Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
Szerintem a szabadúszó stalkerek a nyerőek, tőlük még a katonaság is fél :) . Megvárják még a banditák,freedom és duty leveri egymást, majd megadják nekik a kegyelemdöfést.

nekem duty, bár a zene a freedom főhadiszállásán jó (dee ezt is veri a banditáké :D). de ha fegyver szempontból nézem akkor szerintem freedom mert gp37...a dutynál meg nincs olyan amit használok..de ha lenne VSS-jük:)

Bár én még egyikhez se csatlakoztam, mert 2 napja tolom. Most kéne mennem a szemétdombra, de a shadow of chernobylból a freedom nagyon tetszik. Jóarcok a csávók, lazák, élvezik az életet. Tiszta jó, szal én majd be fogok csatlakozni oda az tutkó.

a stalkerek a jók akármit tehetnek akármerre mehetnek jók a fegyvereik is :D meg-hajol :halom:

visszavonom a kijelentésem miszerint nem jutott ki mocsárból, xd, de mondjon ki mit akar akkor is duty a király... xd

Freedom!!!!! Amúgy pedig akiknek a leg "otthonosabb"" helyük van, már ha lehet ijet mondani a Zónára, akkor a Agrompomi stalkerek a legjobb arcok.

Én végül a freedom mellett döntöttem 2 okból: talán így lehet hátbalövés nélkül legkorábban dragunovot szerezni, a másik pedig az hogy én bírom a banditákat, barátságos helyen vannak, és a seva tuning se utolsó... Csak bár a freedomnak lenne az a jó kis piros-fekete páncélja. Azt irigylem a duty-tól

Ha belépek a Duty vagy a Freedom frakcióba, akkor a másiknak automatikusan az ellensége leszek (ha jól tudom). Ha a Stalkerokhoz állok be, akkor melyik frakció lesz az ellenségem? Több frakcióba nem lehet belépni? (Mondjuk Stalker és Freedom.)

Igen,másiknak az ellensége leszel.A hadsereg ,a monolith és a renegátok mindenképp ellenséged lesz.Egyszerre csak egy frakció tagja lehetsz.

Mindennek meg van az előnye és a hátránya.
Pld,semlegesként a Banditáknál csúcsra fejlesztheted a Sevádat.

Ja, vagy előbb fejleszted a sevát, utána belépsz a duty-ba vagy a stalkerekhez XD

Limanszkban biztosan banditák vannak? Csak mert a Limanszkhoz vezető alagutat nem banditák, hanem renegátok védték... Limanszkban még nem jártam, most készülök oda, csak előtte még felcuccolok rendesen. :roll:

SPOILER!

Limanszkban van két ház is amit banditák szálltak meg, az elsőt jobb elkerülni, azok mindenképp tüzet nyitnak az emberre, de ennek a helyét a sebesült bajtársa bejelöli a PDA-n ha kap egy elsősegélycsomagot. A másikban viszont sokan vannak és viszonylag kemény dió, ott van egy géppuskás akit egy zsoldos kolléga kérésére kellene likvidálni...én a zsoldost likvidáltam a házban lévőkkel karöltve pedig elég sima ügy volt elintézni a monolitosok első hullámát... :wink:

Vissza
Top Alul