Csernobil

És a lakosok nem félnek a radioaktív bölénytől meg az oroszlántol meg a khm tudja még mitől? :D Lehet oda vándorol a bölény és felfalja őket. xD Egy kicsit elkalandoztam....

Na,"mosmán" lehetne egy kiegészítő topicot nyitogatni a fukushima-i reaktorbalesetről is.
Kíváncsi volnék,mi a ma délután említett szivárgó szürke füst,ami miatt az összes embert hátrébb vonták?
Nem tán elindult a total-meltdown?
Mert akkor s-z-a-r-r-a-l meszeltek a világnak nyilván!

Google maps-en elkezdték megcsinálni az erőmű épületeit 3D-ben. Szerintem sokat dob a térképen ez az ötlet. Az lenne még jó, ha valaki elkezdené az épületek nevét is felvinni :)

nem is egy modell van a earth-ez :D , ott a google sketchup annak van valami galária része és ott van millió...

a helyi szennylap , akarom mondani hírlap, szoktak ezek írni mindenféle marhaságot :D

Én miért nem látok a DunaTV műsorában ebben az időpontban ilyesmit? (Online műsorukat nézem, mert a tv-újságokban lehetnek eltérések.)
Csak ezt találtam:

16:00 Múlt idő '90 ('26)
Magyar Ismeretterjesztő - 25 éve történt: atomerőmű-katasztrófa Csernobilban
Szerkesztő: Bencze Andrea, Tótfalusi András

http://www.dunatv.hu/musor/musorujsag?day=2011-4-26

(Vasárnap a TV2-n is volt a Naplóban róla egy 10 perces rész.)

Valaki felvenné és digitalizálná?
Mert nem hogy nem fogom látni, de még TV-m sincs :D
Amúgy pedig érdekelne.

Előre is köszönöm.

DunaTV honlapján visszanézhetőek az adások. :wink: (Már ha lesz ilyen tényleg.)

Kicsit ironikus, hogy idén, pontosan ma van 25 éve, és Japánban még mindig küzdenek az erőműnél, hogy rendbe hozzák, egy ehhez hasonló katasztrófa történéseit. Bár nem szeretnék párhuzamot vonni a két esemény között.
Remélem minél hamarabb nekikezdenek az új szarkofág építésének.

Vissza
Top Alul