Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
egyébként azt tudtad hoyg néha a golyókkal jobban megéri üzletelni?
Pl van a shotgun lőszer az a neve h nyilacskák egyenként 50 RU és hát a kordonban lévő stalker bázison lévő kerskedő elég rendesen fizet érte meg a többi fejlesztett lőszerért is ami az akba meg a trs be való.

Már többször próbáltam de a Szabadsághoz beállva nem tudom legyözni a Szolgálatot. sikerült valakinek ? Milyen jutalmat ad a Szabadság ?

István: teljesen nem lehet kiirtani egy frakciót sosem. Ilyen értelemben legyőzés nincs.

Murder3: jó, biztos a korábbi kereskedők jobb pénzt adnak a későbbi töltényekért, de nem hiszem, hogy olyan nagy pénz lenne benne, mint relikviákban :)

ja és a relikviákért úgy kaphatod a legtöbb pénzt gha sidonál adod el és csatlakoztál a stalkerekhez.

Csak úgy simán nem ad érte sokat sőt.

de ha minden kötél szakad a öltényeket is el kell adni méármint abból is sokat cuccolhatsz össze.

"Ilyen értelemben legyőzés nincs. " azaz nem lehet teljesen kiírtani egy frakciót sem, ez sztem gáz, pedig jó lenne ha ez benne lenne, én mindegyikkel végeznék egytől egyig :lol:

Én pedig pont az elleknezőt mondom, mert szerintem a játék közepén, vége fele haladva egyre uncsibb lenne mellékküldik nélkül! :roll:

baban":3c8lxldb mondta:
"Ilyen értelemben legyőzés nincs. " azaz nem lehet teljesen kiírtani egy frakciót sem, ez sztem gáz, pedig jó lenne ha ez benne lenne, én mindegyikkel végeznék egytől egyig :lol:

jó és utánna meg micsinálná benne semmit.
Vagyis így lényegébe mindig elszórakozhatsz vele még akkor is ha már 60* játszottad ki a játékot.

Kompromisszumokat kellene benne kötni hogy legyőzhetsz 1 frakciót de pl csak úgy h elmenekülnének a helyükről és pl máshelyen alakítanának főhadiszálást és onna próbálnák a helyüket vissza szerezni.
Meg jó lenne ha a frakciófeladatokból több lenne és változatosak valamilyen mod készülhetne erre h csak a frakcióháború lenne a játék és lényegébe a feladat az lenne h az egéstz zónát az uralmad alá vonni.

Az kicsit olyan lenne, mint a GTASA-ban a területfoglalások LosSantosban... Ott sem gyűzhettél soha, mert a semmiből jöttek mindig és visszafoglalták a területeket, de jól el lehetett ezzel szórakozni.

Azt próbáljátok ki hogy a duty vagy a freedom küldiket ha maxra viszitek mi lesz a jutalom.(ha a stalkerek 1 sevát adnak akkor gondololom faxa lehet)

hispan":2rfbt6zb mondta:
Az kicsit olyan lenne, mint a GTASA-ban a területfoglalások LosSantosban... Ott sem gyűzhettél soha, mert a semmiből jöttek mindig és visszafoglalták a területeket, de jól el lehetett ezzel szórakozni.

Off: Egy idő után már nemjöttem soha.

Persze ha kijácottad a játékot és a legvégén minden területet elfoglaltál akkor már nem jöttek és ezért unalmasodott el a végén.

Hispan egyébként a freedomos ürge tudja a sevát tuningolni. :D

Köszi ez jó hír :) Elnézek majd hozzá. Máshol asszem már kérdeztem, de exo-t hol vesztek illetve hol tuningoltok?

egyszer nekem is ott volt csak akko nem volt annyi pízem hogy megvegyem.

Figyelni kell melyik farkció hogy áll, minél erosebb annál több cucc van a kereskedoinél

Hmm... Akkor ez almás, mert sem duty sem freedom bázison, sem stalker kereskedőknél, sem CS bázison nem kapható... 2x körbejártam őket.

Lehet az lesz a megoldás, hogy be kell állnom valamelyikhez...

Amúgy mik az exo számai kb? (csak a SEVA-val való összehasonlítás végett kérdem)

gyengébb jóval, mint a seva. Most jóra gondolok? Az exo az mi fekete-piros beütésekkel, nem? Alapból sisakkal. Mert akkor adnak egy olyat duty csatlakozásnál. És van annál eggyel jobb az pedig a duty árusnál.

Exo az a külső csontvázas cucc. Szerintem nem egyre gondolunk :) Annyit tudok róla, hogy extrém golyóálló (60), de a többi száma érdekelne igazából...

Vissza
Top Alul