RUSSIANBOY
New Member
Szerintem igenis ugy kell hagyni mindent ahogy volt.A ledozerolás nem jo mivel ugyis azt mondanák sokba kerül és minek?Ugyse lakhat már ott senki a sugárzás miatt.Most is hogy nézegettem a Pripjat-os és Csernobilos képeket hogyis mondjam engem pl idegesitett mikor a képeken látom hogy hozzányulnak valamihez vagy hogy az iskolában a táblára rajzolnak hogy pl itt voltam -kor.Mint egy kibaszott vendégkönyvbe.Azok a dolgok a hajdan ott lako emberek életéből valo emlékek.Ugy kell hagyni mindent ahogy van.Ha elhoznak vagy elmozditanak onnan valamit szerintem az a hajdan ott lako emberek halálának Tiszteletét sértő cselekmény.Ha én is kijutnék persze elhoznák valamit de pl egy marék földet vagy egy követ nem valami tárgyat ami anno valakié volt.Én legalábbis ugy érezném hogy mig elhoztam mert nekem jopofa emlék hogy kijutottam az addig annak a személynek akinek a volt játékát,vagy akármilyen tárgyát elhoztam tiszteletlenségnek érezném (legalábbis ÉN).Igenis meg kell hagyni mindent igy ahogy van és bár nem szép látvány de igenis emlékeztetnie kell minket erre a szörnyű eseményre.Gondolj csak bele ha lebontanák pár év mulva vagy 100 éven belül lenne egy nagyszerű fizikus vagy egy nagy hatalmu politikus aki miatt ujra bekövetkezne ez csak azért mert nem emlékeztetné rá semmi akkor ennyi erővel lehetne egy ujabb Csernobil és az senkinek sem hiányzik.