkel kell felvenni a versenyt a mutánsokkal szemben. :)

Vigyázz Jimbo jobbról támad ! -South Park idézet (egy részben)
XD :D

Miaz már a mutánsok is sünöznek ? XD

De ha a Duty elpusztítja a zónát minden kincsével és borzalmával együtt,nyugdíjba mehetünk!Miránk, stalkerekre nem lesz szükség.

na jah, de legalább, nyugtunk lessz!

ha a mutánsok nem is sünöznek, CoP-ban a monolitból lett Duty-sok igen, van képem is, kell küldök linket képről PM ben bizonyítékén. XD

Vissza
Top Alul