Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Ez lenne az új Csernobil topik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
CityLife":4srm2qt5 mondta:A volt osztálytársammal beszélgettünk erről és mesélte neki a nagyanyja, hogy május 1-én 1986ban pont a hősök terén ünnepeltek az emberek, amikor jött az a bizonyos "esőfelhő". A kommunista szónok bácsi fittyet hányt az esőre, nem vett elő esernyőt... meghalt tüdőrákban. A legborzasztóbb az egészben az európára mért hatása.
CityLife":4krd37dp mondta:Biztos nagyon okos ez a bácsi aki írta a cikket, de akkor is... beszélhetünk számokról beszélhetünk éves átlagokról sőt feháborodásról is, hogy az emberek Csernobilra fogják a bajaikat, de azért nehogymár még örüljünk is neki, hogy "csak ennyi jött". Ha nem lettek volna buták az ukrán "szakemberek" akkor még ez se lett volna. Abszurdum, hogy a tőlünk kb. 400kmre történt sugárzás ide nem ért el olyan dózisban, 400km nem olyan sok és még a szél is vitte. Azt pedig nem hiszem el, hogy nincs hatása az emberekre és nincs köze a sok pajzsmirigyeshez, rákoshoz és daganatos beteghez. Ezzel tömjék más fejét...
Na ezt viszont biztosan tudom, hogy nagy hülyeség! A biorobotok nagyrésze is él még! Ők voltak ugye azok, akik fél percenként váltották egymást a tetőn és a sittet lapátolták le!Vladi":1e0s0zn6 mondta:Úgy tudom már egy tudos/katona sem él akik ott jártak a baleset után.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.