Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
Az exo ha jól tudom sárgás barna fekete színelrendezésben van

Na mondom mi van ha a dutyval legyőzöd a freedomot mi a jutalom:
kb10.000Ru
RP-74
és ehhez 600 lőszer
Pszi szolgálati öltözék picit rosszabb mint a bulat de a golyóállósága annak is 60 meg ennek is.

Ezekszerint még frees gyözelemet nem aratott senki mert olvastam a forumot de nem irt senki mi van akkor ha free-s gyözelem van. Amugy akkor kaptam elöször sivát amikor a fosztogatok táborát kiirtottam a hangárban. Semleges bázison kaptam a stalkereknél.
Amugy ha semleges maradok és a fö küldiket végig tolom utána belépek valahova akkor ugyanugy tisztogathatok???

A lényege akár duty akár freedomhoz állsz az 1 ellenség lesz ha vissza állsz a stalkerekhez akkor a duty semleges a freedom meg barát eljácchatod mind két féllel a győzelmet én nekem a freedommal nincs kedvem mert hát a rp-74-től úgy se tudnak jobb jutalmat adni.

igy már jobban rálátok a dolgokra thx ááá Hát periklész gondolkodoba ejtett dragonov nem tudom milyen fegyo :cry: de a pénz az kecsegtetö lehet hogy este meglátom a free-s terepet aztán ott boldogulok még átrágom :oops:

Én győztem a freedomal és ezeket adják: egy fredomos exo páncélt , egy dragonovot és hozzá vagy 100 töltényt, egy walker p9-es pisztolyt tuningolva ahoz 200 db töltényt, pár medikitet, és 15000 rubelt

Dragunovot nagyon egyszerűen lehet szerezni: elmész freedom bázisra, lelősz egy dragunovost ipsét, csak azok fognak rád támadni, akik látták az esetet. Ennyi. Ez akkor áll, ha semleges vagy még, de nem kell, hogy szeressenek hozzá a freedomosok.

Amúgy 15.500-at ér és nem egy nagy cucc... FN2000-ast szerezzetek, az az überfegyver.

Juteszembe G36-osom még nem volt. Tudom, hogy army warhouse-ban lehet szerezni, de hogyan?

arra már rájöttem hogy ha saját frakciomnak(stalker) adok el fegyvereket joval többet adnak mint más frakciok. De vizsont csak akkor tudok több fejlesztést kicsikarni hogy ha megtalálom a fles meghajtókat???? vagy pedig átállok máshova és akkor tudok fejleszteni alapból többet megirná valaki fontos lenne kösz elöre is :?

Az, hogy melyik fegyvermester mit tud fejleszteni, csak azon múlik, hogy megkapta-e a szükséges flash meghajtókat (és persze hogy mi a specialitása). Ez nem függ attól, melyik frakcióban vagy vagy nem vagy.

Második és harmadik oszlopot egyik sem tud alapból fejleszteni. Oda kellenek a flash meghajtók.

De csak a specialitásoikhoz kell mert pl a freedomos a sevát simán maxra tuningolja.

A siva témában igazat adok mert elöször free-nél tudtam tuningolnio a ruhát mivel azzal is gondom volt. amugy kössz a seg. :wink:

Fura. Nekem a freedomos nem tudja maxra vinni, egy csomó fejlesztést nem tud rajt... Lehet, hogy vissza kéne néznem hozzá...

Volna 1-kérdésem ha elfoglaltam a duty bázist akkor folyamatossan tisztogatni kell mert mindig visszajönnek ki lehet iktatni teljesen duty frakciot??? :D

Sztem nem mert én a dutyval amikor legyőztem a freet akkor igaz vissza spawnoltak de már konkrét feladatot nemkaptam h foglaljam el csak annyi volt mindig h a parancsnok rádión mindig beüzente h elfoglaltuk a szemétdombra vezető utat meg a sötét völgybe vezető uta majd h legyőztük a freedomot igaz mindet egyszerre mondta be rendszeresen.

Az lenne a kérdésem, hogy a Stalkerekkel mikor nyerek, és lehet átvenni a díjat, mert már minden feladat zöld, és a banditák erőssége kb 5, de senki nem mond semmit, és új küldiket sem tudok már felvenni. Igaz közbe egyszer beléptem a Dutyhoz, de utána visszaléptem a Stalkerekhez, mert a Freedom-osokkal is jóba akartam lenni. Lehet, hogy most már nem adják oda?

Most akkor mivan? Végigcsináltad a stalker szálat de nem vetted fel a jutalmat, hanem beléptél a duty-ba utána meg vissza és most kéne a jutalmad? (egyébként szerintem ha egyszer kiutalták a jutalmad, azt frakciófüggetlenül átveheted).

De a banditákat csak azután intéztem el teljesen, miután már visszaléptem a Stalkerekhez. Kinél lehet felvenni egyébként? És ír ilyet, hogy "Collect your reward!" mellékküldetésekbe?

Ott veheted fel, ahol jelzi a térkép, mellesleg a stalker jutalmakat a kordonban levő stalker bázison veheted fel.

Vissza
Top Alul