Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
A

Anonymous

Na itt gyűlhetnek az adott frakció "fanjai"

Hát a socban freedom itt a duty egyértelműen a king a freedom bázis nagyon kicsi sokkal jobb a duty

Freedom!
Miért?
1. erős
2. logikusabb célja van
3.nem kell végigmásznod egy ranglétrát, hogy emberszámba vegyenek. (barátságosabbak)

én egyikhez sem állok be. nem túlságosan megnehezíti a dolgokat. ha ki lehetne őket VÉGLEK szorítani a zónából, akkor végigvinném dutyval, freedommal, meg semlegesként is. de így hogy mindig visszatermelődnek. nem szeretem ugyanazt az outpostot 10x elfgolani/megvédeni... kicsit unalmas a 10. után...

Én csak azért is szavaztam a stalkerekre mert velük lehet a legtöbb missziót beszerezni! Amúgy ha választani kéne én Duty-hoz mennék! :wink:

Hát engem a freedomhoz nem engedett beálni amikor már stalkerekhez csatlakoztam a dutyhoz beengedett meg mindegy mert amúgy is jóban leszel az összessel ha 1* már csatlakoztál hozzájuk meg minden missziót amit megcsinálsz a stalkereknek a bázisukon jópénz összegért meghálálják

A Freedomhoz csak azután lehet beállni, miután lebuktattad náluk az árulót és utána segítettél kipucolni az összes Mercet, ezután hívnak meg magukhoz. Amúgy nálam jóval erősebb a Freedom, mint a Duty, de a Stalkerokra szavaztam, viszont a Dutyhoz nem éri meg beállni. Egy dologban jók, van lőtér a bázisukon (kár hogy csak nappal lehet/érdemes használni), de semmi több. Kevesebben vannak, kevés területen találkozhatsz velük, Freedomosokba sokkal sűrűben botlasz, ergo megéri velük jóban lenni. A Freedom sokkal jobb cuccokat ad, mint a Duty, jobb fegyver és páncél mindezt eladva 3000 rubellel több, kipróbáltam. Még úgy is jobban megéri, hogy a Freedom drágábbért utaztat. A Dutys fegyverkereskedő meg vicc, hogy mekkora kretén (a báros pasas viszont jó arc) és szar pénzt is ad az árukért, artifactokért pl. ő adja a legkevesebbet.

Duty= stréberek
Freedom=füvesek

Stalker=nyertesek !!!LoNeR PoWeR!!!

:D :D :D

Amúgy az hogy kik vannak többen és kik az erősebbek ergo attól függ hova állsz például mienst beáltam a dutyhoz egyből leigázták a szemétdombot meg már a dv bejáratát is de csak azután hogy beálltam hozzájuk.
A Kereskedőknél meg időben mindig lesznek jobb fegyverek de a legtöbbet simán meg is lehet találni nem kell megvenni pl vintar gyaorlatilag ráderőszakolja a gamma :D

az meg lényegtelen hogy ki mivel ad többet mikért mert nem oly nah az eltérés és ha a sok szart összegyűjtöd és bármelyik kereskedőnek eladod iszonat sokat ad érte gondolok itt pl a szar sotikra főleg a fűrészelt csövűre agyba főbe találsz az újjra spawnoló banditáknál meg sokszor egymást amikor betámadják ha csak akkor össze szeded az ott lévő cuccokat laza tízezer rubbell ha van mondjuk 6 fűrészelt soti pár viper5 meg ak amiből szintén tele van meg vegyük ide az olyan artikat amiknek semmi haszna nincs például a gravi semmi szükség rá meg a sok olyan szarra amik sugárzást bocsájtanak ki a socban is csak azt volt érdemes megtartani aminek csak jó tulajdonsága volt meg amik az állóképességet javították meg még volt 1-2 lyan amiknek volt minusz értéke is de +400 meg ennél több egészséget adott szal begyűjteszz néhányat oszt eladod még ha 6000 csak 3000 ért veszi meg akkor is megéri

8)

Hát én most nyomtam le végleg a banditákat! A bázisukat elfoglaltuk a stalkerokkal, agropormból meg kiirtottam őket! A statisztika szerint is már csak 1 fél téglalapocska van besatírozva. Szal VÉGÜK:D

Nyugi, visszatelepszenek. Végleg senkit sem lehet kiírtani. Nekem volt, hogy fél téglalapocska sem volt neki, mégis visszaküzdötték magukat sokszor a nulláról.

[mod]KÖZVETLEN MEGELŐZŐ HSZ-t NEM IDÉZÜNK! - hispan[/mod]

Ne pánikolj ez a jó bennük addigra meg olyan erős leszel úgyis hogy könnyedén lealázod őket ráadásul +pánz minden támadás hacsak a fegyvereiket begyűjtöd amik xarok+sok is van belőle óriási összegeket kaphatsz meg így lényegében kijáchatatlan :D XD

Murder3":1witr4cs mondta:
pl vintar gyaorlatilag ráderőszakolja a gamma :D

A mocsárban fellelhető vintar tulajdonképpen eleve a tied, ha visszaemlékszel az introra...

de egyébként hol lehet megtalálni (mert ott a vasútikocsiknál én nem találtam semmit.... ) valki tudna 1 képet dobni ?

nem mindíg van ott. Nálam pl. mire odaértem pár bandita jelent meg. Mikor teljesítettem a miniquestet, hogy pucoljuk ki az átjárót az egyik bandita hullája mellett találtam. Tehát behúzta a kis szemét... az egyetlen pozitívum, hogy íyg 10 töltényt is sikerült bele szerezni, mert a játék automatikusan ad az NPCnek, hogy tudjon mivel lőni :)

SaGa":3u6tyjie mondta:
Murder3":3u6tyjie mondta:
pl vintar gyaorlatilag ráderőszakolja a gamma :D

A mocsárban fellelhető vintar tulajdonképpen eleve a tied, ha visszaemlékszel az introra...

Én úgy szereztem hogy az agroponi stalkereket megtámadták a fosók sotival ak val meg viper5 azok a csirák meg vintarral meg hype páncélzattal meghaltak na ot azoktól szerváltam :D

Hát most egyenlőre a freedom-ot választottam.

Meglássuk majd.

Később majd kipróbálom milyen a Duty vagy a Stalkerrel végig vinni. :D

[mod]KÖZVETLEN MEGELŐZŐ HSZ-t NEM IDÉZÜNK! OLVASS SZABÁLYZATOT, MERT ÉRDEKES ÉS CÉLT AD AZ ÉLETEDNEK.- hispan][/mod]

Meglássuk majd.

Később majd kipróbálom milyen a Duty vagy a Stalkerrel végig vinni. :D[/quote]

a stalkerekkel a legkönnyebb mind két frakcióval barátsága lehetsz

Én a dutyra toltam.Ahogy csehov mondaná "CSÁK ÁHOZ ÉRTENEK HOGY HÚZZÁK Á RÁVÁSZT!"

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul