Directx

Anderee

New Member
Csatlakozás
2010.01.09.
Üzenetek
10
Reakció pontszám
0
Sokat vacakoltam vele de azt hiszem megérte ! ajánlom mindenkinek akinek nincs a 10 -és a 10.1 verziót

Ez most mit akar jeletneni?:D NEm tudom mivel vacakoltál:D Ha most arra gondolsz ogy directx10-t raktál rá akkor az egyszerű directx frissítés. Ha meg arra gondolsz hogy xpre raktad azt megnézem hogy mer nem tudják ráírni. Amik vannak xpre neten az mind vírus és nem szabad felrakni.

[mod]Egyszerre egy hozzászólás - Tibi[/mod]

Igen én is sokat olvastam erről ,hogy xp... de úgy kell keresni ,hogy xp re .Én ha beütöm a startmenübe a futtatásba,hogy dxdiag akkor nekem a Directx 10 fut a gépemen és azt leszámítva,hogy a diag ki írja,hogy a d3d8 és a d3d9 dll elavult és frissíteni kéne a program haszálatban van és megy.(még megvan az install file)

EDIT:
Ja és xp -n és semmi vírus!

Olvastam hogy ez baromság. Átprogramozták az egész directxet, le is akarták cserélni a nevét mert teljesen más már lényegében. Valahol meglehet nézni hogy melyik directx fut valami számokat kel nézni de azt átírja a vírus. Ezenkívül még 2 helyen írja át hogy te azt hidd hogy jó. Am meg belerakott gondolom 2dll fájlt aminek olyan a neve mint a rendes directxnek de attól nem az. Szerintem valaki próbálja meg ezt a progit. Küldd át egy bátor jelentkezőnek és ha neki is jó, és nincs gond vele akk nekem is kell. Valahol olvastam egy angol emberről hogy fejleszti xpre. Lehet kész lett.

HHát szerintem ez olyan mint a Madárinfluenza,mármint a dobálózások, a lényeg,hogy én azt olvastam,hogy tehetséges nemtommá mien országból származó fiatalok megcsinálták xp -re és én nagyon könnyen hozzájutottam és igaz nem az elsőre futott ,mert volt több letöltési lehetőség is, de pár közül az eggyik jó lett és azt elmentettem, a többit töröltem(megjegyzem ami nem jó annak a könyvtárai és alkönyvtárai se) de ez megy! és nincs semmien vírus a gépemen, már régóta kb 7-napja.

Helló!Nem akarok offolni csak nem találtam más helyet ahol megkérdezhetném.Miért írja ki azt a hibát a játék indításakor, hogy x-ray 1.6 működése leállt?Előre is köszönöm a segítséget!Béke

Vissza
Top Alul