Digital DLGAMER.COM

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
van 1 cég, Digital Download Gamer cég, akik eddig főleg mmorpg-kkel foglalkoztak, de mostanság nyitottak a normál fps vagy autós, szal bármilyen más játék digitális forgalmazására.

többek között a stalker széria is szerepel a listájukon, és több stalker community már csatlakozott hozzájuk, ezáltal némi kedvezményt élveznek (ár).

mint köztudott a clear sky-t starforce védi, és egész európában minden verzión starforce lesz, ami jó meg minden, viszont sokan, nagyon sokan ellenzik, és több országban be is tiltották már, ugyanis tönkremehet a játék lemez, vagy a windows is. Én nem tudm, nekem nem volt még starforce-s játékom, de legyen igazuk.

A digitális download úgy müxik , hogy regezel, és berakod a kosárba, aztán fizetés. fizetés lehet banki átutalás, paypal, vagy egyéb hitelkártya (amex, master, visa) és fizetés után kapsz linket.

A stalker széria esetében, a link egy exe-t meg 3 nagy db filet tartalmaz. Amint leér, exe-t indítod, kéri a kódot, amit a vásárlás fejében kapsz amit installkor be kell írni és akkor megy a dolog. Serial a multiplayerhez, és scannelt pdf jár hozzá, tehát a gameguida nem marad el

Én jobban szeretem a kézzel fogható dolgokat (doboz, dvd stb) de a starforce engem is bizgat. Még nem döntöttem el, a játék viszont szeptember 5 éjféltől tölthető, sőt már most is, csak az aktivációs kód nem működik szept 5-ig.

A stalkerhispano community már csatlakozott:

http://stalkerhispano.dlgamer.com/

nekem nem tűnnek olcsóbbnak az árak, de legalább nincs starforce

Én nem beszélek rá senkit, én továbbra is maradok a dobozos verziónál, ez csak 1 lehetőség a sok közül.

Köszi, de attól miért mehet tönkre a játék meg a windows is? :?

mert minden indításkor durván átnyálazza az egész lemezt, és az olvasó lézerfejét állítgatja, és ezt nem mindegyik olvasó szereti, plusz a játék dvd hamarabb elkopik, mivel műanyag, semmi sem örökélet.

windows registribe is belenyúlkál, ki tudja mit, sokan nem szeretik az ilyet.

nekem megvan eredetibe a trackmania sunrise nha azt is starfoce védi és olyan is előfordult hogy nem lehetett elindítani a játékot .

Hát registry cleaner-em van, az nem érdekel.. A SoC am másmilyen védelem allatt állt?

a cleaner-ek feleslegesek mert amig fent van a játék addig a másolásvédelem is..de úgy is lessz hozzá nodvd (shoc asszem secure rom )

Szerintem is lesz hozzá valami nocd.exe mint minden játéknál :wink:

Lehet, hogy n00b vagyok, de én még egy eredeti játékhoz se raktam fel nocd.exe-t fogatlan fal1 taps1

Nem vagy noob, mert én se tettem még ilyet :) Szeretem hallani, ahogy az eredeti pörög :D Csak ezért vettem Age of Empires gyűjtői változat DVD-t :D

jim67":3p3sfby7 mondta:
a cleaner-ek feleslegesek mert amig fent van a játék addig a másolásvédelem is..de úgy is lessz hozzá nodvd (shoc asszem secure rom)
Csak a pontosítás kedvéért: A SoC-nál az európai verzió SecuROM, az orosz Starforce, az észak amerikai verzió pedig semmilyen védelmet nem kapott...

hispan1":3mu2avx1 mondta:
Nem vagy noob, mert én se tettem még ilyet :) Szeretem hallani, ahogy az eredeti pörög :D Csak ezért vettem Age of Empires gyűjtői változat DVD-t :D

én 1xer megjártam már vele hogy tönkremennt a dvd...szerencsére ea játék volt és kicserélték.... azóta
eredeti játékokhoz nodvd-t használok .

Amíg nem jön ki a nocd addig érdemes ki-be rakni a cd-t egy cd tartóba mert nem nagyon tesz neki jót a pc off pc on pc off! :wink:

Dobj már meg légyszi egy linkkel ahol letölthetném az EU nocd-t thx! :P

használd a google-t (gondolom azt is starforce védi )

Nah épp azért kérem tölled mert elötte végig googliztam a netet és semmi csak [ru] verziók! Nem vagyok az a típus aki meg se próbálja megtalálni, csak akkor kérek valamit ha tényleg nem találom! :wink:

Ennek és a hasonló online áruházaknak én nem látom értelmét a Steam mellett ami egy kiforrott, jól működő, mostanra hibamentes, védett rendszer, ráadásul bármikor bárhonnan elérheted, akárhányszor letöltheted a játékaidat egy programon belül. Plusz ott a friends meg a groupok ami szintén igen hasznos, és a lényeg h minden együtt van, nem kell honlapra, stb. bejelentkezni, elég csak a Steam kliensbe. Nem beszélve az árakról, és hogy jóval gyorsabb a postánál/futárnál.

Vissza
Top Alul