Csíterek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Használsz csítet?

• Igen.

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem.

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
A

Anonymous

Ide nem csíteket kell íni amiket lehet használni, annak a modik nemörülnének.Ide esetleg videókat, képeket, de elég csak aztis elmondani, hogy milyen csítet használt az illető akit láttál.
Én azzal kezdeném hogy beléptem a Tűzoltóállomásra és ott volt egy ember, aki ott járkált a levegőben, és onnan lövöldözött le mindenkit.Rögtön kiis léptem. hmm

ezt a szobát is nagyon érdemes volt nyitni úgy mit a többit :wink:. mellesleg az biztos hogy stalkerhez sima csít egyáltalán nem létezik viszont trainer az igen (amit nem szószoros értelmében kell értelmezni hanem leszedsz 1 progit aztán ott látod mit kell nyomni aztán játék közben meg használod , ami meg a multi részét illeti azok sem csítek hanem inkább Hack-nek nevezném, nah annak télleg nincs semi értelme. )

aki elakadt egy játékban vagy csak 1 jót szeretne szórakozni annak ajánlom a következő oldalt

http://www.cheathappens.com/

(ha leszedtek róla trainert és a nod 32 vagy eggyáltalán bármilyen vírusírtó reklamálna az hamis riasztás )

nem hasznalok csitet es nem is fogok, igaz nem is multizok, de utalom a csitereket. (most csinaltam egy lokalis CSS servert, es hirtelen mindenki csitelt) az agyamon jonnekj ki a hülye csiterek utalom azokat az embereket akik nem tudnak jatszani, de megis jatszanak es csitelnek hogy legyen sikerelmenyü, tanuljonak meg jatszani legyen szó barmijen jatekrol legyenek a legjobbak es nem kell csit. :evil:

mindenki azt mondja hogy sose csítlet és nem is fog ebben egy szó igazság nincs miután végigjáccotuk a játékokat a legtöbb ember megnézni a csíteket... mert azok valami pluszt adnak, és multiban viszont egyáltalán nincs értelme :D

jim67":2bodn1ew mondta:
ezt a szobát is nagyon érdemes volt nyitni úgy mit a többit :wink:. mellesleg az biztos hogy stalkerhez sima csít egyáltalán nem létezik viszont trainer az igen (amit nem szószoros értelmében kell értelmezni hanem leszedsz 1 progit aztán ott látod mit kell nyomni aztán játék közben meg használod , ami meg a multi részét illeti azok sem csítek hanem inkább Hack-nek nevezném, nah annak télleg nincs semi értelme. )

aki elakadt egy játékban vagy csak 1 jót szeretne szórakozni annak ajánlom a következő oldalt

http://www.cheathappens.com/

(ha leszedtek róla trainert és a nod 32 vagy eggyáltalán bármilyen vírusírtó reklamálna az hamis riasztás )
Nagyon unatkoztam. :oops:

SP-ben néha szoktam használni mert össze szokott jönni rengeteg cucc és azt vinni kell eladni, de multiban sose mert az elveszi a multi hangulatát. A multinak az a lényege hogy egyszer te nyersz, máskor te halsz. Aki ezt nem képes megérteni az nem tudom hogy miért rondít bele mások játékába. Ritkán szoktam ugyan multizni de ha egy szerveren azt látom hogy csíterek is vannak akkor lépek is onnan mert annak semmi értelme. Aki nem képes küzdeni nem érdemes arra hogy foglalkozzanak vele!

jim67":2jbsc4wc mondta:
mindenki azt mondja hogy sose csítlet és nem is fog ebben egy szó igazság nincs miután végigjáccotuk a játékokat a legtöbb ember megnézni a csíteket... mert azok valami pluszt adnak, és multiban viszont egyáltalán nincs értelme :D

pedig nem hasznalok csitet, trainert, stb akkor sem ertem mi a lenyege annak ha valaki csitel. minek, időigenyesebb de meg lehet oldani, osszejön sok cucc akkor azt beteszem egy ladaba es fordulok 2-3 at es eladom. ez az en szemelyes velemenyem. ha SP-ben csitelsz a te dolgod, senkit nem idegelsz halalra, de viszont MP-ben olyanok csitelnek akik nem tudnak, es sikerelmenyre ehesek, na ponn az ilyenekkel van bajom. ezek maradjonak az SP-nel es tanuljonak meg jatszani. Azert csitelnek mert kicsi a .....

Kb 15-évesen használtam segitséget game-hoz de csak akkor is ha nagyon elakadtam meg ha volt aki felvilágositott hogyan lehet. Mostanába inkább tényleg az az igazi sikerélmény ha segitség nélkül végigtolja az ember a game-t.

Én egyszer a SHOC-ban használtam csítet.Sokkal több súlyt tudtam cipelni, meg 10relikviát is föltudtam rakni az övemre.De azóta csítmentesen élek.

KönigsTiger":1471abt4 mondta:
ez nem egy mod volt????

esetleg trainer?masneven hack

a 2. kifejezést nem érdemes össze téveszteni, trainert legtöbbször csak SINGLI-ben tudsz használni míg a hack az multira érvényes.

amit gtc376 mondott az is biztos hogy valamiféle trainer.

tudomasom szerint van olyan mod ami lehetove tesz 500kg suly cipeleset, meg 10 relikviat ad az ovre, lehet hogy le is toltottem de meg soha nem hasznaltam. javitsatok ki de szerintem a modok nem csitek, legalabbis nem mindegyik.

A csalót megbüntetem :D fogatlan
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/E_gpV9ZWRGI?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/E_gpV9ZWRGI?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Vissza
Top Alul