Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
az nem baj a dutyisok sok mindenhez értenek meg erősebbek is kicsivel mint a freedomosok. Ja de a folyamat vissza fordítható ha csatlakozol a stalkerekhez akk megint semlegesek vagyis nem lőnek rád. Én magam szolgálatos és nem bántam meg
Én most freedomos vagyok jó a ruha amit kaptam majd megnézem mennyire van felfejlesztve a dutysok ruhája sokkal gyengébb volt. Csak most szívok egy bug miatt egy feladatra nem jönnek a társak már csak annyi kéne hogy el tudjunk indulni agropormot bevenni.
sajnos újratelmelődnek , de ha nem akkor meg értelmét veszíteni a játék , mert nem tudnál máshova csatalakozni , próbálkozzál csak sikerülni fog az :wink:
én úgy írtottam ki a szolgálatot anno hogy felmentem vöröserdőbe és katonai raktárakhoz először itt kezdtem az irtást és utána szeméttelep és agropom ha ezt így csinálod nem fognak újratermelődni
Én is felmeneetem a katonai raktár telephez és onnan kezdtem a freedomosok írtását majd mentem lentebb és garabge és a sötét völgy. De egy idő után vissza teremtődnek nem tűnnek elvégleg bármilyen frakciót is irtasz ki pl fosztogatókat egyszerű mert nem kell sokat menni de ők is vissza teremtődnek hiába írja kia pda-d hogy a létszámuk 0 egy idő után megint lesznek nem lehet úgy kiírtani őket hogy ne térejenek vissza
Clear Sky-ban nagyon gyengére csinálták a freedom-t. Szerintem Oleg bácsiéknak eszükbe jutott, hogy kihagytak valamit.... miután kiderült, hogy a freedom az, gyorsan benyomták őket Sötétvölgybe azt kész. :wink: :idea:
Én nem mondanám hogy gyengék csak nincsenek ők nagyrészt nem veterán katonából álnak mint a szolgálat és eért kicsivel gyengébbre tették őket de ez nem nagyon látszik meg hiszen az összes freakció akkor a legerősebb ha hozzájuk csatlakozol. És nem annyira rossz azért dark valley a freedomnak
a FREEDOOM-ot elbaxták ezekkel: viper5 ,AKM(kis testű),il86 na meg nincs is tuningolt fegyverük
exoskeleton meg csak katonairaktárakban van bezzeg a szolgálatnak mindenhol van
és alig van náluk jól bevált SGI meg G36
egyszerű le kéne cserélni a viper5-öt meg az AKM-et az SGI-re
több exot kell nyomni sötétvölgybe és szeméttelepre meg ha jönnek agropomba
Sztem ez így nem igaz h mindenki akkor a legpowerebb mikor hozzájuk csatlakozol.Ezt a fegyverzetük és a ruházatuk dönti el,az meg hogy ez milyen azt meg a történetük amit örömmel el is mesélnek ha megkérdezed.Am én senkihez sem tartozok de amennyire elfogytak a banditák lehet fontolóra veszem.Nincs már kire lőni.VAGY lépek tovább Limanszkba ott még nem jártam.Sztem ott már úgysem lesz semilyen frakció csak ellenség jah amúgy a zóna királya te magad vagy, nyehe!!