Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
Ennyi erővel a freedomhoz is adhatnának exot meg g36-t vagy több sig 552st

Nekem se én mindig is a szolgálatot szeretemm és hozzájuk vagyok hű.A szabadság sem rossz csak nem jön be

Nem csak a pénzről van szó hanem az ellenségről hiszen ha már csatlakozol valahová biztos hogy lesz kb 2 db ellenséged

Nem az elején csak a regenárok ellenségek a banditák nem csak ha kinyírod jó pár emberüket

Nemtom, nálam a kezdetektől fogva lőttek rám a Banditák.
Viszot így van,ha csatlakozol egy osztaghoz automátice ellenséged lesz vki más(is).Ezt világosan mutatja a pídíéj

Jaah dehogyisnem.De miért,ott lehet átpártolni?De akkor más lesz az egész játékmenet?Mert ha igen akkor ez elvileg az jelenti hogy mindenki ellenség lenne,a szeméttelepi raktáron kívül senkivel nem tudnék bizniszelni,plusz a Limanski hidat banditák helyett Lebegyevék őriznék?Nem vágom :D

Ott akkor le kellett lőnöd néhány banditát (f.osztogatót) onnantól velük már csak rosszban tudsz lenni. Nem olyan egyszerű beállni hozzájuk, de nem muszáj velük rosszban lenned. Nem sok mindenen változtat, de érdekesebb és több lehetőséget nyújt a játék minél kevesebb az ellenséged.

Nem leszenek ellenségek ha Kordonnál meg csinálod a küldetést csak ébben balkézfelől növekszik a csík de ott van egy választóvonal is amiután már tényleg ellenség leszel ha azt nem léped át akkor nem csinálnak veled semmit

bocs de nem tudja vmeikötök h hogy lehet átváltani 3d-s nézetbe? (amikor a játékost kivülröl mutatja)
elöre is kösz!

látom ,hogy akartad jelölni az off-ot Jim67

Lenne egy kérédésem. Tiszta Égbolt frakcióhoz be lehet állni véglegesen? Mert az egész játékban próbálkoztam, de soha sem ajánlják fel úgy mint stalker,duty vagy freedom. Ha igen, akkor megköszönönném, ha elmondja valaki, hogy hol és mikor.

Arra is kiváncsi lennék, hogy ha különböző frakciók oldalán viszem végig a játékot, más lesz-e a befejezés, vagy hogy ez ettől függ-e, mert SoCban nem ettől függött. Vagy van egyáltalán többféle befejezés? Én stalkerekhez csatlakoztam, és azt a befejezést kaptam, hogy mindenki eszméletlenül ül egy nagy terembe, ahol ilyen képeket vetítenek, és a Strelok ott rángatózik, és semmi sem derül ki igazán se rólunk, se tiszta égboltról, hogy mi lett velük.

Előre is köszönöm!

ui.: próbáltam beállítani off-színt, ha nemjött össze bocsi

tiszta égbolthoz én se tudtam csatlakozni
és csak egy befejezése van a játéknak

Erlen akkor nezd meg a soc első videóját meg azt olvasd el amit sidorovitch vagy hogy írják mond és gondolkodj csak az nem derül ki amit hogy mi van a tiszta égboltal

Ha úgy vesszük végül is kiderül, hogy nem igazán jól képzelték el a Zóna miértjeire a válaszokat, a Clear Sky végén legalábbis nem az történik amire számítottak. Gondolom ez elég is a feloszláshoz aztán...vagy valami ilyesmi. Esetleg nagyon sok embert veszítenek az NPP-nél vívott csatában. Kíváncsi leszek a CoP-ban lesz-e valami utalás erre.

Szerintam azért oszlott fel a tiszta égbolt mivel az npp elején láthatjuk a kis videót hogy Lebegyev ott van és szerintem mivle a blowoutban aki ott volt mindenki meghalt így ő is meg szerintem a főbb emberei így akik a mocsárban maradtak inkább szétszéledtek mivel nem volt egy vezető sem akinél lehetett volna csatlakozni vagy aki összetartja a társaságot. (a freeplay modnál nekem néhány katona túlélta rajtam kívül :D )

Vissza
Top Alul